PESCUIT LA 3 APE

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Iul 2008, 06:47

N-am dat dupa salau ... si nici dupa clean nu am isistat ... am fost mai mult la o baie si sa-mi testez barcutza cu un motor electric.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 01 Aug 2008, 18:42

merge careva weekendu asta in zona?

flors_opris2000
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de flors_opris2000 » 20 Aug 2008, 15:48

BUNA BAIETII sunt florin din GARINA si am sa va spun eu ce pestii sunt pentru ca stiu cel mai bine dint-re voi pt.ca stau langa 3 ape;deci sunt cleni,pastravi ,salau,caras.pastrav curcubeu.deci ce domina cel mai mult este salaul pentru ca a nimicit aproape tot puietul din zona.si restu pestilor sunt dar sunt foarte marii si greu de prins ;eu am avut capturii mari de pastravi si salau dar din ce mai putin.deci va zic ca se merita la salau daca prideti zii buna aveti ceva distractie .

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 20 Aug 2008, 17:24

eu am prins 3 salai de 10....cm :D

landscaper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de landscaper » 26 Ian 2009, 16:15

la trei ape am prins mult clean mare si frumos dar acum vreo 7-8 ani....la lacusta si peste mic care acum nu mai este aproape deloc in lac..

in 2008 am fost de vreo 3 ori acolo la pescuit si am luat clean frumos dar de data asta la broscuta mica,2-3cm,clean asa la 500-700gr.

in schimb salaul a fost din belsug....dar pana in kil.asa la 8-900gr la peste mic boisten de la valiug...asa cum zicea cineva mai sus...prins cu varsa.

insa parerea mea.....cel mai frumos pastrav este la poiana marului....am luat pastrav de 1,2kg pe rau.....si 5,5 kg pe lac.....incredibil de frumos.

sper se se dezghete trei ape cat mai repede ca sa dau o tura la salau....poate a mai crescut de anu trecut...fir intins:)

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

ce jiguri folosesti???

Mesaj de Cracus » 05 Feb 2009, 23:11

care este adancimea maxima in lac???cam ce greutate ar trebui sa aiba jigul pt a-l putea mentine aproape de substrat??ce marime au shad-urile...personal nu folosesc jig mai marede 7 grame si shad mai mare de 8 cm la salau

voi ce folositi???
ar merge s un vobler care evolueaza pana la 4.5 m???

marin_27
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marin_27 » 06 Feb 2009, 00:30

landscaper scrie:la trei ape am prins mult clean mare si frumos dar acum vreo 7-8 ani....la lacusta si peste mic care acum nu mai este aproape deloc in lac..

in 2008 am fost de vreo 3 ori acolo la pescuit si am luat clean frumos dar de data asta la broscuta mica,2-3cm,clean asa la 500-700gr.

in schimb salaul a fost din belsug....dar pana in kil.asa la 8-900gr la peste mic boisten de la valiug...asa cum zicea cineva mai sus...prins cu varsa.

insa parerea mea.....cel mai frumos pastrav este la poiana marului....am luat pastrav de 1,2kg pe rau.....si 5,5 kg pe lac.....incredibil de frumos.

sper se se dezghete trei ape cat mai repede ca sa dau o tura la salau....poate a mai crescut de anu trecut...fir intins:)
Ai fost anu trecut la Poiana Marului?

marin_27
utilizator nou
utilizator nou

Re: ce jiguri folosesti???

Mesaj de marin_27 » 06 Feb 2009, 00:34

Cracus scrie:care este adancimea maxima in lac???cam ce greutate ar trebui sa aiba jigul pt a-l putea mentine aproape de substrat??ce marime au shad-urile...personal nu folosesc jig mai marede 7 grame si shad mai mare de 8 cm la salau

voi ce folositi???
ar merge s un vobler care evolueaza pana la 4.5 m???
Eu folosesc jig pana la 7 grame la 3 ape si shad de 8 cm,cel m-ai bine este sa incerci la peste mic la boistean sau zis si (creete)

marin_27
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marin_27 » 06 Feb 2009, 00:38

landscaper scrie:la trei ape am prins mult clean mare si frumos dar acum vreo 7-8 ani....la lacusta si peste mic care acum nu mai este aproape deloc in lac..

Lacul 3 Ape este plin ca am fost eu luna trecuta si era plin lacul dar si inghetat, la Poiana Marului ai pescuit de pe mal sau din barca ?

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

da,am fost

Mesaj de Cracus » 06 Feb 2009, 20:58

marin_27 scrie:

Ai fost anu trecut la Poiana Marului?
da

Scrie răspuns