Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Chiar nu voiam sa fac niciun post pe tema asta pentru ca mai am inca gustul amar al ultimei partide de 4 zile in mila 23, dar ar fi necinstit fata de cei care vor sa mearga in zona.
Nu s-a prins nimic considerabil. Va spun din experienta mea, din discutiile cu pescarii intalniti pe ghioluri si din "spionatul " juvelnicelor seara la ponton-magazin.
Lacurile si canalele strecurate la cm patrat: trei iezere,ligheanca (apa ff mica) vacaru si canalul care iese spre olguta,furtuna partea de n-e (intre iesirea dinspre olguta si cea spre sontea) ,canal sontea si capatul canalului stipoc ,bogdaproste partea de nord pt. ca in sud e tulbure. cazanel apa mica nu se poate trece in 3 iezere.
Nu s-a prins nimic considerabil. Va spun din experienta mea, din discutiile cu pescarii intalniti pe ghioluri si din "spionatul " juvelnicelor seara la ponton-magazin.
Lacurile si canalele strecurate la cm patrat: trei iezere,ligheanca (apa ff mica) vacaru si canalul care iese spre olguta,furtuna partea de n-e (intre iesirea dinspre olguta si cea spre sontea) ,canal sontea si capatul canalului stipoc ,bogdaproste partea de nord pt. ca in sud e tulbure. cazanel apa mica nu se poate trece in 3 iezere.
-
- utilizator constant
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Salut,...........nici eu nu am inteles mesajul de joi.Nimic nu se poate programa in balta.Am stat mult timp in DELTA,fro228 de luni,iar o parte din familie este la Murighiol......................asa ca!!!!!.....................reclama este sufletul comertului....................cind, este pe bune.Te rog sa , nu te superi.Nu sunt circotas!...............anul in curs este unul din cei care se repeta la 5-6 ani+braconajul la limita.....................
- wilddanube
- veteran
Pai sa explic atunci
Salau au prins bine cei care cunosc locurile si pragurile " la centimetru" si au produs bucati intre 1 si 4 kg. Altii nu s-au intalnit cu salaul
La stiuca se prind frecvent bucati mici, rar bucati peste kg si mult biban. Bineinteles ca poti agata si kilometri de monofil.
La crap - pana ieri Dunarea a fost tulbure.
La somn in functie de braconierii cu aparatele de electrocutat.
Acum e clar ?
Salau au prins bine cei care cunosc locurile si pragurile " la centimetru" si au produs bucati intre 1 si 4 kg. Altii nu s-au intalnit cu salaul
La stiuca se prind frecvent bucati mici, rar bucati peste kg si mult biban. Bineinteles ca poti agata si kilometri de monofil.
La crap - pana ieri Dunarea a fost tulbure.
La somn in functie de braconierii cu aparatele de electrocutat.
Acum e clar ?
www.wilddanube.ro