pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 10 Iul 2011, 21:53

fox_spin scrie:cu toate ca e canicula si in mod normal ar trebui sa fie apa mica si curata, Bistrita este mare si murdara. am auzit ca uzineaza Colibita cam 2 saptamani.
da, am inteles ca uzineaza in draci acum ca or sa intre in revizie cateva saptamani si nu vor mai putea uzina atunci, macar o sa avem o vreme de pace, asta daca ne vor lasa aia de la barajul lacului de agrement :P
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 11 Iul 2011, 13:54

vineri colibita era foarte mare
toata lumea zicea ca nu a mai vazut apa asa de mare

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 11 Iul 2011, 17:13

@ravenheart ,vrei sa zici ca aproximativ cateva saptamani,cei de la colibita nu vor mai da drumu la baraj deloc?

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 11 Iul 2011, 18:43

da, asa era vorba, ca intra in revizie si nu vor putea uzina pe perioada reviziei
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 11 Iul 2011, 21:04

Sa te auda DUMNEZEU!!! :D

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 11 Iul 2011, 21:09

sa se tina ei de cuvant, ca io stiu chestia asta de la cineva de la hidroelectrica

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 12 Iul 2011, 08:04

Un an compromis cel putin pana la aceasta data in ce priveste spinningul ,nu am mai pomenit asa ceva in luna lui cuptor ca toate raurile sa fie atat de mari si murdare,asta cam in 30 de ani.Ieri am iesit cu Fox pe Budac la un clean iar la pod ne-am intalnit cu straga .Nu am avut altceva de facut decat sa ne consolam si sa ne aruncam nervii pe cei care pur si simplu sfideaza pescuitul sportiv din BN.La ora 15 apa era curata la 18 cand am ajuns cacao..incat am alergat la confluenta cu raul sieu in speranta sa ajungem inaintea viiturii sa scaldam de 2-3 ori nalucile prin apa.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Iul 2011, 08:12

Ariston scrie:Un an compromis cel putin pana la aceasta data in ce priveste spinningul ,nu am mai pomenit asa ceva in luna lui cuptor ca toate raurile sa fie atat de mari si murdare,asta cam in 30 de an
stai linistit, in moldova a fost la fel si anul trecut...si anul asta :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 15 Iul 2011, 10:37

bistrita e mica si curata de 3 zile incoace insa pestii sunt cam putini si mici. imediat merg pe sieu sa vad care e treaba.
set the hook!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 15 Iul 2011, 15:19

sieul tot murdar a fost si cam crescut, am inteles ca si ieri la fel a fost, sper sa se curete cat mai repede ca nu mai am rabdare :P

Scrie răspuns