Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pescuit in jud.botosani
Poate sa spuna cineva cum este apa pe Siret in zona Rogojesti-Bucecea dupa ultimele ploi? Uda stiu ca e,dar vreau sa stiu daca e tulbure sau nu.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Re: pescuit in jud.botosani
Ieri venea foarte tulbure (la pod la Siret).pensionaru scrie:Poate sa spuna cineva cum este apa pe Siret in zona Rogojesti-Bucecea dupa ultimele ploi? Uda stiu ca e,dar vreau sa stiu daca e tulbure sau nu.
-
- veteran
- lucian_flo
- senior
-
- veteran
pescuit in jud.botosani
Dezvolta subiectul ca ma intereseaza. Cat de limpede este?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior
Am fost si eu sambata pe Zvoristea. Spre marea mea uimire nu am vazut nici o setca dimineata. Mi-am probat in sfarsit voblerele Cozma de 7cm. Lucreaza destul de bine. Am luat multe "Pixuri" si una singura mai rasarita... A fost distractiv. Recuperam incet, voblerul de abia balansandu-se la 5-10cm sub apa printre frunzele nuferilor. Atacul venea imediat ce stopam si voblerul incepea sa urce. Ininte de a pleca am incercat si la poper...am avut cateva atacuri nefinalizate insa. Nu stiu care ar fi explicatia.
Din cate am vazut la stationar nu prea era activitate deci mai degraba spin...macar te plimbi si admiri peisajul
).
Din cate am vazut la stationar nu prea era activitate deci mai degraba spin...macar te plimbi si admiri peisajul