PESCUIT LA 3 APE

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 21 Iun 2008, 12:36

attilaf scrie:Hai mai Cracus...ca doar ziceai ca esti din Resita...
Nu ai fost niciodata la Secu?, sau la strandul din Lend? Grebla e chiar langa strandul din Lend, nu ai cum sa nu vezi lacul.
PS. Daca mergi acum pe Grebla, sa nu te astepti la mari rezultate, caci indiferent de ce momeala ai da...tot bibanei prinzi :).
pai...ce sunt asa disperati pestii aia???de ce trage asa bine bibanul???

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 21 Iun 2008, 12:40

Ca e in exces...sunt de 10 ori mai multi pe m² decat ar trebui sa fie pentru o populatie sanatoasa...

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 21 Iun 2008, 12:42

attilaf scrie:Ca e in exces...sunt de 10 ori mai multi pe m² decat ar trebui sa fie pentru o populatie sanatoasa...
dar spuneai c sunt si exemplare mai sanatoase acolo,nu???
cred c acolo e un loc bun de nde pot sa merg sa prind cativa pestisori,nu???

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 21 Iun 2008, 12:48

Da..mai sunt si exemplare frumoase..dar sunt din ce in ce mai greu de prins. Eu am prins mult biban mare, acum cativa ani, inainte de a inmulti asa de mult. Pestisorii mici ii poti prinde tot in Lend, in Barzava. Vei prinde zeci de creieti (boisteni), numai sa ai cu ce. Daca iti trebuie bibanei...grebla e cel mai potrivit loc.

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 21 Iun 2008, 13:57

attilaf scrie:Da..mai sunt si exemplare frumoase..dar sunt din ce in ce mai greu de prins. Eu am prins mult biban mare, acum cativa ani, inainte de a inmulti asa de mult. Pestisorii mici ii poti prinde tot in Lend, in Barzava. Vei prinde zeci de creieti (boisteni), numai sa ai cu ce. Daca iti trebuie bibanei...grebla e cel mai potrivit loc.
pai nu creed ca e mare diferenta intre bibanei sau boisteni,daca e sa-i iau pt rapitor!!!nu am pescuit niciodata acolo,cel mai des am fost pe minis(rau si baraj),pe poneasca(afluent al minisului),unde pan acum cativa ani am prins f mult pastrav indigen,pana a inceput constructia barajului de acolo.pe barajul minis(gura golambului) e f mult clean dar nu f mare si caras.s-a prins acum recent f mult caras de la 0,5kg in sus...tragea ca nebunul!!!

daca nu sunt prea indiscret,pot sa stiu ce varsta ai,poate iesim odata undeva la pescuit cavad ca esi experimentat si mai umblat ca mine,asa avea cate ceva de invatat....

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 21 Iun 2008, 15:05

Pai, personal eu consider ca exista o mica diferenta intre bibanei si boisteni. Adica nu am prins niciodata clean cu bibanel, in schimb la boistean si "terorist" am luat relativ bine. La bibanel am prins doar biban, si salau.

Cat despre varsta, nu esti indiscret, iar referitor la experienta, aia se dobandeste iesind mai des...si de bine de rau..am iesit ceva-ceva in dealungul scurtei vieti de pana acum :))

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 21 Iun 2008, 20:26

cum arata teroristii astie dom'le ? :lol:
in general cred ca pestii prinsi in apa unde vrei sa dai dupa rapitor sunt cei mai indicati 8)

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 22 Iun 2008, 03:02

Eu folosesc termenul de "terorist" la pestisorii aia ce nu sunt albituri, nu sunt boisteni,(cred ca beldita), dar care iti f*t tot meciul cand dai dupa scobar cu viermusi. :)
Foarte corecta si observatia cu pestisorii din apa in care pescuiesti, dar in cazul de fata, la 3 Ape e cam greu sa procuri pestisori...asa ca mai degraba ii capturez de unde ii gasesc din abundenta...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 22 Iun 2008, 18:58

Trebuie sa fie interesant la 3Ape, musai sa bag si eu o vizita.
O sa dau la Jig, cine stie ce intra... poate frun "terorist".. :twisted:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Iun 2008, 22:13

paote dai de ben laden :lol:

Scrie răspuns