Partidele noastre pe Bezid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Partidele noastre pe Bezid
Hai sa resuscitam topicul asta ...Sunt foarte interesat de Bezid !Cine stie ceva concret de prin 2012 ? Multumesc. 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nu stiu nimic nou...nu am fost anul asta.
E greu, cel putin pentru mine...e lac greu. Nu colcaie de salau, daca nu stii lacul..nu sunt usor de localizat. Eu mai mult nu am reusit decat da...Am fost de trei ori din care 2 gherle mari si late. Una chiar cu rasunet cu ecou cu tot
...o saptamana intreaga..gherla, cat China. 
E greu, cel putin pentru mine...e lac greu. Nu colcaie de salau, daca nu stii lacul..nu sunt usor de localizat. Eu mai mult nu am reusit decat da...Am fost de trei ori din care 2 gherle mari si late. Una chiar cu rasunet cu ecou cu tot

Am inteles. Provocator... Sa vedem ce zice restul gastii
Multumesc inca odata ULK . Cred ca trebuie sa ne intalnim odata ,mai ales ca eu merg des la Cluj. 

Oricand...da un semn.
Merita, pentru ca locul are un farmec aparte....daca ai sonar, iti dai seama ca si sub apa este o lume tot atat de fermecata si greu de deslusit...un substrat cu adancimi diferite, structuri de tot felul( case, drumuri, platouri, copaci...livezi chiar)...
Banuiesc ca acum e foarte scazut nivelul si acolo...S-ar putea sa fie putin mai usor de gasit salaii. Ramane de vazut...de la voi
Merita, pentru ca locul are un farmec aparte....daca ai sonar, iti dai seama ca si sub apa este o lume tot atat de fermecata si greu de deslusit...un substrat cu adancimi diferite, structuri de tot felul( case, drumuri, platouri, copaci...livezi chiar)...
Banuiesc ca acum e foarte scazut nivelul si acolo...S-ar putea sa fie putin mai usor de gasit salaii. Ramane de vazut...de la voi

Azi a fost un concurs de feeder pe la Bezid .. primul loc a fost castigat cu 3950 gr. de A. Mihut.
Nu stiu Zamfi..dar eu nu-s "omnivor" ...doar spinning...in rest....
nasol,
alte vesti nu exista din zona??
ca la plesneala parca nu imi vine sa merg

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Am fost acuma 2-3saptamani intr-o noapte...m'am dus la feeder dupa platici ca nu aveam ce face pe acasa...langa mine la vro 40-50m erau 2 insi cu cate 3 bete baga'te la fund cu carasei aruncate la 20m maxim de mal.Dimineata avea 6-7 bugati de salau la 1-2kg.Ne aflam la primul golf parca LOTZ i se zice si acolo sub stalpul de inalta tensiune chiar sub drum(mai bine nu stiu explic:D).Numa bine
destul de slaba miscarea la bezid in leg cu salaul ! suprafata ft mare de apa cu structuri de toate tipurile si peste nu prea mult . in schimb un lac ft frumos dar destul de dificil. asteptam sa se raceasca putin sau macar o ploaie sa ii puna in miscare !
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Las'ca daca nu o pleznim la Zetea! Vezi noua propunere si "partidele noastre"...adiwolf scrie:nasol,