Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 23 Oct 2008, 08:55

Am facut ieri o iesire cu barca pe Rogojesti.
Am dat de zone cu apa mai tulbure si sunt convins ca e crapul care mosmodeste prin mal. De fapt chiar isi semnala prezenta prin sarituri spectaculoase. Cat despre rapitor...pauza totala. Nici o naluca nu l'a convins. Si totusi l'am vazut. In juvelnic la altul. Dadea la pestisor si a luat biban tare frumos si bineanteles si stiuca. Are balta peste.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 23 Oct 2008, 19:15

lucian-flo,nu lua de bun tot ce se scrie in ziare.Nu cred ca e chiar asa cu Ucraina.Au mai fost acolo si ceva interese....(24-28 iulie).

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 23 Oct 2008, 19:20

Unde ai fost pe Rogo.,Mihali?Stii? am fost acuzat ca am pactizat cu diavolul(adica cu d-ta,d-le profesor).Te caut pe privat.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 24 Oct 2008, 07:12

nucus scrie:Unde ai fost pe Rogo.,Mihali?
Am fost o tura de la pod Siret pana in aval de baraj, am stat de vorba cu pescarii, am iesit cu barca in larg, in zona SP3, am dat de pe mal la stuf SP3 si... nu vrea naluca. In schimb se prinde si biban si stiuca la pestisor, mai ales la bibanel. Treaba cu bibanelul cred ca e cusuta cu ata alba. Mananca stiuca bibanel deoarece nu'i dam alt pestisor.
Cat despre diavol stiu precis ca nu da la rapitor ci se ocupa cu alt pescuit iar eu nu am nici o treaba cu el.

pensionaru
veteran
veteran

pescuit in jud.botosani

Mesaj de pensionaru » 24 Oct 2008, 08:08

Eu cred ca pana nu se schimba putin vremea nu prea o sa puna gura pe tinichele. Si pe la Neamt la fel se intampla. Se ia stiuca la pestisor dar nu viu ci mort. Am vazut la localnici ca dau la fund cu cate 3-4 lansete cu oblete si rosioara. Eu nu am luat decat stiuca foarte mica pana in 500g si numai la rotativa.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 24 Oct 2008, 08:25

Adica sa se mai raceasca? Sau in ce sens sa se mai schimbe vremea?
Anul asta e ciudat tare.

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 24 Oct 2008, 18:13

tocmai m am intors de la rogojesti dezamagit total. dimineata cand am ajuns am constatat ca apa era scazuta o juma de metru de la mal iar pana seara a mai scazut inca pe atata.au dat drumul la baraj si apa scade rapid.n am avut nicio trasatura .am incercat la pestisor viu de pe mal plantand monturile cu barca langa perdeaua de stuf. de altfel nici apa nu este limpede asa ca nu am incercat la naluci.in schimb marti eu am luat una la 1.5 kg iar prietenul meu una de 3 kg.azi nici localnicii nu au prins nimic dar povestea cu bibanul este adevarata....eu marti la biban am luat . :shock:

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 24 Oct 2008, 18:15

tocmai m am intors de la rogojesti dezamagit total. dimineata cand am ajuns am constatat ca apa era scazuta o juma de metru de la mal iar pana seara a mai scazut inca pe atata.au dat drumul la baraj si apa scade rapid.n am avut nicio trasatura .am incercat la pestisor viu de pe mal plantand monturile cu barca langa perdeaua de stuf. de altfel nici apa nu este limpede asa ca nu am incercat la naluci.in schimb marti eu am luat una la 1.5 kg iar prietenul meu una de 3 kg.azi nici localnicii nu au prins nimic dar povestea cu bibanul este adevarata....eu marti la biban am luat . :shock:

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 24 Oct 2008, 18:28

ventoflorin scrie:am incercat la pestisor viu de pe mal plantand monturile cu barca langa perdeaua de stuf:shock:
In ce zona?

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 24 Oct 2008, 18:35

sp 2 cred....la plopi...pe canalusul ala din stanga cum intri de pe dig

Scrie răspuns