pescuit Spania-Ebro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit Spania-Ebro
Cine stie care e modalitatea de a pescui pe Ebro,fara sa ai de a face cu legea?Un prieten vrea sa mearga la un pescuit cu familia in zona si vrea sa fie in regula.Mersi mult.
Aha, deci locuiste la vreun roman pe acolo.
Sa-l roage pe ala sa-i ia permis si din Catalonia si din Aragon. Costa fiecare intre 9 si 11€ pe an.
Asa poate sa pescuiasca unde vrea pana in delta Ebro. La Castellon sunt multi romani, printre ei si pescari, dar si multi braconieri. O sa-i arate aia unde.
Oricum nu ai voie cu mai mult de doua bete. Pescuitul se poate practica de la 6 AM pana la miezul noptii. Nu ai voie cu peste viu.
O sa fiu si eu acolo la sfarsitul lunii mai.
Sper ca prietenul tau ureste manelele sau orice muzica tare.
Asa mi-am dat seama prima data ca cei de pe mal (eu pescuind din barca) erau romani.
Sa-l roage pe ala sa-i ia permis si din Catalonia si din Aragon. Costa fiecare intre 9 si 11€ pe an.
Asa poate sa pescuiasca unde vrea pana in delta Ebro. La Castellon sunt multi romani, printre ei si pescari, dar si multi braconieri. O sa-i arate aia unde.

Oricum nu ai voie cu mai mult de doua bete. Pescuitul se poate practica de la 6 AM pana la miezul noptii. Nu ai voie cu peste viu.
O sa fiu si eu acolo la sfarsitul lunii mai.
Sper ca prietenul tau ureste manelele sau orice muzica tare.
Asa mi-am dat seama prima data ca cei de pe mal (eu pescuind din barca) erau romani.

Daca vrea crap e cel mai usor. Sa-si cumpere Frolic de acasa, in Spania nu prea se gaseste. Rame iar nu gasesti.
Daca nu, sunt peletele care se gasesc peste tot si da crapul la ele.
Pe lacurile de acumulare, Riba Roja, Mequinenza, sunt si exemplare mari. Altfel, pe rio, nu prea depasesti 10kg. Dar sunt multi. Eu m-am saturat repede. Era pescuitul seara, cand eram la terasa cafenelei la Amposta, beam o bere mai un crap. Fara nadit, fara nimic.
Daca nu, sunt peletele care se gasesc peste tot si da crapul la ele.
Pe lacurile de acumulare, Riba Roja, Mequinenza, sunt si exemplare mari. Altfel, pe rio, nu prea depasesti 10kg. Dar sunt multi. Eu m-am saturat repede. Era pescuitul seara, cand eram la terasa cafenelei la Amposta, beam o bere mai un crap. Fara nadit, fara nimic.
sunt foarte interesat de o iesire in Spania sau Italia cu Wizz-ul .
Daca cineva care este din zona sau stie cum sa facem as fi recunoscator sa ma informeze.
As prefera un pescuit la rapitori- Salau ,Stiuca, Biban , Somn cu momeli artificiale.
Nu vreau sa fie neaparat foarte ieftin dar nici exagerat de scump.
Vreau sa fie totul cat se poate de legal si de simplu, 3-4 zile ar fi ceea ce am putea sa facem.
Astept vesti.
Adrian
Daca cineva care este din zona sau stie cum sa facem as fi recunoscator sa ma informeze.
As prefera un pescuit la rapitori- Salau ,Stiuca, Biban , Somn cu momeli artificiale.
Nu vreau sa fie neaparat foarte ieftin dar nici exagerat de scump.
Vreau sa fie totul cat se poate de legal si de simplu, 3-4 zile ar fi ceea ce am putea sa facem.
Astept vesti.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?