Parcul Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Parcul Tineretului
Mai de mult citeam in Aventuri la Pescuit despre stiucarit in parcul tineretului.
Apoi am vazut in Pescar Modern o captura de acolo. M-am plimbat prin acel parc insa n-am vazut nici un pescar. Stie cineva zonele unde se poate pescuii la stiuca acolo? cat mai e taxa pe 2006 si unde se achita? In schimb am vazut cum in spatele Polivalentei la pod lumea hraneste bancul de crapi flamanzi. Presupun ca e interzis pescuitul la crap acolo pt ca nu tre sa fi mare pescar sa pleci cu niste capturi de-acolo.
Apoi am vazut in Pescar Modern o captura de acolo. M-am plimbat prin acel parc insa n-am vazut nici un pescar. Stie cineva zonele unde se poate pescuii la stiuca acolo? cat mai e taxa pe 2006 si unde se achita? In schimb am vazut cum in spatele Polivalentei la pod lumea hraneste bancul de crapi flamanzi. Presupun ca e interzis pescuitul la crap acolo pt ca nu tre sa fi mare pescar sa pleci cu niste capturi de-acolo.
- Bogdan_Alex
- veteran
-
- utilizator constant
Pt. Serbanel:
Cand spui cu atata nonsalanta ca pescuiesti la pastrav cu rama si mai si sustii ca t-i se pare normal, sa nu ai nici macar o tresarire cand afirmi ca pescuiesti cu pripoane, atunci ai o mare problema.
Serbanel, spui ca esti in MAPN, oare juramantul ala cand ziceai ca aperi tara, legile si mai stiu eu ce o fi fost valabil si pt. tine.
Pana acum am incercat sa te ignor dar ai interecut orice masura.
Hai multa..bafta!
Cand spui cu atata nonsalanta ca pescuiesti la pastrav cu rama si mai si sustii ca t-i se pare normal, sa nu ai nici macar o tresarire cand afirmi ca pescuiesti cu pripoane, atunci ai o mare problema.
Serbanel, spui ca esti in MAPN, oare juramantul ala cand ziceai ca aperi tara, legile si mai stiu eu ce o fi fost valabil si pt. tine.
Pana acum am incercat sa te ignor dar ai interecut orice masura.
Hai multa..bafta!
Eu stiam ceva de 200-300 de mii. Cabana paznicilor este in stanga lacului cum stai cu spatele la Sala Polivalenta. Sunt niste pontoane din beton de pe care este permis pescuitul la crap(vreo 500 de mii pe zi).
Am un prieten care pescuieste destul de frecvent pe acolo si zicea ca pana anul trecut se prindea destul de frumos. Anul asta a facut o singura iesire si nu a avut nici un tzac! - Cel mai probabil au fost consecventi baietii cu monofilamente, pripoane noaptea, si alte metode practice...
Am un prieten care pescuieste destul de frecvent pe acolo si zicea ca pana anul trecut se prindea destul de frumos. Anul asta a facut o singura iesire si nu a avut nici un tzac! - Cel mai probabil au fost consecventi baietii cu monofilamente, pripoane noaptea, si alte metode practice...
Spining....Prea bun ca sa fie light...
pripoane?Serbanel scrie:Anii trecuti era o taxa de pescuit si se dadea la salau, stiuca si biban. Dar venea si f multa regina baltii. Eu am prins strapazani folosind pripoane (spray cu nylon) pe care le puneam seara pana dimineata. Dar asta era cand locuiam acolo, in zona. Acum nu mai stiu nimic.

stima, stimabile!

stii... versurile: "impusca-te si gata"?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
V-am spus ca la pescuit nu trebuie sa existe prea multe scrupule, mai ales cand pe ansamblu ma consider sportiv. Ptr ca nu dau cu plase, carbid, electrosocuri etc. Dar pripoanele sunt folosite peste tot in lume, de la bazinul Congo si Zambezi (populatiile banyamulenge din RD Congo au niste pripoane din fibra vegetala, pe suport de lemn) pana la eschimosi (inuitii din Alaska dau la lostrita uriasa Huco Arcticus). Asa ca nu sunt un ticalos ci un pescar iubitor de traditii tribale. De ce sa nu pescuiesc si eu ca stramosii nostri dacii, care prindeau lostritza pe Cerna si Nera cu sulitze si pripoane?