pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 19 Iun 2011, 20:52

@MARIUS POPA
Daca vrei sa prinzi ceva caras si clean bunicel dute la lac langa armata.Mergi in capatul celalalt al lacului(acol unde este stuf) si treci de poarta aia unde zice ca este oprita intrarea.(Daca esti mai suplu poti trece prin gard).Te duci in stanga pe carare si acolo in stanga o sa vezi o carare printre copacii aia si acolo nimeresti intr-un loc inconjurat de stuf,arunci putina mamaliga sau nada daca ai si te apuci de pescuit(cel mai bine merge la vierme).Daca da drumul la baraj mergi la cararea principala si mergi in fata,treci de niste betoane si acolo in stanga vezi ca un golfulet si arunci niste mamaliga si pui rama pe carlig,acolo se aduna carasii cand creste apa.Si incepi sa pescuiesti,nu trebuie sa arunci departe,eu ieri pesti cei mai mari iam luat cam la 4-5 metri de mal,sau daca vrei cand creste apa poti merge in cealalta parte la betoane(zona strandurilor) unde se prinde bine caras.Asta daca mergi la pescuit pentru distractie\hobby,daca mergi pentru capturi record,lacul acesta nu e cel mai potrivit dar are si peste mai mare.

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 19 Iun 2011, 20:55

P.S.-Daca vine gardianul de acolo si zice sa iesi afara nu te lua la cearta cu el si daca vrei sa mai mergi acolo da-i o bere si o sa deveniti cei mai buni prieteni.Ca si cand ma duc eu mai face gura cateodata da' ii a dracului ca daca te iei la cearta imediat chema politia,cu toate ca nare ce sa iti faca pt ca lacul e al primariei ..dar..mai bine ii dai pace!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 19 Iun 2011, 21:01

Din cate stiu eu, acolo este un strand, asa se si cheama popular, LA LAC...parca!
Am fost, am inconjurat la pas lacul, prin spatele strandului, prin dreapta, la un moment dat se poate sta pe niste margini cu balustrade, chiar mai in fata...nu stiu cum sa zic, deci stiu despre ce vorbesti, insa nu-l cunosc foarte bine; acuma depinde pe unde vi, noi treceam puntea aia, si prin spatele terasei ajungeam la lac, si de acolo faceam un tur pina la trestiile alea...
merci de sfat, dar pina prin august nu cred ca mai ajung :( din pacate.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 19 Iun 2011, 21:59

probabil domnii de la sigmir au platit pestele inainte. nu stiu ce sa zic......dar daca si acolo se practica furtisagurile nu stiu zau unde vom mai prinde peste.
e mare foamea in ziua de azi. am vazut domni in toata firea care prindeau pesti de sub bolovani pe vale si ii indesau in buzunar (clenuti, porcusori).
set the hook!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Iun 2011, 09:49

sambata la ora 7-:7;30, sa plateasca, la cine?
patronii numa la 10 si ceva au venit, Sandu era in pijama cand am ajuns, a deschis numa poarta, de am intrat, astialalti cred ca au venit mai de dimineata...
si cum platesti in avans ceva ce nu sti cum o sa fie?
in fine, romania!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 20 Iun 2011, 10:30

da. aveti dreptate. mai este un lac la Dorolea. este ceva crap in el......
set the hook!!

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 20 Iun 2011, 11:59

Vineri 18 iunie somesul mare locatie pod nimigea-mocod campare zona arini .Sambata dimineata am incercat o partida la clean,in zonele cunoscute de multi ani,,configuratie total schimbata a albiei in urma excavarilor.Foarte mult clean marunt dar cu multe insistente am avut si cateva buc mai rasarite.Duminica nici un atac.Pestii prevestisera parca furtuna care urma in aceea dupa-masa.

paulpaul25
junior
junior

Mesaj de paulpaul25 » 20 Iun 2011, 12:15

Pe jelna ce se prinde?Ca vreau sa dau o fuga pana acolo.Si la ce merge mai bine naturale sau artificiale?

fox_spin
senior
senior

Mesaj de fox_spin » 21 Iun 2011, 21:16

avand in vedere ca budacul e murdar nu cred ca ai sanse la artificiale.
ar fi bine sa nu deviem de la discutiile despre pescuit la momeli artificiale caci e rapitori.ro nu?
set the hook!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 22 Iun 2011, 11:44

am fost ieri pe sieu, apa crescuta si murdara, dar a scazut pana spre seara, pacat ca a ramas tulbure. dar normal ca nu m-am putut bucura de apa scazuta decat vreo juma de ora maxim, ca a crescut la loc in cateva minute....
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Scrie răspuns