Parcul Tineretului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 29 Mar 2006, 11:46

Am surori si vreau sa le marit doar cu pescari valorosi, ca sa ma duca si pe mine pe balta cumnatii cand oi fi batran si neputincios. Te bagi?

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 29 Mar 2006, 11:58

Serbanel tu faci cumva un proiect ptr ziar,cu titlul,cum poti sa enervezi toti membrii unui forum?Ca prost nu esti,ca sa nu iti dai seama ce vor oamenii astia de la tine,adica sa incetezi cu ineptiile pe care le proferezi pe ici colo,asa ca mie mi se pare dubios ceea ce faci tu, asa ca propun membrilor sa ignore total mesajele tale.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 29 Mar 2006, 12:09

Shalom, fratele meu, eu sunt Regele Pescar si daca incetezi sa ma sacai poate te iau in imparatia mea... :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Mar 2006, 19:25

Gerula scrie:
Bransa asta e mare si sunt tot felul de oameni in ea. Oricum, nu stiam ca Serbanel e ziarist.

Voi marsati degeaba la aceste provocari, el face aici pe troll-ul, arunca pastila si va lasa sa faceti spume.

Pe forumurile mari de afara exista o vorba "do not feed the trolls" :wink: .

right. but, how about "don`t mess with morons?" :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Mar 2006, 19:49

Merge si aia, dar e mai putin cuprinzatoare, ca nu toti trolii sunt imbecili.
Cu lacrimi Bastus!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 30 Mar 2006, 07:32

Danke schon, amice, deci eu sunt un troll mai istetz. Sa ma vezi pe balta ce desfundat sunt....

mihai.riciu
junior
junior

Parcul Tineretului

Mesaj de mihai.riciu » 20 Mai 2006, 08:45

pentru cine are posibilitati financiare este o balta super.dau la peste in Tineretului de cand eram mic(stau la autogara Filaret si ajung foarte repede).de cand e cu taxa am fost de 2 ori(odata cand era 300,si odata cand era 400)si am prins frumusel.nu ma mai duc findca nu imi place sa-i vad pe baietii care dau la japca cu ancora.cat despre pripoane pot sa va spun ca am dat multi ani cand nu aveam lansete,dar intodeauna am fost pe balta inregula.sunt adeptul faptului sa fiu corect cand ma duc pe orice balta.am avut permis 9 ani la rand la Diana(acum nu mi-am mai luat findca a ramas doar cu 3 balti),2 ani am avut la Unirea si 1 an la Sitaru.
Pescarul inrait

Scrie răspuns