contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
CipU
- utilizator constant

M-am intors duminica din zona Maliuc.Apa este foarte scazuta fata de ce stiam
Multa stiuca pe canale dar mici .Au fost si trei exceptii 4kg, 2kg si 1.2kg plus un somn de 2 kg la rama neagra prins de cei care se odihneau dupa lingurit
In rest pana in kilogram
-
Vectrex94
- senior

-
Vineri mergem in zona Crisan. Ceva sfaturi, capturi?? In special salau, stiuca, biban....astea sunt targeturile

-
wilddanube
- veteran

-
Cred ca se va tulbura in acest week-end. Urmatorul sper ca va fi o.k.
www.wilddanube.ro
-
Zamfi
- veteran

@wilddanube
Pentru ca uneori este posibil ca viata sa-ti rezerve (si) surprize placute, s-ar putea ca in jur de 29-30 octombrie sa merg in Delta la o stiuca...Ceva recomandari pe zona Murighiol, la ora aceasta ,ar fi interesante...Deoarece mai vin cu cineva as fi curios cam ce ar insemna 3-4 zile de pescuit la stiuca cu cazare la tine ,barca, etc.Multumesc.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
dani_s
- utilizator nou

As vrea sa fac o partida de pescuit impreuna cu niste prieteni la inceputul lunii noiembrie la stiuca in zona Mila 23 sau Caraorman.Poate ma ajutati voi cu ceva recomandari legat de cazare,inchiriat barci si zone de pescuit.Multumesc!Fir intins!
-
wilddanube
- veteran

-
Sau
OFERTA SPECIALA - in intervalul 16.09 -29.10 - ALEGETI-VA O SAPTAMANA LA PESCUIT
Preturi Hotelurile plutitoare Anastasia 1 si 2
800 LEI - Cazare si demipensiune( mic dejun, cina) - 7 zile/6 nopti
40 LEI - Transfer la locurile de pescuit din zona Uzlina - dus intors/ zi, pentru cei ce vor sta pe mal.
190 LEI - Inchiriat barca cu 9.9- 20 hp
390 LEI - Inchiriat rapida 70 hp
Toate preturile contin T.V.A.
www.wilddanube.ro
-
DidelPro
- veteran

"EUROPA LIBERA".......................prietenii mei sunt de 6 zile la 40 pe sf gh. Nimic s au aproape nimic.Alti ,prieteni la 19 la fel .Se braconeaza cum nimeni nu isi inchipuie,la greu,greu de tot.Virse .setci,curent ,butelii si in curind cred ca si cu dinamita!!!!!.Nu trece un militian!!??In schimb pe Sulina o alta parte a gastii, la nimicit,la greu.Cica, oamenii, sfintesc, locurile!!....asa o fi!!!!?????
-
ovidiu
- veteran

-
DidelPro scrie:"EUROPA LIBERA".......................prietenii mei sunt de 6 zile la 40 pe sf gh. Nimic s au aproape nimic.Alti ,prieteni la 19 la fel .Se braconeaza cum nimeni nu isi inchipuie,la greu,greu de tot.Virse .setci,curent ,butelii si in curind cred ca si cu dinamita!!!!!.Nu trece un militian!!??In schimb pe Sulina o alta parte a gastii, la nimicit,la greu.Cica, oamenii, sfintesc, locurile!!....asa o fi!!!!?????
aceleasi info le am si eu de la niste preteni care s-au intors din zona... braconaj salbatic...
baietii care baga plase la greu in amonte (Cl , Gr) mi se par chiar simpatici fata de ce am auzit ca se intampla inspre delta incolo; poate finca e politia de frontiera care mai pazeste "pepenii"?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Mos Martin
- utilizator constant

-
DidelPro scrie:"EUROPA LIBERA".......................prietenii mei sunt de 6 zile la 40 pe sf gh. Nimic s au aproape nimic.Alti ,prieteni la 19 la fel .Se braconeaza cum nimeni nu isi inchipuie,la greu,greu de tot.Virse .setci,curent ,butelii si in curind cred ca si cu dinamita!!!!!.Nu trece un militian!!??In schimb pe Sulina o alta parte a gastii, la nimicit,la greu.Cica, oamenii, sfintesc, locurile!!....asa o fi!!!!?????
Confirm si eu, doar ca virsele lor nu sunt din nuiele, sunt din atza si se numesc vintire. Am auzit ca a aparut un nou aparat de curentat , foarte putenic, de pe la ucrainieni adus, care ar costa 1000 de euro, cica scoate tot.

Anul trecut am trimis un mail la "arbdd" , le-am spus ce se intampla pe Sf. Ghe.si mi-au raspuns dupa vreo 2 luni ca nu e de competenta lor