PESCUIT LA 3 APE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: da,am fost
si ce ai prins? pastrav sau clean?
si ce ai prins?Cracus scrie:marin_27 scrie:dalandscaper scrie:la trei ape am prins mult clean mare si frumos dar acum vreo 7-8 ani....la lacusta si peste mic care acum nu mai este aproape deloc in lac..
Ai fost anu trecut la Poiana Marului?
Daca vremea ar mentine tot asa temperatura cu plus in 2 saptamani poate sar dezghetza laculalexcs scrie:acum am venit eu de la trei ape,e inghetat lacul,e si zapada pe la coada,doar unde intra rauletul ala dinspre garana si celalalt din coada e dezghetat cativa metri.nu se merita mers inca,am dat la vobler toata ziua si nici o trasatura. mai asteptam[/img]
-
- utilizator constant
numai clean am prins desi ca am dat si dupa salau cu twister.nu sunt un expert la salau si cred ca re destul puiet vara ce sa mance si e cam greu de pacalit cu plastice.voblere de salau nu am inca in trusa...tre sa-mi iau...voi ce voblere sau plastice folosoti pt salau???marin_27 scrie:si ce ai prins? pastrav sau clean?
la clean...aceeasi intrebare...ce voblere folositi???...eu dau cu salmo si de curand mi-am luat unul de la ugly duckling(bs,3cm)!!!
la clean...aceeasi intrebare...ce voblere folositi???...eu dau cu salmo si de curand mi-am luat unul de la ugly duckling(bs,3cm)!!![/quote]
eu nu dau la vober la 3 ape doar la peste mic, eu acum incerc sa imi fac niste voblere din lemn sa vad cum evoluaza si daca o sa mearga bine o sa incerc la vobler la 3 ape
eu nu dau la vober la 3 ape doar la peste mic, eu acum incerc sa imi fac niste voblere din lemn sa vad cum evoluaza si daca o sa mearga bine o sa incerc la vobler la 3 ape

-
- utilizator constant
eu nu dau la vober la 3 ape doar la peste mic, eu acum incerc sa imi fac niste voblere din lemn sa vad cum evoluaza si daca o sa mearga bine o sa incerc la vobler la 3 ape :roll:[/quote]marin_27 scrie:la clean...aceeasi intrebare...ce voblere folositi???...eu dau cu salmo si de curand mi-am luat unul de la ugly duckling(bs,3cm)!!!
salmo si cozma
-
- utilizator nou
la poiana marului am fost si din barca chiar si la trena.....dar nimic!!!
in coada lacului a mers cel mai bine......clean mare 2,5 kg si pastrav pana la kil.......dar am luat unu de 5,5 kg
iar la trei ape numai de pe mal la peste mic si mia intrat salau fain....
cleanul merge bine la 3 ape daca ai broscutz mica....e nebun asa trage la ea. am incercat si la trena cu barca da nimic....
este inca gheata pe lac acum dar cum se topeste am plecat,numai sa gasesc si pestisori la valiug ca altfel nu stiu la ce ar mai merge.
eu in afara de clean,salau si pastrav nu am prins nimic .....nici nu stiam ca este caras.....
fir intins.........................................................
in coada lacului a mers cel mai bine......clean mare 2,5 kg si pastrav pana la kil.......dar am luat unu de 5,5 kg

iar la trei ape numai de pe mal la peste mic si mia intrat salau fain....
cleanul merge bine la 3 ape daca ai broscutz mica....e nebun asa trage la ea. am incercat si la trena cu barca da nimic....
este inca gheata pe lac acum dar cum se topeste am plecat,numai sa gasesc si pestisori la valiug ca altfel nu stiu la ce ar mai merge.
eu in afara de clean,salau si pastrav nu am prins nimic .....nici nu stiam ca este caras.....
fir intins.........................................................
- pastravarul 77
- utilizator constant
-
- veteran
Pai anul asta nu a s-a deschis de la 1 ianuarie? Asa s-a scris peste tot, chiar si in Aventuri la pescuit ultimul numar. Pana sa apara ordinul nou al ministrului agric. si al mediului care preciza 1 mai ca data, in ordinul vechi scria 30 decembrie ultima zi de prohibitie. Daca sezonul s-a deschis din ianuarie nu are cum sa se inchida in martie ca sa se redeschida in mai! Odata deschis e bun deschis. Asa ca ce rost are sa mai stam pana in mai?pastravarul 77 scrie:Gheata la Trei Ape nu mai e. Dar vezi ca e regim de munte asa ca doar dupa 1 Mai . Craetii prinzi la Valiug in lac Duminica era plin de Craete pe la mal in lac. Fir Intins ...........