pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 14 Iun 2011, 09:17

Care Foxi?ala cu rosu pe spate ..?mai subtire si lunguiet?Ala Cu albastru lucreaza bine?Ala e ok pt avat ..daca faci o asemanare cu cele de la salmo.

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 14 Iun 2011, 19:33

ala cu albastru merge bine
eu ilam de data trecuta cand au mai fost in kaufland

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 14 Iun 2011, 20:11

si ai prins ceva la el?
set the hook!!

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 16 Iun 2011, 11:36

Cine a mai fost pe Bistrita?Ca eu imi planific o iesire cat de curand si vreau sa stiu ce se mai prinde.. Podutz se mai prinde ca eu ultimul pe care l-am prins a fost azi-toamna langa hotelul Cora de la Codrisor...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Iun 2011, 22:53

Servus!
Ceva notati de pe la Sigmir? Daca ma duc la ora 5 dimineata acolo, gasesc pe cineva, ma lasa, se poate incepe partida?
Maine ajung in "comuna", sper sa prind apele mici :D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 17 Iun 2011, 10:31

@ paulpaul25

pe bistrita am prins clean mereu cand a fost apa curata. saptamana asta am prins vreo 5 cleni sariti de 30 cm. podut gasesti dar il prinzi greu. sa te uiti pe pietrele de la mal dupa semnele pe care le lasa dupa ce mananca vegetatia. asa il poti depista mai usor.

@ MARIUS POPA

la sigmir se poate pescui de la rasarit pana la apus dupa cum specifica pe propriul site de prezentare.

Ieri am fost la colibita. am inceput pescuitul din coada lacului unde ca deobicei gasesti multa lume si gunoaie. am trecut raul si am ajuns pe malul opus care era destul de accidentat. acolo am reusit sa prind 4 cleni insa doar unul a fost la 30 cm si 3 cam pe la 20. am schimbat locul si am ajuns undeva pe la mijlocul lacului unde am prins un strapazan la vobler de clean de 2,5 cm. la fel si partenerul de pescuit, cu acelasi vobler a reusit sa prinda 2 strapi si unul mai rasarit pe la 40 cm intr-un loc plin de agataturi unde mi-am agatat si RNR-ul care a a fost recuperat cu inca 4 rotative (bonus) de pe creanga scufundata.
vreau sa mai precizez faptul ca la baraj se zareau cleni mari care dupa aprecierile mele ajungeau pe la 1,5 kg- 2 kg si carasi cat capacul de la WC.
set the hook!!

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 17 Iun 2011, 10:35

Apropo am auzit ca cineva vrea sa faca o balta acolo in spate la abator dar pe partea cealalta.O sa fie deschis la pescuit sau o sa il foloseasca doar ei?

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 17 Iun 2011, 10:42

nu am auzit de asa ceva. oricum nu prea merg pe balti private.
set the hook!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 17 Iun 2011, 11:54

[quote="fox_spin"]@ paulpaul25

pe bistrita am prins clean mereu cand a fost apa curata. saptamana asta am prins vreo 5 cleni sariti de 30 cm. podut gasesti dar il prinzi greu. sa te uiti pe pietrele de la mal dupa semnele pe care le lasa dupa ce mananca vegetatia. asa il poti depista mai usor.

@ MARIUS POPA

la sigmir se poate pescui de la rasarit pana la apus dupa cum specifica pe propriul site de prezentare.

ce inseamna rasarit , ca si ora, pentru ei???asata ma interesa mai mult, daca ati fost la ora 5 si nu a fost problema!
rasaritul la mine e la 4:45:D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 17 Iun 2011, 18:49

fox_spin scrie:si ai prins ceva la el?
din pacate inoata pe la sigmir cu stiucile

Scrie răspuns