Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Wild, poate e prea devreme sa intreb dar o fac totusi:
Se vede, intr-un fel sau altul, faptul ca Mihaiu e guvernator al Deltei? Ca am tot cetit nejte chestii cu zeci de km de plase, barci abandonat etc
Fiind mai aproape de Maria Sa Delta Dunarii ne-ai putea lumina si pe noi, cat e adevarat si cat zvon sau campanie.
Se vede, intr-un fel sau altul, faptul ca Mihaiu e guvernator al Deltei? Ca am tot cetit nejte chestii cu zeci de km de plase, barci abandonat etc
Fiind mai aproape de Maria Sa Delta Dunarii ne-ai putea lumina si pe noi, cat e adevarat si cat zvon sau campanie.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Chiar asa, ar trebui deschis un topic nou , un fel de exrcitiu de imaginatie, cu subiectul ''cum vedeti viitorul deltei (din punct de vedre al pescuitului sportiv si nu numai)?'', avand in vedere manelizarea , mizeria si jaful de care vorbeste Adrianadrianc scrie:Dupa cum discutam adineauri cu un coleg de forum pe YM, tendinta e clara: delta se duce dracului. Nu ca as fi eu pesimist din fire, dar evolutia e destul de clara in ultimii ani si mi se pare normal sa fie din ce in ce mai multi care se intorc dezamagiti din delta. Eu am ca referinta mila23, care s-a manelizat si s-a imputit intr-un ritm dracesc incat anul asta nu am mai avut nici o tragere de inima sa mai merg acolo.
Treaba e cam asa: locuitorii deltei alearga cu limba scoasa dupa bani si exploateaza cum stiu ei mai bine pestele...peste pe care il curand o sa-l termine. Dupa aia ce kkt le mai ramane? Broastele, serpii, aia cativa mistreti si ce-o mai fi pe acolo? Bineinteles ca intre timp pet-urile care stau aruncate acum pe langa maluri o sa le intre in casa. Serios vorbind, cam care credeti ca e viitorul zonei?
- wilddanube
- veteran
Un lucru pozitiv ar fi potentialul mare de regenerare al Deltei.
Lucrurile negative sunt toate cele mentionate de catre voi. Si mai sunt multe altele pe care nu le voi discuta acum.
Sper ca numirea lui Liviu Mihaiu sa fie un alt lucru pozitiv. Il cunosc in calitate de pescar de rapitor. Nu s-a inhamat la un lucru usor. Ii tin pumnii si il asigur de sprijinul meu, daca mi-l va solicita.
Lucrurile negative sunt toate cele mentionate de catre voi. Si mai sunt multe altele pe care nu le voi discuta acum.
Sper ca numirea lui Liviu Mihaiu sa fie un alt lucru pozitiv. Il cunosc in calitate de pescar de rapitor. Nu s-a inhamat la un lucru usor. Ii tin pumnii si il asigur de sprijinul meu, daca mi-l va solicita.
www.wilddanube.ro
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
Baietii!!! S-a dus dreaq Delta!!
Acolo unde anul trecut prindeam stiuk peste 2 kile una dupa alta anul asta m-am batut cu monofilamentele..
Ghinionul meu a fost ca le-am scos si m-au prins baietii cand le incineram
Asta a fost, nu prea am avut ce face singur..
Iesirea de anul asta a ramas "un gust amar"
Acolo unde anul trecut prindeam stiuk peste 2 kile una dupa alta anul asta m-am batut cu monofilamentele..
Ghinionul meu a fost ca le-am scos si m-au prins baietii cand le incineram

Asta a fost, nu prea am avut ce face singur..
Iesirea de anul asta a ramas "un gust amar"
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.