Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 19 Oct 2008, 18:42

Pe Rogojesti stiuca nu e rara!Rari sint pescarii!Dese sint setcile !Si infernal de subtire (de fapt inexistenta)e paza!Va veni si schimbartea!!!

mihali
veteran
veteran

Re: pescuit in jud.botosani

Mesaj de mihali » 20 Oct 2008, 07:02

Locuri cu apa adanca... De e vara sau e iarna se prinde stiuca in aceleasi locuri. E vorba de Rogojesti. Apa are in acele locuri peste doi metri. Si totusi nu se prinde. Ataca orice dar nu naluca.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 20 Oct 2008, 07:27

nucus scrie:Pensionarule,as vrea sa te cunosc!
Ieri am fost la Lozna !Aceeasi apa superba de stiuca!Am avut motor eletric ,am avut sonar si l-am avut si pe Ionut linga mine.Micul mare maestru a prins 2-3 bibani aproape fara sa-si dea seama.O mare dezamagire!
Lozna e aceeasi balta cu cea de pe vremuri care-i spunea "la turbarie"?
Poate o sa ne cunoastem.Eu pescuiesc in zona Bucecea numai pe fuga cand vin pe la parinti. In rest bat Siretul intre Pascani si Roman ca e mai aproape de Piatra.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 20 Oct 2008, 12:33

m am lamurit. 2 sambete pe Rogojesti in care s a prins o sg stiuca mai frumoasa (din ce am vazut eu)... mi a cam trecut cheful de stiuca pe Rogojesti. :D
o pastravarie (cu plata, normal) nu stie numeni ? :D

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 20 Oct 2008, 15:10

Deci mai este stiuca in Rogojesti?
Sau nu vrea sa manance?

Mi-ar placea sa cred ca mai este dar nu mananca. Macar sa o stiu acolo in apa. :)

Daca nici la Rogojesti nu este, la Ionaseni se braconeaza, la Zvoristea e subiect inchis si la turbarie la Lozna e strecurata de tot, atunci unde sa ma duc sa prind stiuca?

Macar mintiti-ma ca este. Sa dau vina pe mine ca nu stiu sa prind. Dar sa stiu ca este. :roll:

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 20 Oct 2008, 15:43

Lucian, eu zic ca merita de incercat pe Prut. Nu am cautat inca stiuca pe Prut dar sigur este. Si daca nu vrea/nu este poti cauta salaul, cleanul, avatul sau chiar somnul :D. Tu pana la Prut (zona Paltinis) ai 40 km....deci zic eu ca se merita incercat. Si daca nu vrea sa muste, nu este timp pierdut: peisajele sunt super adevarate :)). Ce imi place cel mai mult este salbaticia locurilor si faptul ca poti parcurge zeci de km fara sa vezi pe cineva. Eventual mistretii sau ciutele sa iti tulbure linistea ;).
Poate reusim pana la urma sa facem o iesire impreuna ( aia de care am vb in urma cu 6-7 luni :roll: )...poate WE asta daca nu imi fac altii planuri :evil: .

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 20 Oct 2008, 18:53

Prutul da, intr-adevar e superb dar acolo tre sa ai o zi doua libere ca sa mergi. Pentru o fuga pe apa sau un "pescuit de dupa-amiaza" e mult pana acolo. Pana ajungi pana montezi sculele trece timpul.
Aici in apropiere pe rau sau baraj e mai simplu.

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 21 Oct 2008, 10:26

lucian_flo scrie:Deci mai este stiuca in Rogojesti?
Sau nu vrea sa manance?

Mi-ar placea sa cred ca mai este dar nu mananca. Macar sa o stiu acolo in apa. :)

Daca nici la Rogojesti nu este, la Ionaseni se braconeaza, la Zvoristea e subiect inchis si la turbarie la Lozna e strecurata de tot, atunci unde sa ma duc sa prind stiuca?

Macar mintiti-ma ca este. Sa dau vina pe mine ca nu stiu sa prind. Dar sa stiu ca este. :roll:
esteee !! e plin de stiuca ! :)
apropo, e buna barcuta aia ce o ai ? nu ramai infipt in papura la apa mica ? :P ca parca m ar bate si pe mine gandul sa iau una, daca tot v am vazut cu stiuca aia.. :) ceva mai compact, sa nu mi trebuiasca furgoneta s o car, dar care sa fie si de incredere cat de cat.

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 21 Oct 2008, 10:47

Ptr Rogojesti si alte baraje e buna. Nu stiu pe rau cum se comporta.
Incape in spate pe jumatate de bancheta de Dacie. Dar daca vrei poti sa o faci si mai mica. Are 3 compartimente cu aer. In caz ca se sparge unu iti mai raman 2 sa ajungi la mal. Se vulcanizeaza usor cu Picatura.
Si domnul Mihali are barca la fel doar putin mai mica.
Cat despre papura nu cred ca ramai. Doar nu te bagi cu ea la vanat de rate.

REGULA NR. 1 E SA TE LEGI DE EA in caz ca faci baie involuntar :).

Apropo de pozele noi din album. La Rogojesti cand se face o repopulare?

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 21 Oct 2008, 12:48

"Prutul da, intr-adevar e superb dar acolo tre sa ai o zi doua libere ca sa mergi. Pentru o fuga pe apa sau un "pescuit de dupa-amiaza" e mult pana acolo. Pana ajungi pana montezi sculele trece timpul. "
Crede-ma ca eu plec din Botosani la 4,30 si am 55 km, si tot ramane timp pana se intuneca sa fac o pescuiala la rapitori.
Pe Rogojesti mai trebuie si o dotare minima, si putin bulan ca sa prinzi stiuca, mai ales in perioada in care nu vrea sa pape...cred ca perioada asta ar fi mai buna pt o bibaneala adevarata pe baraj

Scrie răspuns