pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 15 Iul 2011, 23:16

Ieri am plecat la Nasaud cu speranta ca voi avea o partida de pescuit reusita fiind convins ca somesul va fi lacrima pe canicula asta,Dar ajuns la podul rutier am constatat ca de fapt am facut o excursie somesul fiind varza ,negru,cacao si mare.Azi am mai facut o excursie pe Sieu,idem somesul mare

Straga
junior
junior

Mesaj de Straga » 17 Iul 2011, 20:36

Weekendul acesta am fost la Colibita dar foarte slabe rezultate am avut. :(
In schimb am avut o surpriza....unchiul meu pescuind dupa niste obleti a prins 2 rosioare si un bibanel cat palma. Am vazut si o gramada de puiet, printre care si de salau umpic mai mare ca unghia :lol:

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 18 Iul 2011, 09:31

Staga care este cota apei in baraj?De azi urc sus pt o sapt.in cadrul expeditiei APS.Revin cu foto si informatii noi.Foxi te astept .

Straga
junior
junior

Mesaj de Straga » 18 Iul 2011, 14:10

De weekendul trecut si pana ieri as putea spune ca apa a scazut cam cu vreo 1m, dar tot mare este, trebuia sa umblu iar prin iarba pana aproape in burta ca apa tot era pana la marginea ei si chiar peste ea fata de cum era inainte. Dupa ce a plouat sambata dupamasa parca mi s-a parut ca a crescut cu o jumatate de palma apa. La coborare, duminica dupamasa barajul uzina putin mai tare dar nu asa navalnic, si era ceva concurs in Bistrita Bargaului ca am vazut ca putin mai jos de CHE Colibita era lume pregatita cu barci sa faca rafting pe parau :D

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 18 Iul 2011, 14:35

Am auzit ca se prinde bine pe bistrita ,in zona scolii generale nr 5 , podut la mamaliga,este adevarat?

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 21 Iul 2011, 10:30

da se prinde podut la mamliga.
saptamana asta au avut loc niste lucrari la statia de tratare, mai precis niste excavari deasupra barajului. din aceasta cauza apa a fost mai tot timpul murdara, in schimb, in amonte de sapatura apa a fost ca lacrima.am avut 2 zile reusite in zona unirea-livezile cu multe capturi.
nu stiu daca si la voi se intampla dar la mine clenii ataca foarte finut si multi dintre cei care reusesc sa ii prind sunt agatati din exterior. asa am scapat cateva exemplare mari ieri.
set the hook!!

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 21 Iul 2011, 11:43

@fox_spin ,eu patesc altceva ,simt atacul dar nu prea reusesc sa il intep si nu inteleg de ce..Inteparea nu se face ca la oricare alt stil de pescuit? :oops:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Iul 2011, 15:24

paulpaul25 scrie:@fox_spin ,eu patesc altceva ,simt atacul dar nu prea reusesc sa il intep si nu inteleg de ce..Inteparea nu se face ca la oricare alt stil de pescuit? :oops:
incearca sa schimbi ancorele... poate sunt prea mari ? :D
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Straga
junior
junior

Mesaj de Straga » 21 Iul 2011, 16:30

Am dat si eu o tura in zona unirea Fox, dar slabut.....multe atacuri, toti mici cat palma, o gramada de rateuri si cam intr-o ora a venit apa alba. Probabil de la balastiera din livezile? Habar nam.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 21 Iul 2011, 19:49

sunt multi care fac baie in zona unirea si pana pe la bodea. si din cauza aia se albeste apa.acolo sunt multe scarpe si am absorvat ca atunci cand pasesc pe ele se albeste apa destul de tare. si eu am prins multi cleni mici prin unirea pana cand am trecut la vobler mai mare si am dat prin gropi.
set the hook!!

Scrie răspuns