Partidele noastre pe Bezid

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Mar 2009, 20:45

Mah deci pana la urma a mers ceva salau la Bezid? :roll: Ca m-ati omorat cu platicile alea a voastre! :lol: :lol: :lol:
La platici am eu un tatic din Aiud (care e cam cat doi...) care a cam speriat specia pe Bezid... Dar cred ca nu a mers pe motiv de gheata...
Da' salai? S-au trezit sau doar aer curat?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Mar 2009, 08:11

Tu ce crezi :?: :?: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Mar 2009, 19:42

sbogdan scrie:Minzule . :shock: .?/!!! cu ce l-ai suparat pe unchiul Vali de -ti rezerva loc linga el pe taluz ???
Oricum cred ca va sta bine impreuna cu coifuri de ziar pe cap , mestecind in galeata de 50 litri o fiertura de kukots , faina , ultrabite si alti gargauni . :cooler:

Tristiane , tati.. te minca de un articol in AVP despre pirca din Zau ....
Te astept negresit pe deversor la Taureni .... :bere:
Pupe nenea pe doctoru'... tu care nu pescuiesti de la medium-light in jos, ai zis ca ultralightul e de jucarie. Poti sa pui mana sa citesti un pic cum se face, in numarul de martie. Poate doneaza Shoco ceza mix Benzar sau Vlasiu, asa vreo 2 tone, sa se mai indoape si bibanii de pe Zau.

La Taureni stii bine ca se merge cu gonasi nu asa, da va scot salaul din cap si acolo. Poate vine Shoco sa mai sara pe deversor din viteza si vedem si ceva desene animate. Am crezut ca face gaura in beton sau il iau ca pe un poster. Mai stim pe cineva care o facut scufundari acolo dupa un Lamiglas a cuiva, nu spui cine, persoana importanta. S-o mai pierdut si un premier la pariu tot acolo... poate scriu un articol despre deversoru lui Baba... sa vedem :))
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 03 Mar 2009, 19:56

. Mai stim pe cineva care o facut scufundari acolo dupa un Lamiglas a cuiva, nu spui cine, persoana importanta. S-o mai pierdut si un premier la pariu tot acolo...
Apropo, eu am lasat vre-o 200-300 de BassAssassine, Kopyte, Manns-uri, Yum-uri, , armate cu Gamakatsu-uri si alte sarme.

Daca tot ne scoti salau din cap, scoate si plasticele de pe fund.
Am auzit ca planuiesti ceva scufundari in Bezid acum ca e recesiune ,recuperezit si tu un plastic, scuipi un pic pe el, il freci si e ca nou...
Pe cuvant de nu :shock:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Mar 2009, 20:01

Nu pescuiesc cu second-handuri colega... si nu inteleg dupa ce ai pescuit cu mine din barca de cateva ori, cum mai poti lasa sute de silicoane pe fundul lacului?! :lol: Era vorba de scufundari in Taureni dar acolo nu as intra in apa numa cu costum de rocket-scientist.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 03 Mar 2009, 20:04

ra vorba de scufundari in Taureni dar acolo nu as intra in apa numa cu costum de rocket-scientist.
:D :D :D :D :D

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Mar 2009, 21:41

Shock! Ticu nu vine afara weekendu asta, deci nu prea este cazare acolo, amanam intalnirea motociclistilor pe weekendul viitor sa mearga zapada jos cum zice el. Cu ziua putem merge, deci daca stabiliti o zi, sambata sau duminica, ne vedem pe-acolo sa mai aberam...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

szleventee
junior
junior

Mesaj de szleventee » 17 Mar 2009, 18:17

Salut,

Aveti ceva noutati? Veau sa ma duc in weekendul acesta la Bezid. Prognozele meteo sunt: ninsoare si temperaturi de la -3 la 4 grade. Oare se poate pescui in conditiile aceste? Mai este lacul inghetat?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Mar 2009, 18:48

se poate pescui. nu e inghetat

ccc
junior
junior

Mesaj de ccc » 08 Apr 2009, 21:04

Va salut pe toti,
are cineva noutati proaspete despre Bezid?,,de ce va intreb,am auzit cum ca ar fi fost concesionat si: pescuitul din barca interzis si taxa 50ron/zi
multumesc si o seara placuta

Scrie răspuns