Muresul in judetul Mures
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Muresul in judetul Mures
Locurile mele preferate sunt: pentru clean - Moresti, mai jos de pod, intre cele doua cascade. Un loc senzational, plin de clean si braconieri. Il recomand din toata inima, mai ales jandarmilor si AJVPS-ului, ca acolo sunt "capturile adevarate". 

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
De la Sanpaul/Chirileu in jos inca merge se mai prinde pana la Gura Ariesului in zona orasului se poate merge doar la Gratar iar in sus doar daca carierele dau faliment cand acestea tulbura apa si mreana isi ia bilet CFR pt Sarulesti. In sus de Reghin mai bine zis Brancovenesti jaf la drumul mare. Eu as propune sa se dea liber la impuscat in vertebra cervicala pe toti cei ce pescuiesc fara permis si cu metode nesportive cred ca populatia de pe malul Muresului s-ar reduce la 60%.

In sus de Reghin mai bine zis Brancovenesti jaf la drumul mare. Eu as propune sa se dea liber la impuscat in vertebra cervicala pe toti cei ce pescuiesc fara permis si cu metode nesportive cred ca populatia de pe malul Muresului s-ar reduce la 60%.
[/quote]
Eu a-si pune pe toti sa curete malurile apei , macar ar face un lucru bun , ca mizerie e destula peste tot .....

Eu a-si pune pe toti sa curete malurile apei , macar ar face un lucru bun , ca mizerie e destula peste tot .....