Mai sunt pescari si din alba iulia!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 15 Aug 2008, 13:34

e bun muresul, dar caldura e sufocanta. partea buna e ca avatii sunt foarte activi. am iesit ieri si-am prins cativa, cel mai rasarit de 3,5 kg.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Aug 2008, 08:10

sapai unde domnu tot!ia zi?zi tot! :D !o poza am recunoscut-o, de fapt locul!la un picior de cale ferata!si la ce?ai poze de azi dimineata, sau nu am vazut bine??nici cum nu reusesc sa urc poze, cer dimensiune pre a mica , tre sa mai incerc!lesie curge pe mures, foarte cald, cred ca ataca din instinc nu din starea de foame!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 17 Aug 2008, 11:08

-intre teleac si totoi.
-in fotografia din 15.08 era avatul de 3.5kg.
-n-am auzit niciodata de "atacurile din instinct" ale avatilor...apar atunci cand se plictisesc sa atace de foame, sau cum?...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 17 Aug 2008, 18:00

verdictul!ieri:3 cleni si un salau la un 1,3kg!(pe mures)
astazi :5 cleni si un avat, pe la vintz, vurpar zmeu stie pe unde am ajuns, c aam luato pe drumul catre prodeuse de balastiera(asa scria)!
si am lasat 2 salmo nornet si monow!in copac :D si in agataturi scufunfatoare!nu pot sa pun pozele ca sunt prea mari!
trage cleanu de te infioara cind ataca, iar avatul 20 de secunde rupe tot apoi moarte instantanee , de parca ar fi facut stop cardiac!
ne mai auzim!
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 19 Aug 2008, 20:35

Am fost si eu azi pe Mures deoarece in timpul serviciului am avut un drum pana la comuna Hoparta iar trecand podul catre Ciumbrud am ramas uimit de limpezimea apei. La intoarcere am oprit 15 min. si m-am tot minunat, eu sincer niciodata n-am vazut Muresul asa de limpede, scazut. Ca am fost la pescuit ... am fost, ca am prins ... n-am prins :) Am cumparat un popper Rapala de la magazinul Arrow si am zis sa-l testez ... sincer n-am dat cu asa ceva niciodata, am citit pe ambalaj despre tehnici recomandate pt. a folosi acel popper ... asa ca ma apuc de studiat :)

Cu respect.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Aug 2008, 16:44

Frate daca capturai ceva cu popper la pod la Ciumbrud te premiam! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 20 Aug 2008, 20:57

Poi cum am zis, acolo doar am dat ochi si (ce n-am spus) am "lansat" o oareshcare bucatica de lemn ... deoarece de pe pod am vazut langa un pilon un clean simpatic. Surpriza ... a venit de pe fundul apei ... anume pe langa acel clean adolescent au venit inca sa zicem 3 adolescenti si un "matur" :) Dar per total ... din ce am vazut si inventariat ... nimic genial. Astazi din nou am fost pe Mures de data asta putin mai jos de Mereteu, e acolo un fel de debarcader. Am vazut in aval la 60 metri activitate la rapitor. In mintea mea de incepator si din observatiile mele de ieri (poftim experienta, asta e toata) ... daca lansezi popper-ul in curent si-l lasi sa mearga la vale, la recuperare el va ramane tot in curent spre deosebire de un jig sau un vobler. Popper-ul a ajuns in zona rapitorului ... mi-a placut ideea de-a recupera naluca de la 80 de metri ... era o zona mai linistita a apei, il vedeam. Mai departe ce sa zic ... poate nu l-am "jucat" destul de "sexy" pentru a genera un atac ... pe de alta parte ma gandeam ca la o asemenea distanta ... firul in sine ... monofilament ... ii simteam elasticitatea ... daca era sa atace ... sincer nu stiu in ce masura "contra" mea putea sa intepe eventualul client. Eh ... una peste alta eu de fiecare data ma intorc de la pescuit relaxat si zambitor indiferent de eventualele capturi. In domeniul poppering-ului sincer vreau sa invat. Mi se pare genial.

Va salut !

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Aug 2008, 21:04

mai bine las-o ciu poperul ca nu ai sa faci mare "avere"!treci tu pe spining adevarat cu voblere si table, silicoane si plastice!o a vezi tu dece! :D !
intrebare:ce-i dai la salau cind bate, ?
bate p emures de rupe, dar acuma e greu sa-l atragi cu o naluca la cit puiet este!
salut! 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 20 Aug 2008, 21:17

MARIUS POPA scrie:intrebare:ce-i dai la salau cind bate, ?
bate p emures de rupe, dar acuma e greu sa-l atragi cu o naluca la cit puiet este!
salut! 8)
Ti'ai rasdpuns singur :D , puiet de peste , viu sau mort, intreg (porcani) sau bucatica (coada de albitura aka lachita), cum are pofte. Yo anu' trecut asa am prins, cand am prins si o tara concediu p'acasa (o saptamana....) si am prins bine in cele mai calduroase ore ale zilei :?
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 21 Aug 2008, 19:14

mai frate, voi pe unde pescuiti de prindeti! parca vorbim de ape diferite. am fost azi si n-am prins nici macar un oblete, nu mai vorbim de altceva.sa vad poate in weekend am mai mult noroc.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Scrie răspuns