Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Rogojestiul nu este tulbure. Pe sute de hectare in zona SP 3 e lacrima. Tulbure este in zona orasului Siret. Se spune ca ucrainenii sapa niste canale chiar in albia Siretului si de aceea este o portiune tulbure.nucus scrie:Din pacate Rogo.e tulbure.Probabil o sa mai incerc prin noiembrie...depinde cum va fi vremea.
De Prut stie cineva ceva? M-a intereseaza mai sus de lacul Stanca-Costesti pe curgator...
Marcel gheorghita tu in ce zone mergi? Dupa nr de km daca esti din Bt mergi la Stanca-Costesti. Ai intrare pe lacul de linistire? Se mai prinde ceva pe acolo?
Ca m-ar bate un gand sa trag o fuga dar nu stiu daca mai merita deranjul
.
Marcel gheorghita tu in ce zone mergi? Dupa nr de km daca esti din Bt mergi la Stanca-Costesti. Ai intrare pe lacul de linistire? Se mai prinde ceva pe acolo?
Ca m-ar bate un gand sa trag o fuga dar nu stiu daca mai merita deranjul

-
- senior
In ultimele luni am reusit se merg cel putin o dat pe saptamana pe Prut, in zonele Stanca, Volovat-Sadoveni, Mitoc - in general in cautarea salaului. Am fost de cateva ori in toamna asta pe lacul de linistire, numai pe salau, dar fara rezultate notabile - numai strapi sub 1 kg. A mers bine platica si carasul, din ce au zis oamenii. Cica s-ar fi prins si un salau de vreo 10 kg la twister si ceva crapi mai mari.nes scrie:De Prut stie cineva ceva? M-a intereseaza mai sus de lacul Stanca-Costesti pe curgator...
Ca m-ar bate un gand sa trag o fuga dar nu stiu daca mai merita deranjul.
Pentru Prut se merita deranjul, chiar daca nu prinzi....
Pentru Prut da...dar ca sa ma apuc sa trag "sfori, sforicele" ca sa intru pe lacul de linistire si sa nu iau nimic..nu
. Pe la Volovat-Sadoveni a iesit ceva? Sunt zone foarte faine de salau ... Cel putin la "Buci" e best...
Eu am fost vara asta de doua ori pe Prut. Ultima oara am fost la Cinginia. Este in zona un parau foarte fain de clean cred ca il stii... Cred ca si doamnei stiuci ii place acolo printre copacii din apa
.

Eu am fost vara asta de doua ori pe Prut. Ultima oara am fost la Cinginia. Este in zona un parau foarte fain de clean cred ca il stii... Cred ca si doamnei stiuci ii place acolo printre copacii din apa

- lucian_flo
- senior
-
- veteran
mihali scrie:Rogojestiul nu este tulbure. Pe sute de hectare in zona SP 3 e lacrima. Tulbure este in zona orasului Siret. Se spune ca ucrainenii sapa niste canale chiar in albia Siretului si de aceea este o portiune tulbure.nucus scrie:Din pacate Rogo.e tulbure.Probabil o sa mai incerc prin noiembrie...depinde cum va fi vremea.
Am impresia ca ukrainecii astia ne sapa din toate directiile.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior