pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
maflorin
junior
junior

Mesaj de maflorin » 04 Iun 2011, 20:59

E vorba sa iesim dimineata pe Somes (la iesire din Beclean spre Beclenutz).... sper sa revin cu poze :roll:

(editat pt a nu posta aiurea...)
Din pacate a crescut apa dupa juma de ora ce am ajuns ..... si cum nu am avut nici o prezentare nici la voblere nici la rotativa(pescuiesc doar de pe mal) am trecut la varga ... (macar cativa obleti de "gust").

Fenwick
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Fenwick » 06 Iun 2011, 08:13

Somesul este tulbure si in scadere

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 06 Iun 2011, 10:08

bistrita se murdareste in urma fiecarei ploi si asta cred ca se intampla din cauza defrisarilor. de la inceputul lui iunie nu am prins apa curata.
set the hook!!

Straga
junior
junior

Mesaj de Straga » 06 Iun 2011, 14:03

Am fost de Sambata pana Duminica la Colibita si am luat 5 strapi si mi sa desgatzat unu mai rasarit. Pentru prima data am pescuit cu shad, asa ca sa vad daca vine cineva la el, si pot spune ca am cam invatzat cum sa-l joc :D
Pacat ca am avut doar 4 shaduri de 6cm de la Relax si pana la urma toate mi-au ramas pe undeva prin ceva agataturi, dar am si gasit locurile unde pot da linistit fara sa le agat.
In legatura cu Bistrita...da, nu a fost zi in care sa o vad curata aici in jos....mai tot timpul laptoasa, dar sunt sigur ca din sus pe la unirea era apa buna. Cred ca saptamana asta o sa fac o iesire pe Sieu dar nu am mari sperante sa fie apa curata , asa ca o sa ma duc dupa mreana. :(

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 06 Iun 2011, 19:03

la ce ai prin strapi? yo am luat unul azi la vobler

Straga
junior
junior

Mesaj de Straga » 06 Iun 2011, 20:05

La shaduri relax de la Kopyto de 6 cm. Din cat am observat am avut mai multe tacuri la unu verde spre galben, apoi pe locu 2 sa situat unu alb cu ceva glitter si apoi unu natural. Cred ca multi dintre cei care dadeau boturi erau prea mici sa prinda bine de naluca....am adus unul mic chiar aproape de mal si tinea strans de coada shadului dupa care i-a dat drumu. Am dat si cu vobler sa vad cum merge mai bine....un salmo bullhead dar nu a venit nimic la el pescuind de pe mal numai din barca am reusit sa prind unul....in rest am mai luat 5 cleni dar numai din barca pe langa stancile de catre baraj, dar nu erau prea interesati sa atace voblerul...3 din ei au atacat chiar cand cadea voblerul pe apa, erau mai multi la un loc ca am vazut cum sar dihaniile in parti cand cadea vobleru :lol:

bogodan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bogodan » 06 Iun 2011, 20:52

salutare!
am si eu de gand sa dau vara asta macar o tura la colibita sa vedem daca se agata ceva salai. daca nu-s prea indiscret, unde as putea insista? pe partea fara curent a lacului, prin golfulete? sau mai spre coada?
multumesc!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Iun 2011, 20:53

Si la ce interval din zi dadeau in gume? Cat de mari erau? Ce gramaj ai folosit?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 07 Iun 2011, 18:35

astazi apa pe Bistrita a fost curata si am avut o partida reusita cu aproximativ 20 de clenuti. cei mari nu s-au lasat pacaliti.
am mai intalnit si anii trcuti perioade cand manca exclusiv cleanul mic. probabil cel mare este lauz.
set the hook!!

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 07 Iun 2011, 20:27

in ceea ce priveste Sieul, nici sa nu va ganditi sa mergeti zilele astea la clean...am pescuit intre orele 13-20, apa murdara, destul de crescuta,calda si miscare foarte slaba-spre deloc... :?

Scrie răspuns