contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Pop Vasile
- senior

DidelPro scrie:...eu unul as prefera sa coste permisul in delta+dunare si toate curgatoarele..200-300 ron..si se duc unde trebuie..
Unde sa se duca banii ?
In scene de lemn, perdele sau asternuturi de 1300 euro ?
In autostrada cu cel mai mare pret/km din Europa ?
In salariile bugetarilor care, de peste un an sunt mai mari decat in privat ?
Nu Domnilor !
Statul este cel mai prost administrator.
-
Pop Vasile
- senior

MihaiV scrie:asta cu "bunuri ale intregului popor" era odata! :lol:
Te salut MihaiV !
-
rine
- veteran

MihaiV scrie:rine scrie:corect.dar totusi faci o confuzie intre apele publice cum sunt delta....si apele particulare pe care le-ai pomenit.!
si alea au fost publice pana au fost concesionate!
asta cu "bunuri ale intregului popor" era odata!

unde a-ti mai auzit voi mai baieti ca o lege sa se aplice retroactiv?daca se scumpeste abonamentul ala care l-am facut eu de la inceputul anului nu mai e valabil?sau trebuie sa dau o diferenta!
-
rine
- veteran

ca sa nu ami spun ca pri concesiune firma respectiva a castigat doar dreptul de pescuit industrial cu obligatiile de rigoare.aici nu intra si taxarea amatorilor sau gresesc?daca ar fi particulara asa cum intelegeti voi n-ar mai lasa navele ro. sau ucrainiene sa circule pe "proprietatea privata"nu?
-
Diver
- utilizator constant

Mai baieti !
Nu poti fi si cu dinsa'ntrinsa si cu sufletul in rai! Voi vreti sa pescuim moka si sa si prindem in prostie! UTOPIEEEE! Poate daca mai traim vreo 100 de ani! Evident ca si eu as vrea, dar NU MERGE !
In Romanica orice e "a tutulor" va fi jefuit temeinic, pina la ultima hematie.
Prefer sa fie un stapin dur si care sa-mi ia si banu' dar sa prind . Ori asta am intilnit-o de cite ori am fost la Matita.
Daca n-am bani destui, stau acasa sau ma duc pe Cibin sa prind canci. E dur, dar " c'est la vie - asa-i la noi la vie".
Mi-am propus sa nu ma mai inervez referitor la Delta, dar e prea frumoasa, firar sa fie !
-
storm fish
- veteran

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
ovidiu
- veteran

-
si de asta nu merg eu ikn delta, pe langa faptul ca nu pescuiesc la stiuca.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
johnnybravo
- Moderator

-
m-am intors de la crisan, am prins doar o marlita pe sulina, pe ghioluri din 6 pescari nu i-am vazut culoarea, am prins doar ceva biban; n-am mai fost dupa experienta asta si m-am axat pe salau si avat care cat de cat au mers, dar salaul destul de marunt; preturi f mari fata de mila23 acum 3 ani!!!

-
melculbeat
- veteran

ar fi cit de cit tolerabil sa fii concesionat chilia, s-o pazeasca si sa-i taxezepe amatori. dar, din pacate, concesionarea ascunde altceva: pescuit industrial, pe care bineinteles nu-l poate controla nimeni in asa fel incit sa fim siguri ca nu se transforma in braconaj. sau chiar credeati cda o sa traiasca raduta din 10-20 de lei pe care ii ia de la pescarii de rind? sa fim seriosi... si nu ar trebui sa ne mire nici daca o sa auzim pe la stiri ca au fost unii impuscati pe chilia, la fel ca in vestul salbatic;)
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
DidelPro
- veteran

Da frate ,ai pus punctul pe I asta este realitatea ,pescuitul industrial "moca"
......si de aici toate "cele".......