Partidele noastre pe Bezid

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Partidele noastre pe Bezid

Mesaj de Chief » 24 Feb 2009, 17:52

Deschid topicul pentru toti cei care au fost si vor mai merge la pescuit pe lacul Bezid. Ultimele NEWS sunt un salau de 10 kg prins in weekendul trecut 21-22.02.2009. In loc de "astazi ati prins ceva?" propun un fel de "Astazi ati prins ceva pe Bezid?", localizarea dand sens si topicului. Sambata s-au anuntat mai multi pe-acolo, daca vin Zander sau Valistrati si aduc si cani io pot aduce vishchi, cu conditia sa am sofer. :D

Probabil primele postari vor fi de luni incolo... daca mergeti intre timp spuneti-ne si noua. Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2009, 20:32

Saru'mana pentru topic!Il asteptam...Deci ...de salaul lui Benzar (parca asa se scrie :roll: ) s-a auzit si la noi... :lol:
Spune-mi te rog ceva de conditiile de pescuit!Am inteles ca taxa este de 15 lei/zi din barca si 10 lei/zi de pe mal.Barca (lor) 45 lei/zi sau in functie de timpul cat ai nevoie de ea.Permise? :shock: :lol: Desi nu cauta nimeni :shock: care este varianta oficiala?Si ultima problema...ma anunti si pe mine daca este dezghetat pe sambata/duminica...Please!!! :P Ca sambata a fost ok, dar duminica stiu pe cineva care a facut febra musculara sa iasa cu barca de pe lac...De ce? Simplu:inghetase apa dupa ce a intrat cu barca! :lol: Deci?
Ca daca e treaba buna...s-ar putea sa nevedem mai multi decat crezi!
Sa fi iubit.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 24 Feb 2009, 22:12

Maaai lupilor..., asaltati Bezidul....lasati ma sa mai creasca salaul, nu bagati tot in portbagaj , ca altfel va ajunge ca si Zaul :help:

Tristiane , tati mai lasa viskiul ca vezi in ce paragina te-a adus....umbli noaptea prin Sovata... :shock:
Din viata scapa cine poate.

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 25 Feb 2009, 09:37

pe pag http://www.tirgumures.ro/e107/page.php?77 zice ca se pescuieste pe baza permis ajvps si nu se poate plati taxa pe zi... care o fi realitatea..
Poate ne zice careva care a fost mai recent pe acolo .

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 25 Feb 2009, 11:55

ma indoiesc ca e dezghetat mai ales ca ieri au fost 10 grade sub zero. Oricum dupa stiinta mea e ultimul lac care se gheata din judet. Anii trecuti pana in aprilie era cu gheata pe el. Dar cine stie.
Ma intereaza si pe mine daca s-a dezghetat.
the angler is catching xxx, not by the lure

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 25 Feb 2009, 22:06

Bogdanele, nu ma mai turna pe unde umblu si ce borfetez :))

Vineri seara voi sti sigur daca e dezghetat sau nu si voi posta. Azi a fost inghetat la mal, s-a facut canal de acces si s-a putut pescui, se pare ca s-au si prins cateva bucati dar informatia este neverificata :) Legat de taxa, nu stiu daca s-a rezolvat din punct de vedere juridic statutul lacului dar deocamdata CRED ca se poate merge cu permis AJVPS, fostul administrator, si daca te taxeaza careva vine la tine si te taxeaza nu trebuie sa ai bilet cumparat. Barcile sunr 45 lei/zi. Daca stai mai multe zile la rand sau un weekend intreg cred ca e mai ieftin.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Feb 2009, 19:00

Sefu e vineri seara la 7 si nu ai postat informatiile pretioase despre Bezid. :oops:
Daca vreau sa ajung miine de dimineata acolo cind citesc informatiile "calde" cind ma intorc??? :twisted:
Si ce tare ma bazam.... :shock:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Feb 2009, 21:21

Stai colega ca vine! Bogdanel cu Sefu au fost azi acolo. Lacul e inghetat la maluri dar se poate intra relativ usor. Maine se anunta vreme si mai buna si se pare senin. Azi a cam nins. Capatul dinspre biserica si golful cu padurea sunt inghetate inca dar se poate pescui pe restul. Au luat fiecare cate un salau si au avut mai multe atacuri. Cam asta e...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Feb 2009, 21:22

Poate ne spune Bogdi ami multe.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 27 Feb 2009, 21:37

Da, da , da....chiar vrei sa le afli pe toate..., Vali ??? :wallbash:

Atacuri razlete pe ici pe colo, pe capat de lanseu , anemice , pe cadere .

Neaparat sa ai Ishad in trusa :roll: si sa stii ca nu pluteste ....

Frig , gheata , vint, ninsoare , ceva cognac dar nu destul...si in rest voie buna !
Fire stresate :D
Eu nu mai primesc bilet de voie de la sotie pentru weekend .....
Din viata scapa cine poate.

Scrie răspuns