Muresul in judetul Mures
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran

Pozele sunt facute la Petelea cele de sus si cele de jos la Moresti.
Ca idee totusi nu va astepta-ti sa vedeti apa prea curata apa anul asta.
Dupa un sezon foarte ploios nu loc de apa limpede cristal. Pe apa putin ciupita se prinde mult mai bine decat pe apa cristal. Cel putin dupa experienta mea.
Astazi apa era ok la nivel normal cu culoare verde pal.
Dupa un sezon foarte ploios nu loc de apa limpede cristal. Pe apa putin ciupita se prinde mult mai bine decat pe apa cristal. Cel putin dupa experienta mea.
the angler is catching xxx, not by the lure
Multumesc ptr. informatii.sir.JONES scrie:Pozele sunt facute la Petelea cele de sus si cele de jos la Moresti.
Azi dimineata eram deja pregatit sa ies pe poarta cand a venit ploaia ...
a plouat vreo 40 minute in continuu dupa care a mai slabit un pic asa ca am renuntat la partida de dimineata.... ramane pe dupamasa daca apa o sa fie in limite acceptabile ....
Ieri dupamasa, am vazut 2 stiuci, la un kill jumate/ buc., prins de o cunostinta, pe Aleea Carpatiilor, au venit la o lingura subtirica chinezeasca ambii in acelasi loc, eu insistam la avat si clean, dar nu vroiau sa ma vada ...
Din cate am auzit iar incep lucrariile la Barajul din amonte de oras ... asa ca ne putem astepta la apa mica si murdara ...
Din cate am auzit iar incep lucrariile la Barajul din amonte de oras ... asa ca ne putem astepta la apa mica si murdara ...
- MARIUS POPA
- veteran