Parcul Tineretului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 28 Mar 2006, 19:15

Serbanel scrie:Daca vrei rapitor la lingura du-te in bucla lacului, undeva in coada, acolo unde e iesirea spre parcul Carol. Acolo stau strapazanii bibanii i cu ceva noroc si marlitzele.
esti pierdut pt noi , cel putin pt mine.
daca ne intalnim pe balta , jur in fata colegilor de suferinta ca te fac momeala de somn.
sau iti dau somn, ca e tot aie
esti un gunoi pt site-ul asta.

nu mai am alte comentarii.

Dane, stiu ca e democratie da si asta are limite.
daca accepti asemenea exemlpare poti sa imi dai BAN, sau sa faci ce vrei cu siteul tau.
imi pare rau ca am ajuns la chestii radicale dar din pacate suntem antepenultimi in europa la IQ si nu ma duce capu mai mult.

pt gerula:
imi cer scuze public pt disputa care am avut-o, dar tu esti un mieluselesl si esti si SPORIV PESCAR.Pacat ca face parte din aceiasi baransa cu tine!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Mar 2006, 19:37

radu.i scrie:pt gerula:
imi cer scuze public pt disputa care am avut-o, dar tu esti un mieluselesl si esti si SPORIV PESCAR.Pacat ca face parte din aceiasi baransa cu tine!!!
Bransa asta e mare si sunt tot felul de oameni in ea. Oricum, nu stiam ca Serbanel e ziarist.

Voi marsati degeaba la aceste provocari, el face aici pe troll-ul, arunca pastila si va lasa sa faceti spume.

Pe forumurile mari de afara exista o vorba "do not feed the trolls" :wink: .
Cu lacrimi Bastus!

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 28 Mar 2006, 20:02

ai mare derptate Gerula, a trebui sa isi dea singur BAN, eu oricum promit ca nu mai intru pana nu este evacuat specimenu.
Daca la asa te gandesti,Serbanele, stiu ca nu-i o perdere pt site, dar nici tu nu esti un castig pt Sportivi, DE ORICE FEL AR FI!!!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 29 Mar 2006, 07:18

Raducule, ai dreptate, nimeni nu e de neinlocuit. Dar dintre voi toti, cel mai inteligent mi se pare tot Gerula, care mi-a intuit ceva mai bine psihologia. Ce nu stiam eu dinainte e ca toate comentariile mele vor trzi atatea patimi la voi si imi vor aduce mai multi inamici decat cei vreo 15 ani de mers la pescuit. Pana acum doar padurarii si paznicii erau "tigrii" de care ma feream. Dar uite ca avea dreptate filosoful Hobbes cum ca "omul e lup pentru alti oameni" si lumea asta e o jungla.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 29 Mar 2006, 07:50

Gerula scrie: Voi marsati degeaba la aceste provocari, el face aici pe troll-ul, arunca pastila si va lasa sa faceti spume.
ce e cu trollu'?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Mar 2006, 08:47

For many people, the characterising feature of trolling is the perception of intent to disrupt a community in some way. Inflammatory, sarcastic, disruptive or humorous content is posted, meant to draw other users into engaging the troll in a fruitless confrontation. The greater the reaction from the community the more likely the user is to troll again, as the person develops beliefs that certain actions achieve his/her goal to cause chaos. This gives rise to the often repeated protocol in Internet culture: "Do not feed the trolls."
Cu lacrimi Bastus!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 29 Mar 2006, 08:52

am priceput, mersi

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 29 Mar 2006, 09:24

Daca tot a deviat subiectul haideti sa va zic si eu una. Cum pe forumurile de IT nu ai voie sa promovezi pirateria prin afirmatii asa aici ar fi normal sa n-ai voie sa promovezi braconajul. Ce inseamna braconaj?! Legea vorbeste....

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 29 Mar 2006, 10:40

Eu vad, mai baieti, ca iar va abateti de la topic si intrati in explicatii psiho-culturale ale troll-ului, in loc sa ne scremem toti mintile sa vedem cum putem pescui in Tineretului 1. cu sanse sa prindem cel mai tare peste de acolo si 2. sa nu platim taxa sau sa dam ceva simboloc paznicului. Pai nu vi se pare de bun simt ce spun eu?

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 29 Mar 2006, 11:07

Serbanel,mai ai frati?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Scrie răspuns