Partidele noastre pe Bezid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
bezid
Salut,
Imi propun sa ies de mai multe ori anul acesta pe Bezid, la spinning, tinta fiind salaul. In spinning am ceva experienta cu alte specii, dar sunt incepator la pescuitul salaului. Am incercat sa ma documentez despre nalucile si technicile folosite in genul acesta de pescuit, dar dupa vreo doua iesiri fara rezultat se pare ca as avea nevoie de cateva sfaturi concrete, practice despre "spinning la salau pe Bezid"
De aceea as fi bucuros sa aflu parerea voastra despre modul in care se poate prinde salaul pe Bezid, si in general cum decurge in cazul vostru o partida de spinning pe acest lac: zone ale lacului, adancime, naluci folosite, prezentarea nalucii, perioade de timp bune sau slabe, 'secrete speciale' si orice altceva ce credeti ca este important si m-ar putea ajuta sa prind primul salau pe Bezid.
Despre permis: am inteles ca anul acesta permisul ANPA este valabil pe toate apele publice, si ca nu exista contracte de concesiune pe baza carora s-ar putea pune alte taxe. Din acesta rezulta ca permisul ANPA este valabil si pe Bezid. Stiti ceva despre acest lucru?
Multumesc
Imi propun sa ies de mai multe ori anul acesta pe Bezid, la spinning, tinta fiind salaul. In spinning am ceva experienta cu alte specii, dar sunt incepator la pescuitul salaului. Am incercat sa ma documentez despre nalucile si technicile folosite in genul acesta de pescuit, dar dupa vreo doua iesiri fara rezultat se pare ca as avea nevoie de cateva sfaturi concrete, practice despre "spinning la salau pe Bezid"
De aceea as fi bucuros sa aflu parerea voastra despre modul in care se poate prinde salaul pe Bezid, si in general cum decurge in cazul vostru o partida de spinning pe acest lac: zone ale lacului, adancime, naluci folosite, prezentarea nalucii, perioade de timp bune sau slabe, 'secrete speciale' si orice altceva ce credeti ca este important si m-ar putea ajuta sa prind primul salau pe Bezid.
Despre permis: am inteles ca anul acesta permisul ANPA este valabil pe toate apele publice, si ca nu exista contracte de concesiune pe baza carora s-ar putea pune alte taxe. Din acesta rezulta ca permisul ANPA este valabil si pe Bezid. Stiti ceva despre acest lucru?
Multumesc
-
- junior
-
- junior
Ultimele noutati sunt ca, asa cum ma temeam si mai scriam eu pe undeva anul trecut, pana la urma noii "administratori" au profitat din plin de munca depusa de AJVPS cativa ani buni la rand. Stirile cele mai calde sunt ca Bezidul a fost plasuit non stop incepand cu primavara asta si s-a scos foarte mult peste, se pare ca in cardasie cu Directia Apelor, inclusiv nivelul lacului a fost coborat pentru a aduna pestele in zona in care pot fi bagate plase. Mai este foarte putin peste, cel putin comparativ cu ce era anul trecut in toamna. Nu ma mira deloc, ma mahneste si ma supara profund. Am vazut in doua randuri plase bagate acolo sub pretextul ca verifica ponderea populatiilor de peste si starea sanatatii lor.
) De rasul lumii. Acum manelistii pot face gratare in liniste. Nu cred ca mai este o varianta demna de luat in seama, mai ales ca se plateste si taxa. Daca mai sunt partizani ANPA si anti AJVPS care citesc mesajul sper ca sunt multumiti ca ne putem kk pe taxa lor de 30 ron. AJVPS a populat si a ocrotit Bezidul timp de multi ani pana a ajuns ce a ajuns. Rusine totusi si lor ca nu au fost in stare din taxele lor nejurstificate sa dea 100.000 de ron pentru a pastra lacul inca un an. Traiasca ANPA si hotia din tara asta! Imi vand japonezele si imi cumpar setca, grup electrogen, imi fac japca si dau la "rama de sibiu" si sa vedeti cu cati bani raman ca-mi iau masina... Apoi daca vand si un pic de peste ce-are? Care mai aveti japoneze va recomand Sarulestiul ca sa nu le uzati degeaba prin gunoaiele bipezilor cica "democrati" si "liberali". NO COMMENT