pescuit Spania-Ebro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ori mergi la stiuca/bass ori la somn/salau/bass. Uita de biban ca risti sa mori de batranete cautand-ul.
Daca vrei pe Ebro, nici scump nici ieftin, conditii bune si rezultate garantate daca il iei ca ghid macar doua zile : www.claudevalette.com . Vorbeste mai multe limbi asa ca te poti intelege cu el.
Daca vrei stiuca schimbi regiunea, mergi in Extremadura.
www.pescaextremadura.com . Ghidul este inclus in pret.
Ei iti fac permisul din timp, ai cazare, barca, motor, sonar etc...
Daca vrei pe Ebro, nici scump nici ieftin, conditii bune si rezultate garantate daca il iei ca ghid macar doua zile : www.claudevalette.com . Vorbeste mai multe limbi asa ca te poti intelege cu el.
Daca vrei stiuca schimbi regiunea, mergi in Extremadura.
www.pescaextremadura.com . Ghidul este inclus in pret.
Ei iti fac permisul din timp, ai cazare, barca, motor, sonar etc...
Multumesc pentru informatii
Mi s-a parut cam scumpa oferta de 990 euro pentru o saptamana dar probabil ca exista si alte mijloace de a iesi mai ieftin.
Cineva din zona probabil ca stie cum se poate pescui la rapitori mai ieftin.
Somn la twister a prins cineva in pe Ebru?
Adrian
Mi s-a parut cam scumpa oferta de 990 euro pentru o saptamana dar probabil ca exista si alte mijloace de a iesi mai ieftin.
Cineva din zona probabil ca stie cum se poate pescui la rapitori mai ieftin.
Somn la twister a prins cineva in pe Ebru?
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Aia e in Extremadura deci departe de Ebro. Oricum dat fiind prestatiile nu e scump. Nici benzina nu trebuie sa o platesti. Ai ghid toata saptamana, Carolina skiff JV17 cu 40 de cai, vrei sa schimbi lacul, a doua zi pescuiesti in alta parte, te costa in plus numai masa de seara. Oricum in Extremadura nu prea ai de ales. Ori la pescaextremadura ori te descurci sa-ti iei permisul (vei pierde o zi sau doua) si dupa aia pescuiesti de pe mal. Lacurile sunt imense, intre 2000 si 32000ha, asa ca de pe mal mai bine dai la crap. Nimeni nu inchiriaza barci in afara de pescaextremadura. Cu barca personala nu poti merge caci trebuie immatriculata acolo si asta dureaza cam 6 luni. Nu ai voie sa campezi pe malul lacului. Daca faci focul iti vei continua vacanta la racoare si poate sa dureze si doi ani. Asa ca 990 e ieftin.
Pe Ebro te va costa 450-500 saptamana cazare plus barca cu motor de 13-15 cai. Mai mult nu-ti dau aia daca nu ai permis de navigatie.
Insa benzina si mancarea nu sunt incluse in pret. Daca vrei ghid platesti in plus dar te duci pa ambarcatiunea lui, mai mare si mai performanta.
Pe Ebro te va costa 450-500 saptamana cazare plus barca cu motor de 13-15 cai. Mai mult nu-ti dau aia daca nu ai permis de navigatie.
Insa benzina si mancarea nu sunt incluse in pret. Daca vrei ghid platesti in plus dar te duci pa ambarcatiunea lui, mai mare si mai performanta.
tudor eu am vazut destui spanioli, mai ales crapari ce stateau peste noapte in embalse de orellana in buendia, sacedon cu corturile si nu le avea nimeni treaba si astia aveau corturi mari cum au crapari si gipurile langa ei, deci imposibil sa nu fie vazuti de guardia civil daca cumva trec pe acolo, cat despre foc , nu prea ai lemn in orellana pe langa lac ca sa faci, dar noi luam tot timpul un ceaun cu noi , discul si un arzator de paella si o buteliecare nu lipseau niciodata din porbagajul unuia din gipuri cand plecam la peste.Si am avut ocazia sa vina guardia si sa ne vada cu ele in functiune dar si cateva cuburi cu apa in apropiere si ziceu ca santem bine pregatiti si sa oprim focul indata ce se gata tocana pe care o pregatim ...lege este dar guardia civil desi sant cei mai severi , totusi nu sant ca politia din germania si daca vad ca esti bine crescut nu ca manelisti tigani ce ii mai vezi pe malul apei, mai inchid si ei ochii
Am vorbit despre focul pe jos cu lemne. Aragaz ai voie desigur.
La Orellana am vazut si eu pescari noaptea, la crap cu cortul. Nu sunt controale tot timpul. Dar daca te-au prins nu mai faci a doua oara. Am exemple. Nea Numa Marengo, redactor sef la revista franceza Predators si care mai scrie si in Mediacarpe, s-a dus si si-a pus cortul, masina alaturi, betele la apa peste noapte. Au venit peste el noaptea si s-a ales cu 2400€ amenda cu totul. Adica 2400 erau lista infractiunilor. N-a platit totul pe loc pentru ca l-a sunat pe Michel Godbille, belgianul care are Pescaextremadura si pe ala il stiu spaniolii. La tribunal s-a dus Michel in locul lui Numa Marengo (nu era sa se intoarca asta din Franta si oricum nu gavareste spaniola) si pana la urma a scapat numai cu 600€ amenda. Deci e mai bine sa respecti legea. Mai ales ca se si schimba de la an la an si singurii care o cunosc bine sunt ghizii.
La Orellana am vazut si eu pescari noaptea, la crap cu cortul. Nu sunt controale tot timpul. Dar daca te-au prins nu mai faci a doua oara. Am exemple. Nea Numa Marengo, redactor sef la revista franceza Predators si care mai scrie si in Mediacarpe, s-a dus si si-a pus cortul, masina alaturi, betele la apa peste noapte. Au venit peste el noaptea si s-a ales cu 2400€ amenda cu totul. Adica 2400 erau lista infractiunilor. N-a platit totul pe loc pentru ca l-a sunat pe Michel Godbille, belgianul care are Pescaextremadura si pe ala il stiu spaniolii. La tribunal s-a dus Michel in locul lui Numa Marengo (nu era sa se intoarca asta din Franta si oricum nu gavareste spaniola) si pana la urma a scapat numai cu 600€ amenda. Deci e mai bine sa respecti legea. Mai ales ca se si schimba de la an la an si singurii care o cunosc bine sunt ghizii.