Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
nu prea aveti pe unde.in niciuncaz pe tataru,tataru_ostrovsau pe chilia,le-a luat robert raduta in concesiune din nou.cum reuseste baiatu asta sa faca ce vrea in delta?preturile sunt de la 10la20 lei pe zi.vin agentii lui de 2 ori pe zi ptr taxa si sunt foarte obraznici.bratul chilia e concesionat de la km o la 64 cu pretul de 20 roni pe zi.pana si cei de la anpa tin cu el .nelufish scrie:multumesc frumos pentru raspuns domnule pupu ... inca un sfat va rog frumos ... in cazul in care Sireasa este moarta , unde m-ati sfatui sa merg prin preajma ei pe undeva ?
va multumesc prieteni inca odata
toate cele bune
asa ca sa aveti nervi tari.
-
- veteran
a? cum dreacu'? de cind? astia chiar sint nesimtiti? da-mi si mie mai multe detalii...pls.rine scrie:nu prea aveti pe unde.in niciuncaz pe tataru,tataru_ostrovsau pe chilia,le-a luat robert raduta in concesiune din nou.cum reuseste baiatu asta sa faca ce vrea in delta?preturile sunt de la 10la20 lei pe zi.vin agentii lui de 2 ori pe zi ptr taxa si sunt foarte obraznici.bratul chilia e concesionat de la km o la 64 cu pretul de 20 roni pe zi.pana si cei de la anpa tin cu el .nelufish scrie:multumesc frumos pentru raspuns domnule pupu ... inca un sfat va rog frumos ... in cazul in care Sireasa este moarta , unde m-ati sfatui sa merg prin preajma ei pe undeva ?
va multumesc prieteni inca odata
toate cele bune
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
si de unde se pot afla oficial aceste lucruri???rine scrie:nu prea aveti pe unde.in niciuncaz pe tataru,tataru_ostrovsau pe chilia,le-a luat robert raduta in concesiune din nou.cum reuseste baiatu asta sa faca ce vrea in delta?preturile sunt de la 10la20 lei pe zi.vin agentii lui de 2 ori pe zi ptr taxa si sunt foarte obraznici.bratul chilia e concesionat de la km o la 64 cu pretul de 20 roni pe zi.pana si cei de la anpa tin cu el .
unde sunt scrise sau afisate aceste taxe??
cine a concesionat??
Lasa adiwolf ca ne iesplica apsalba. Banuiesc io ca si niste asociati da rapitori morighiolisti din asazisa federatie dabia asteapta sa taie chitante pa Sf Gheorghe.si de unde se pot afla oficial aceste lucruri???
unde sunt scrise sau afisate aceste taxe??
cine a concesionat??
Mie-mi place-n Delta!
Adica? Scuze, da' n-am apucat sa-l cumpar de la baiatul din intersectie de la Razoare, din cauza c-am prins unda verderine scrie:nu m-am lasat pacalit, dar a fost destul sa-mi distruga iesirea vezi monitorul oficial di 30 iulieMihaiV scrie:nu va mai lasati pacaliti!

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
foarte simplu.plec la inceputul lui august pe bratul tataru ostrov la pomul laudat dupa informatiile de pe alt site.ajung acolo cu permis pg, etc etc acte ok,si surpriza!vin agentii de paza cu cu politia de frontiera si cu maonitorul in brate ca tre sa platesc taxa de 10 ron/ziptr pescuit fiindca de la 30 iunie zona e luata in concesiune.bla bla bla toata lumea i-mi dadea dreptate pot s-o tin strans in brate da banu e ban.asa ca ori platesti ori te cari.scurt pe2.asa ca mare grije.lucrurile pe care le stiai se pot schimba in noaptea care o petreci pe drum.adiwolf scrie:vi odata cu explicatiile alea??rine scrie:nu m-am lasat pacalit, dar a fost destul sa-mi distruga iesirea vezi monitorul oficial di 30 iulie
poate citezi si monitorul ala ca sa fie oficiala toata treaba,dar pana atuncea explica-ne frumos ce si cum ca uite ai facut curiosi niste oameni