Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 08 Aug 2009, 03:55

a inceput crapul
stiuca dimineata si seara
apa scade bine de tot si se limpezeste pe brate
in cateva zile vor fi ghioluri pe care se va putea intra doar cu lotca
www.wilddanube.ro

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Aug 2009, 20:14

nelufish scrie:multumesc frumos pentru raspuns domnule pupu ... inca un sfat va rog frumos ... in cazul in care Sireasa este moarta , unde m-ati sfatui sa merg prin preajma ei pe undeva ?
va multumesc prieteni inca odata
toate cele bune
nu prea aveti pe unde.in niciuncaz pe tataru,tataru_ostrovsau pe chilia,le-a luat robert raduta in concesiune din nou.cum reuseste baiatu asta sa faca ce vrea in delta?preturile sunt de la 10la20 lei pe zi.vin agentii lui de 2 ori pe zi ptr taxa si sunt foarte obraznici.bratul chilia e concesionat de la km o la 64 cu pretul de 20 roni pe zi.pana si cei de la anpa tin cu el .
asa ca sa aveti nervi tari.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Aug 2009, 11:11

rine scrie:
nelufish scrie:multumesc frumos pentru raspuns domnule pupu ... inca un sfat va rog frumos ... in cazul in care Sireasa este moarta , unde m-ati sfatui sa merg prin preajma ei pe undeva ?
va multumesc prieteni inca odata
toate cele bune
nu prea aveti pe unde.in niciuncaz pe tataru,tataru_ostrovsau pe chilia,le-a luat robert raduta in concesiune din nou.cum reuseste baiatu asta sa faca ce vrea in delta?preturile sunt de la 10la20 lei pe zi.vin agentii lui de 2 ori pe zi ptr taxa si sunt foarte obraznici.bratul chilia e concesionat de la km o la 64 cu pretul de 20 roni pe zi.pana si cei de la anpa tin cu el .
a? cum dreacu'? de cind? astia chiar sint nesimtiti? da-mi si mie mai multe detalii...pls.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Aug 2009, 18:12

rine scrie:nu prea aveti pe unde.in niciuncaz pe tataru,tataru_ostrovsau pe chilia,le-a luat robert raduta in concesiune din nou.cum reuseste baiatu asta sa faca ce vrea in delta?preturile sunt de la 10la20 lei pe zi.vin agentii lui de 2 ori pe zi ptr taxa si sunt foarte obraznici.bratul chilia e concesionat de la km o la 64 cu pretul de 20 roni pe zi.pana si cei de la anpa tin cu el .
si de unde se pot afla oficial aceste lucruri???
unde sunt scrise sau afisate aceste taxe??
cine a concesionat??

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 11 Aug 2009, 19:12

si de unde se pot afla oficial aceste lucruri???
unde sunt scrise sau afisate aceste taxe??
cine a concesionat??
Lasa adiwolf ca ne iesplica apsalba. Banuiesc io ca si niste asociati da rapitori morighiolisti din asazisa federatie dabia asteapta sa taie chitante pa Sf Gheorghe.
Mie-mi place-n Delta!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Aug 2009, 19:40

nu va mai lasati pacaliti!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Aug 2009, 20:48

MihaiV scrie:nu va mai lasati pacaliti!
nu m-am lasat pacalit, dar a fost destul sa-mi distruga iesirea vezi monitorul oficial di 30 iulie

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 12 Aug 2009, 16:20

rine scrie:
MihaiV scrie:nu va mai lasati pacaliti!
nu m-am lasat pacalit, dar a fost destul sa-mi distruga iesirea vezi monitorul oficial di 30 iulie
Adica? Scuze, da' n-am apucat sa-l cumpar de la baiatul din intersectie de la Razoare, din cauza c-am prins unda verde :roll:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Aug 2009, 20:46

rine scrie:nu m-am lasat pacalit, dar a fost destul sa-mi distruga iesirea vezi monitorul oficial di 30 iulie
vi odata cu explicatiile alea??
poate citezi si monitorul ala ca sa fie oficiala toata treaba,dar pana atuncea explica-ne frumos ce si cum ca uite ai facut curiosi niste oameni :?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Aug 2009, 22:27

adiwolf scrie:
rine scrie:nu m-am lasat pacalit, dar a fost destul sa-mi distruga iesirea vezi monitorul oficial di 30 iulie
vi odata cu explicatiile alea??
poate citezi si monitorul ala ca sa fie oficiala toata treaba,dar pana atuncea explica-ne frumos ce si cum ca uite ai facut curiosi niste oameni :?
foarte simplu.plec la inceputul lui august pe bratul tataru ostrov la pomul laudat dupa informatiile de pe alt site.ajung acolo cu permis pg, etc etc acte ok,si surpriza!vin agentii de paza cu cu politia de frontiera si cu maonitorul in brate ca tre sa platesc taxa de 10 ron/ziptr pescuit fiindca de la 30 iunie zona e luata in concesiune.bla bla bla toata lumea i-mi dadea dreptate pot s-o tin strans in brate da banu e ban.asa ca ori platesti ori te cari.scurt pe2.asa ca mare grije.lucrurile pe care le stiai se pot schimba in noaptea care o petreci pe drum.

Scrie răspuns