Parcul Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mai omule,
Poate ca e bine sa fiu debil ptr ca in felul asta pot obtine gratuitate la permisul de pescuit. Si ma intreb cine iti da tie dreptul sa ii numesti pe membrii acelor triburi popoare involuate? Mai degraba sunt alienati orasenii astia care chinuie si omoara pestii cu mustele si lingurile lor (iti dai tu seama cum se sufoca pastravul cu mustele tale, e ca si cum ti-as baga eu tie pe gat o bucata de stofa sau plus, bhhhh). Primitivii aia nu au facut sa dispara speciile de pesti, din contra, ei prind exact atat cat e nevoie ca sa traiasca. Iar daca nu imi mai raspunzi, atata paguba...parca esti tu buricul baltii si arbitrul suprem. Eu zic ca o lectie de modestie si umilinta nu ti-ar strica.
Poate ca e bine sa fiu debil ptr ca in felul asta pot obtine gratuitate la permisul de pescuit. Si ma intreb cine iti da tie dreptul sa ii numesti pe membrii acelor triburi popoare involuate? Mai degraba sunt alienati orasenii astia care chinuie si omoara pestii cu mustele si lingurile lor (iti dai tu seama cum se sufoca pastravul cu mustele tale, e ca si cum ti-as baga eu tie pe gat o bucata de stofa sau plus, bhhhh). Primitivii aia nu au facut sa dispara speciile de pesti, din contra, ei prind exact atat cat e nevoie ca sa traiasca. Iar daca nu imi mai raspunzi, atata paguba...parca esti tu buricul baltii si arbitrul suprem. Eu zic ca o lectie de modestie si umilinta nu ti-ar strica.
-
- veteran
In loc sa stai s-o "freci" la birou (vai ce vorbe triviale, mai baiete, tu ai cei 7 ani de acasa?) mai bine ti-ai lega niste muste cu menghina, nu de alta dar sa aiba o satisfactie spirituala si colegii mei de pe segmentul fly-fishing (nu dau nume ca oricum sunt toti inca anonimi, poate ii scot eu din starea asta), ca s-au saturat saracii sa tot citeasca cat de buna e rama la pastrav, de parca nu ar sti si ei... Atentie insa cu mengina aia, sa nu prinzi in ea alte chestii ca e nashpa rau.
-
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
Pai nu e nici o problema. Du-te in Tineretului, inarmeaza-te cu rabdare si spray paralizant ptr cazul in care vin tiganii din Vacaresti sa te usureze de scule, ia si vreo 2 l de tuica ptr paznici (asta daca nu vrei sa dai 300 de batrane taxa) si FIR INTINS colega! Iti vind un pont, totusi. Daca vrei rapitor la lingura du-te in bucla lacului, undeva in coada, acolo unde e iesirea spre parcul Carol. Acolo stau strapazanii bibanii i cu ceva noroc si marlitzele. Daca dai langa mal, nadeste cu biscuiti pisati amestecati cu malai si lapte praf. In acest fel atragi albitura si logic, vin si rapitorii.