pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
De weekendul trecut si pana ieri as putea spune ca apa a scazut cam cu vreo 1m, dar tot mare este, trebuia sa umblu iar prin iarba pana aproape in burta ca apa tot era pana la marginea ei si chiar peste ea fata de cum era inainte. Dupa ce a plouat sambata dupamasa parca mi s-a parut ca a crescut cu o jumatate de palma apa. La coborare, duminica dupamasa barajul uzina putin mai tare dar nu asa navalnic, si era ceva concurs in Bistrita Bargaului ca am vazut ca putin mai jos de CHE Colibita era lume pregatita cu barci sa faca rafting pe parau 

-
- junior
da se prinde podut la mamliga.
saptamana asta au avut loc niste lucrari la statia de tratare, mai precis niste excavari deasupra barajului. din aceasta cauza apa a fost mai tot timpul murdara, in schimb, in amonte de sapatura apa a fost ca lacrima.am avut 2 zile reusite in zona unirea-livezile cu multe capturi.
nu stiu daca si la voi se intampla dar la mine clenii ataca foarte finut si multi dintre cei care reusesc sa ii prind sunt agatati din exterior. asa am scapat cateva exemplare mari ieri.
saptamana asta au avut loc niste lucrari la statia de tratare, mai precis niste excavari deasupra barajului. din aceasta cauza apa a fost mai tot timpul murdara, in schimb, in amonte de sapatura apa a fost ca lacrima.am avut 2 zile reusite in zona unirea-livezile cu multe capturi.
nu stiu daca si la voi se intampla dar la mine clenii ataca foarte finut si multi dintre cei care reusesc sa ii prind sunt agatati din exterior. asa am scapat cateva exemplare mari ieri.
set the hook!!
-
- junior
incearca sa schimbi ancorele... poate sunt prea mari ?paulpaul25 scrie:@fox_spin ,eu patesc altceva ,simt atacul dar nu prea reusesc sa il intep si nu inteleg de ce..Inteparea nu se face ca la oricare alt stil de pescuit?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
sunt multi care fac baie in zona unirea si pana pe la bodea. si din cauza aia se albeste apa.acolo sunt multe scarpe si am absorvat ca atunci cand pasesc pe ele se albeste apa destul de tare. si eu am prins multi cleni mici prin unirea pana cand am trecut la vobler mai mare si am dat prin gropi.
set the hook!!