Parcul Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Serbanel tu faci cumva un proiect ptr ziar,cu titlul,cum poti sa enervezi toti membrii unui forum?Ca prost nu esti,ca sa nu iti dai seama ce vor oamenii astia de la tine,adica sa incetezi cu ineptiile pe care le proferezi pe ici colo,asa ca mie mi se pare dubios ceea ce faci tu, asa ca propun membrilor sa ignore total mesajele tale.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Gerula scrie:
Bransa asta e mare si sunt tot felul de oameni in ea. Oricum, nu stiam ca Serbanel e ziarist.
Voi marsati degeaba la aceste provocari, el face aici pe troll-ul, arunca pastila si va lasa sa faceti spume.
Pe forumurile mari de afara exista o vorba "do not feed the trolls".
right. but, how about "don`t mess with morons?"

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- junior
Parcul Tineretului
pentru cine are posibilitati financiare este o balta super.dau la peste in Tineretului de cand eram mic(stau la autogara Filaret si ajung foarte repede).de cand e cu taxa am fost de 2 ori(odata cand era 300,si odata cand era 400)si am prins frumusel.nu ma mai duc findca nu imi place sa-i vad pe baietii care dau la japca cu ancora.cat despre pripoane pot sa va spun ca am dat multi ani cand nu aveam lansete,dar intodeauna am fost pe balta inregula.sunt adeptul faptului sa fiu corect cand ma duc pe orice balta.am avut permis 9 ani la rand la Diana(acum nu mi-am mai luat findca a ramas doar cu 3 balti),2 ani am avut la Unirea si 1 an la Sitaru.
Pescarul inrait