pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 18 Iun 2011, 13:16

...mai, care ati palmat de dimineata ciortanul la Sigmir??? :shock:
nu-i frumos sa furisezi, daca conditiile baltii sunt , fara retinere! :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 18 Iun 2011, 19:40

Ati mai fost la pescuit astazi?Daca da ce ati luat?Eu am fost astazi pe vale dar nu a vrut la nimic si dupa aceea m-am mutat pe lacul de langa armata la caras si am luat cam 12 bucati mari.Apropo @fox_spin te-am vazut astazi din masina erai pe langa Baza Sportiva Alex cu batzul de spinning in mana.Ai luat ceva?

maflorin
junior
junior

Mesaj de maflorin » 18 Iun 2011, 21:44

Am fost azi de dimineata pe Bucac .... obleti, porcusori si cam atat .... la spin nimik. Ma tot intrebam... de ce o fi fost murdar/tulbure budacul (am fost chiar in Jelna la balastiera ).
In seara asta am vazut apa la podul de la strand.... iar era mare si bejulie :(

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 19 Iun 2011, 10:05

Daca vrei sa prinzi bistrita curata dute la pescuit inainte de ora 17:00 deoarece de obicei seara vine colibita si ...

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 19 Iun 2011, 13:38

@ MARIUS POPA

se fura la sigmir? ati prins peste?

@ paulpaul25

da am fost ieri la pescuit. am mers pe apa in jos din dreptul stadionului si am ajuns pana la groapa de gunoi. am prins vreo 15 cleni dar nu mari. buni de distractie.in ultimile iesiri pe apa , cam pe la ora 19 vine mare de la colibita. de la ora 13 la 19 se poate pescui pe bistrita in conditii decente. pe bistrita este mult clean de dimensiune mica iar daca nu il eliberam o sa ne intalnim tot mai rar cu cleni frumosi. am vazut pescari care retineau clenuti mai mici ca palma. :cry:
set the hook!!

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 19 Iun 2011, 13:56

S-a facut recent ceva repopulare pe bistrita?Ca mie mia zis un tip care pescuia,nu il cunosteam,ca au bagat pastrav,caras,crap si salau , undeva intre unirea si livezile si aici mai sus de podul de la codrisor.A zis ca a aratat si la televizor dar eu nu am vazut

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 19 Iun 2011, 15:21

da este adevarat ca s-a facut o populare pe bistrita in vreo 5 locuri cu caras si crapcean. printre ei au fost si cativa cteni si salai. la ce viituri au fost recent dupa populari cred ca o sa-i gasesti la saratel.

as vrea sa aflu daca in zona groapei de gunoi este clean mare. locurile arata bine (scarpe) insa eu nu am prins mai mare de 28 cm in acea zona. am vazut ceva sarituri de peste mai marisor. oare sa fie scobar?
set the hook!!

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 19 Iun 2011, 16:20

Scobar am prins acolo toamna trecuta cand a fost cateva zile apa mica si curata,tin minte ca l-am luat la viermi dar nu avea mai mult de 20 cm.Cat despre clean da!Este si clean mare,si acolo langa groapa de gunoi dar si mai sus cum ar fi in spate la gn 5 si acolo la punte.A fost un coleg acolo langa groapa de gunoi si a luat clean asa cam la mai bne de jumate de kil.Bineinteles depinde la ce te referi prin "clean mare"

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 19 Iun 2011, 20:18

clean mare de la 30 cm in sus...
set the hook!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 19 Iun 2011, 20:32

fox_spin scrie:@ MARIUS POPA

se fura la sigmir? ati prins peste?

@ paulpaul25

da am fost ieri la pescuit. am mers pe apa in jos din dreptul stadionului si am ajuns pana la groapa de gunoi. am prins vreo 15 cleni dar nu mari. buni de distractie.in ultimile iesiri pe apa , cam pe la ora 19 vine mare de la colibita. de la ora 13 la 19 se poate pescui pe bistrita in conditii decente. pe bistrita este mult clean de dimensiune mica iar daca nu il eliberam o sa ne intalnim tot mai rar cu cleni frumosi. am vazut pescari care retineau clenuti mai mici ca palma. :cry:
pai uite ca se si fura, am surprins la primele ore, mai erau 2 pescari, cand Sandu se plimba pe linga terasa, ce respectivii au luat , cten sau crap normal, nu stiu exact, repede l-au bagat in punga si direct in portbagaj....
dupa o juma de ora au si plecat, acuma nu garantez ca l-au luat, dar dupa gesturi si rapiditatea actiunilor, aia cred ca au facut.
am luat un caras cam la 400-500 de grame, bibanel mic si rosioara, din pacate , nu prea este peste destul de mult si mic, caras mic nu am vazut si trage rar, nu stiu ce sa zic, dar saptamana trecuta am fost la o balta si cam la 15 minute sau mai putin, scoteam carasul! sare ctenul la primele ore, de inebunesti, dar degeaqba, el nu maninca de pe fund!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns