Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 21 Oct 2008, 17:49

Din pacate Rogo.e tulbure.Probabil o sa mai incerc prin noiembrie...depinde cum va fi vremea.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 22 Oct 2008, 07:58

nucus scrie:Din pacate Rogo.e tulbure.Probabil o sa mai incerc prin noiembrie...depinde cum va fi vremea.
Rogojestiul nu este tulbure. Pe sute de hectare in zona SP 3 e lacrima. Tulbure este in zona orasului Siret. Se spune ca ucrainenii sapa niste canale chiar in albia Siretului si de aceea este o portiune tulbure.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 22 Oct 2008, 08:09

De Prut stie cineva ceva? M-a intereseaza mai sus de lacul Stanca-Costesti pe curgator...
Marcel gheorghita tu in ce zone mergi? Dupa nr de km daca esti din Bt mergi la Stanca-Costesti. Ai intrare pe lacul de linistire? Se mai prinde ceva pe acolo?
Ca m-ar bate un gand sa trag o fuga dar nu stiu daca mai merita deranjul :D.

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 22 Oct 2008, 08:34

nes scrie:De Prut stie cineva ceva? M-a intereseaza mai sus de lacul Stanca-Costesti pe curgator...
Marcel gheorghita tu in ce zone mergi? Dupa nr de km daca esti din Bt mergi la Stanca-Costesti. Ai intrare pe lacul de linistire? Se mai prinde ceva pe acolo?
Ca m-ar bate un gand sa trag o fuga dar nu stiu daca mai merita deranjul :D.
In ultimele luni am reusit se merg cel putin o dat pe saptamana pe Prut, in zonele Stanca, Volovat-Sadoveni, Mitoc - in general in cautarea salaului. Am fost de cateva ori in toamna asta pe lacul de linistire, numai pe salau, dar fara rezultate notabile - numai strapi sub 1 kg. A mers bine platica si carasul, din ce au zis oamenii. Cica s-ar fi prins si un salau de vreo 10 kg la twister si ceva crapi mai mari.
Pentru Prut se merita deranjul, chiar daca nu prinzi....

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 22 Oct 2008, 08:57

Pentru Prut da...dar ca sa ma apuc sa trag "sfori, sforicele" ca sa intru pe lacul de linistire si sa nu iau nimic..nu :D. Pe la Volovat-Sadoveni a iesit ceva? Sunt zone foarte faine de salau ... Cel putin la "Buci" e best...
Eu am fost vara asta de doua ori pe Prut. Ultima oara am fost la Cinginia. Este in zona un parau foarte fain de clean cred ca il stii... Cred ca si doamnei stiuci ii place acolo printre copacii din apa :twisted: .

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 22 Oct 2008, 09:33

Unde-i? Unde-i asta?
Luati-ma si pe mine, luati-ma si pe mine. Merg si in portbagaj. :)

Adevarul e, ca pentru mine Prutul e necunoscut total. Din cate am auzit este peste destul. Promit ca la anul viitor o sa il explorez cat pot de mult.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 22 Oct 2008, 09:37

Pff..tocmai la anul??? Ti-am spus eu sa nu te casatoresti :twisted: . Hai WE asta sa facem o incercare..sambata sau duminica. Eu as vrea sa merg pe la Paltinis - Radauti Prut. Ce zici?

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 22 Oct 2008, 09:40

mihali scrie:
nucus scrie:Din pacate Rogo.e tulbure.Probabil o sa mai incerc prin noiembrie...depinde cum va fi vremea.
Rogojestiul nu este tulbure. Pe sute de hectare in zona SP 3 e lacrima. Tulbure este in zona orasului Siret. Se spune ca ucrainenii sapa niste canale chiar in albia Siretului si de aceea este o portiune tulbure.

Am impresia ca ukrainecii astia ne sapa din toate directiile.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 22 Oct 2008, 10:12

Mergeeeeeem. :)

Dar intai tre sa vad in ce zi a WE merg la Iasi. :) Tre sa fac o vizita acolo.

Divortez si tot ma duc. :)

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 22 Oct 2008, 10:13

In legatura cu ucrainienii cam asa e.
Si cand au fost inundatiile tot la ei au fost probleme.

Sa vedem si partea buna: de la ei vine si peste.

Scrie răspuns