sunt f surprins de ceea ce spui tu!!!ma bazam ca cleanul este predominant la 3 ape...mi-am achizitionat o gramada de shaduri si gruburi acum si o sa vreau sa le incerc sa vad dak rezulta ceva in caz ca nu fac rosr de peste mic...e cam greu la 3 ape sa prinzi din aia mici!!!la Valiug nu am pescuit niciodata dar presupun ca pe langa taxa aia iti mai trenuie si permis vizapt pt apele de munte nu???sau....?!?!?pastravarul 77 scrie:Iti dau un sfat la Trei Ape nu mai este Clean cum era inainte la decimat Salaul. Clean se mai prinde dar slab de tot si micut in mal la musca arificiala sau blinker, vobler( 00;0;1 respectiv 2...5 cm) din barca. Pastrav foarte rar nu stiu ce sa putut intampla cu el dar e rar de tot.Anul asta Pastrav la Tei Ape sau luat din cate stiu eu si de pe la alti vrio 4-5 bucati intre 0,5-1kg la vobler,in schimb acum 2 ani sa luat la trena la vobler un pastrav de 6,5kg. Si acum si o veste buna...SALAU la greu intre 0,2gr-9kg. Dar cel mai bine merge la pestisor asa ca daca vrei sa ai un concediu placut si sa ai parte si de ceva peste atunci cand urci in spre Trei Ape te opresti in Valiug la lac bagi doua trei varse facute din sticle de plastic cu niste miez de paine in ele si prinzi Craeti si Teroristi. Cat mai multi si sa ii ti vi ca morti nu prea au valoare. Poti sa inchiriezi barca ori de la Liber ori de la Deversor. Te arunci in barca si dai cu pestisor fara pluta doar cu putin plumb 2-3 gr. Trebuie insistat pe langa pomii picati in apa. Era sa uit iti mai trebuie si o ancora ( 15 m ata tare si un bolovan ) trebuie sa stai si sa insisti mult in fiecare loc . Sper ca te -am putut ajuta. FIR INTINS :D
Valiugul tre sa recunosc ca nu cunosac lacul asa bine dar o sa vad..poate vara asta o sa trec si pe acolo!!!