PESCUIT LA 3 APE

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 20 Iun 2008, 14:51

pastravarul 77 scrie:Iti dau un sfat la Trei Ape nu mai este Clean cum era inainte la decimat Salaul. Clean se mai prinde dar slab de tot si micut in mal la musca arificiala sau blinker, vobler( 00;0;1 respectiv 2...5 cm) din barca. Pastrav foarte rar nu stiu ce sa putut intampla cu el dar e rar de tot.Anul asta Pastrav la Tei Ape sau luat din cate stiu eu si de pe la alti vrio 4-5 bucati intre 0,5-1kg la vobler,in schimb acum 2 ani sa luat la trena la vobler un pastrav de 6,5kg. Si acum si o veste buna...SALAU la greu intre 0,2gr-9kg. Dar cel mai bine merge la pestisor asa ca daca vrei sa ai un concediu placut si sa ai parte si de ceva peste atunci cand urci in spre Trei Ape te opresti in Valiug la lac bagi doua trei varse facute din sticle de plastic cu niste miez de paine in ele si prinzi Craeti si Teroristi. Cat mai multi si sa ii ti vi ca morti nu prea au valoare. Poti sa inchiriezi barca ori de la Liber ori de la Deversor. Te arunci in barca si dai cu pestisor fara pluta doar cu putin plumb 2-3 gr. Trebuie insistat pe langa pomii picati in apa. Era sa uit iti mai trebuie si o ancora ( 15 m ata tare si un bolovan ) trebuie sa stai si sa insisti mult in fiecare loc . Sper ca te -am putut ajuta. FIR INTINS :D
sunt f surprins de ceea ce spui tu!!!ma bazam ca cleanul este predominant la 3 ape...mi-am achizitionat o gramada de shaduri si gruburi acum si o sa vreau sa le incerc sa vad dak rezulta ceva in caz ca nu fac rosr de peste mic...e cam greu la 3 ape sa prinzi din aia mici!!!la Valiug nu am pescuit niciodata dar presupun ca pe langa taxa aia iti mai trenuie si permis vizapt pt apele de munte nu???sau....?!?!?
Valiugul tre sa recunosc ca nu cunosac lacul asa bine dar o sa vad..poate vara asta o sa trec si pe acolo!!!

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 20 Iun 2008, 14:54

Calone scrie:salut , sunt calone din resita si mentionez ca stiu foarte bine aceste lacuri precum stie gaina gustul cucuruzului , si intentionez sa pescui si io la treiape daca puteti sa mi ziceti si mie ce peste este pe acolo cu ce sa dau si cateva locuri si inca odata va aduc la cunostinta ca stiu lacul .
incearca pe bratul semenic dimineat devreme la vobler sau orice artificiala ai prin trusa...numai din barca!!!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 20 Iun 2008, 15:59

Cracus scrie:
pastravarul 77 scrie:Iti dau un sfat la Trei Ape nu mai este Clean cum era inainte la decimat Salaul. Clean se mai prinde dar slab de tot si micut in mal la musca arificiala sau blinker, vobler( 00;0;1 respectiv 2...5 cm) din barca. Pastrav foarte rar nu stiu ce sa putut intampla cu el dar e rar de tot.Anul asta Pastrav la Tei Ape sau luat din cate stiu eu si de pe la alti vrio 4-5 bucati intre 0,5-1kg la vobler,in schimb acum 2 ani sa luat la trena la vobler un pastrav de 6,5kg. Si acum si o veste buna...SALAU la greu intre 0,2gr-9kg. Dar cel mai bine merge la pestisor asa ca daca vrei sa ai un concediu placut si sa ai parte si de ceva peste atunci cand urci in spre Trei Ape te opresti in Valiug la lac bagi doua trei varse facute din sticle de plastic cu niste miez de paine in ele si prinzi Craeti si Teroristi. Cat mai multi si sa ii ti vi ca morti nu prea au valoare. Poti sa inchiriezi barca ori de la Liber ori de la Deversor. Te arunci in barca si dai cu pestisor fara pluta doar cu putin plumb 2-3 gr. Trebuie insistat pe langa pomii picati in apa. Era sa uit iti mai trebuie si o ancora ( 15 m ata tare si un bolovan ) trebuie sa stai si sa insisti mult in fiecare loc . Sper ca te -am putut ajuta. FIR INTINS :D
sunt f surprins de ceea ce spui tu!!!ma bazam ca cleanul este predominant la 3 ape...mi-am achizitionat o gramada de shaduri si gruburi acum si o sa vreau sa le incerc sa vad dak rezulta ceva in caz ca nu fac rosr de peste mic...e cam greu la 3 ape sa prinzi din aia mici!!!la Valiug nu am pescuit niciodata dar presupun ca pe langa taxa aia iti mai trenuie si permis vizapt pt apele de munte nu???sau....?!?!?
Valiugul tre sa recunosc ca nu cunosac lacul asa bine dar o sa vad..poate vara asta o sa trec si pe acolo!!!
Pai Cracus, daca tot te-ai echipat pentru clean cu shaduri si gruburi, pai esti super dotat pentru salaul din 3 Ape :). Eu sincer nu prea am vazut multi cleni la shaduri si gruburi, dar salai...cacalau. :) Asa ca insista ca ai cu ce...

Cat despre valiug...daca dai banii aia pe taxa..nu iti mai trbeuie absolut nimic. Ca sfat ...daca vrei sa tii pestisorii vii intre Resita si 3 Ape (in caz ca ii prinzi pe Barzava (in Lend sau catre Baraj), iti recomand sa bagi 2-3 pungi cu apa la congelator, sa le ingheti, apoi sa le bagi in galeata in care iti pui pestisorii vii. Asa iti garantez ca vor ajunge vii si nevatamati pana la 3 ape.
PS. Daca nu faci asa, ai 98.7 % sanse sa ajungi cu ei morti :).

PS2. 3 Ape e considerata apa de munte, deci pescuitul cu momeli naturale e oficial interzis. Neoficial, la ce p**a mea au bagat carnatii caras? Aia cred ca o sa il prinda cineva la twistere?:)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 21 Iun 2008, 08:09

Calone scrie:salut , sunt calone din resita si mentionez ca stiu foarte bine aceste lacuri precum stie gaina gustul cucuruzului , si intentionez sa pescui si io la treiape daca puteti sa mi ziceti si mie ce peste este pe acolo cu ce sa dau si cateva locuri si inca odata va aduc la cunostinta ca stiu lacul .
:lol: cel mai bine se prinde la trena de pe pluta ... dar de ce sa te mai duci pana la 3ape cand poti sa faci partide memorabile la grebla ... prinzi bibani de la 3cm la 6cm la vierme :lol:

ps. exista niste pompe cu baterii, ca cele de acvarii, pentru aerarea apei ca sa nu-ti moara pestisorii.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Iun 2008, 10:54

taicanoe scrie:
:lol: cel mai bine se prinde la trena de pe pluta ... dar de ce sa te mai duci pana la 3ape cand poti sa faci partide memorabile la grebla ... prinzi bibani de la 3cm la 6cm la vierme :lol:

ps. exista niste pompe cu baterii, ca cele de acvarii, pentru aerarea apei ca sa nu-ti moara pestisorii.
Da cine da la grebla ?? 8)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 21 Iun 2008, 11:23

Mugurstefan scrie:
taicanoe scrie:

Grebla, este un lac ce deserverse CSR-ul in Resita, mai exact CHE Grebla :), de aici si numele de Grebla al lacului :).
Lacul are foarte mult bibanel, ceva clean, babusca, caras ... vreo 2 ani nu a fost pescuit mai deloc, caci nu te lasau ce ce asigurau paza la CHE Grebla (cica toti pescarii este hoti de fier vechi si nu ai voie sa pescuiesti ) :evil: Mai nou am vazut ca se poate....

PS recordul meu la biban a fost prins pe Grebla, biban de aprox 1 kg.. :D

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 21 Iun 2008, 11:39

pe grebla sau la grebla :?: :lol: :lol: :lol:

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 21 Iun 2008, 12:00

taicanoe scrie:

unde prinzi bibanii aia?
stiu ca exista pompe speciale pt acvarii dar nu stiu cat costa,cred ca destul de mult doar pt atata lucru!!!

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 21 Iun 2008, 12:03

attilaf scrie:
Mugurstefan scrie:
taicanoe scrie:

Grebla, este un lac ce deserverse CSR-ul in Resita, mai exact CHE Grebla :), de aici si numele de Grebla al lacului :).
Lacul are foarte mult bibanel, ceva clean, babusca, caras ... vreo 2 ani nu a fost pescuit mai deloc, caci nu te lasau ce ce asigurau paza la CHE Grebla (cica toti pescarii este hoti de fier vechi si nu ai voie sa pescuiesti ) :evil: Mai nou am vazut ca se poate....

PS recordul meu la biban a fost prins pe Grebla, biban de aprox 1 kg.. :D
nu am auzit niciodata de apa aia!?!?!!
poti sa-mi spui mai exact unde se afla???

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 21 Iun 2008, 12:32

Hai mai Cracus...ca doar ziceai ca esti din Resita...
Nu ai fost niciodata la Secu?, sau la strandul din Lend? Grebla e chiar langa strandul din Lend, nu ai cum sa nu vezi lacul.
PS. Daca mergi acum pe Grebla, sa nu te astepti la mari rezultate, caci indiferent de ce momeala ai da...tot bibanei prinzi :).

Scrie răspuns