Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Povesteam cu cineva, nu spui cine, persoana importanta, pe tema ghizilor nostri.Pop Vasile scrie:In perioada 4 - 11 august voi fi la Crisan, Pensiunea Eden.
Nu am fost niciodata in Delta.
Stiu ca trebuie sa-mi iau un ghid local, ....
Mi-a servit o reteta de succes:
Spune-i ghidului, ca pe langa banii pe care oricum ii dai, ii dai un bonus la fiecare stiuca peste doua-trei chile pe care o prinzi.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- kriss-wolf
- veteran
@pop vasile :
Ia-ti tata vreo 20-30 de linguri:
Irlandeza, dolinger, piscot, tzac, para... diverse marimi, culori, greutati...
ASta e painea si untul la stiuca...daca are chef, diferenta dintre o naluca normala si una excelenta e de la 10 la 11-12 stiuci sau de la un record de 5 la unul de 5.5 kg... Daca nu are chef, diferenta intre o naluca decenta si una excelenta e de la zero la 1-2...
Mult mai important e cum o prezinti...precizia prezentarii, modul in care o joci in apa, controlul adancimii samd... Diferenta intre o naluca buna si una excelenta tine in proprotie de 90% de cine o foloseste...
Fara frica si nu uita sa eliberezi astfel incat sa mai prinzi si la anul...restul e abureala...
Ia-ti tata vreo 20-30 de linguri:
Irlandeza, dolinger, piscot, tzac, para... diverse marimi, culori, greutati...
ASta e painea si untul la stiuca...daca are chef, diferenta dintre o naluca normala si una excelenta e de la 10 la 11-12 stiuci sau de la un record de 5 la unul de 5.5 kg... Daca nu are chef, diferenta intre o naluca decenta si una excelenta e de la zero la 1-2...
Mult mai important e cum o prezinti...precizia prezentarii, modul in care o joci in apa, controlul adancimii samd... Diferenta intre o naluca buna si una excelenta tine in proprotie de 90% de cine o foloseste...
Fara frica si nu uita sa eliberezi astfel incat sa mai prinzi si la anul...restul e abureala...
-
- veteran