contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ravenheart
- veteran

-
mai bine de atat nu se putea
http://www.rasunetul.ro/la-sfarsitul-lu ... raul-budac
se pare ca nu mai avem sanse de un pescuit decent pe Sieu

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
MARIUS POPA
- veteran

sa-i chis in freza...tocmai pe parautul ala si-au gasit debit?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Straga
- junior

II gata si de Budac....Sieul dupa parerea mea, nu cred ca o sa am ocazia anul asta sa pescuiesc la spinn pe el. Budacul de vre-o luna a inceput sa fie tot mai des murdar si mirosea a "rahat"....cica abatorul din Orhei dadea drumu la deseurile lor. Bistrita e cum e.....daca nu e murdara de la ploi o strica astia de la statia de tratare a apei ( albul acela ce vine pe apa de la ei vine, asa mi-au zis cei de la protectia mediului). Asta este.... o sa fie Colibita si in rest la fund dupa mrene si stiu eu mai ce....pacat.

-
ravenheart
- veteran

-
or sa frece astia apa tot sus-jos cat ii ziua de lunga, mai ales ca se pare ca au de gand sa mai face vreo 1-2 microhidrocentrale de-astea... de parca nu ne ajungea cat spalau aia namolul de la lacul de agrement...
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
ravenheart
- veteran

-
la sediul asociatiei Esox Spinning Club de pe str. Lalelelor nr.2 exista tabele pt cei nemultumiti de calitatea apei din raurile Bistrita si Sieu, tabele realizate de Esox si Partidul Ecologist, care vor ajunge pe la ministere si Garda de Mediu in vederea stabilirii unui program de lucru a microhidrocentralei de pe raul Bistrita si eventual a decolmatarii lacului de agrement
-
fox_spin
- senior

acum 2 zile bistrita a fost lacrima.asa curata nu am mai vazuto de mult timp. clenii au tras bine chiar daca apa a fost destul de rece. am avut o ruptura.cred ca a fost unul sarit de kil, care a intrat direct in cioate.
in legatura cu microhidrocentrala.......pe unii ii bucura pe altii ii intristeaza. pacat ca in Romanii pescarii nu sunt respectati si sunt vazuti ca niste oameni care incearca sa prinda ceva de papa(in mare parte asa sunt).
set the hook!!
-
MARIUS POPA
- veteran

hai mai foxi, numa tie iti rupe firul, cred ca a fost cumatra...si tu zici ca el, cleanul
adevarul ca si eu am avut o zi plina...

multi cleni si clenisori!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
maflorin
- junior

Nu cred sa fie stiuci in zona "Unirea"

-
fox_spin
- senior

nci vorba de stiuca.
set the hook!!