Mai sunt pescari si din alba iulia!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Sep 2008, 11:17

PAI AR TREBUI sa cauti locuri mai umbrite, ca la cat e de mica apa, si se pare ca temperaturile sunt dinnou in urcare, e posibil sa nu traga, mai ales ca ai impresia ca e pisoarca apa, si in locurile unde sta, se aduna spuma de parca e frisca!
zic eu, tu faci ceea ce-ti doreste inima! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Sep 2008, 13:13

buna seara!
deci prieteni buni, si mai putin buni,am fost plecat 3 zile la bistrita, si din curiozitate am probat si apele de pe linga bistrita (riul bistrita si riul sieu), insa dezamagire total, pe linga faptul ca acele ape put pur si simplu, au un miros de mal, de namol, si nu prea sunt oxigenate, matasea broastei predomina, am incerc un pescuit la clean cu artificiale, insa nimic,se poate pescuit lejer la pluta, si chiar sunt ceva locuri de clean , din cate am vazut pe altii....
bun!
pe drum , la intoarcere , am intalnit n iste balti(desi nu le-am probat, )la ZAU DE CAMPIE si TAURENI, interesante.. dar altundeva vreau sa ajung, partea cea mai interesanta si satisfacatoare!
in drum , am trecut si peste podul care taie ARIESUL, si zic in mintea mea:hai sa incerc vreoi 3 ore, si spre marea mea surpriza, o apa, limpede, rece , si cu destule surprize, deoarece am luat 4 bucati de clean, doi mai rasariti , la vreo 30cm, spectaculos, sincer , nu ma asteptam ca la prima abatere sa iau, nu prea era nimeni , din cate am vazut, si am parcurs vreo cateva sute de metri in aval si amonte de po(inaite de unirea 2), la ce am luat cel mai fain,l un meps aglia, nr.1, alba!~o rupt gura tirgului, si un colonel, alb cu dungi rosii si puf rosu pe trining!nr. 1 sau mai mic parca!
voi??cum mai stati cu statisticile? 8) 8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 25 Sep 2008, 20:47

Poi Marius ... felicitari ! Ariesul este o apa "clenoasa" intr-adevar iar pe Sieu am pescuit destul de mult dar in copilarie ... acolo in Sieu-Odorhei era strabunica mea; suiam in pod cu o craca cat-decat lunga, dadeam jos oareshcateva cuiburi de viespe si apoi scoteam larvele. Evident pescuiam la pluta si totul mergea struna :) Am doar amintiri grozave despre Sieu, acum imi pare rau sa aud ce aud de la tine. Sper ca e trecator.

Dar sa revin la statistici ca asta ma manca ... statistic vorbind .... jud. Alba e zero in domeniul spinning si sincer asta ma incanta. Anul asta am fost de X ori la peste pe te miri ce rauri sau balti din AB ... tot ce-am vazut au fost rotative si oscilante si asta pe balta; in rest ... everybody la stationar. Phoaaa ... poi lasa asa din partea mea ! Parerea mea !

Avatul e neam de crap ?

V-am pupat.
Raducu.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Sep 2008, 07:32

sa sti ca si eu am tras concluzia , pin aacuma (anul asta), pe mures, slabut!am avut ceva partide la clean , mai bune ca in alti ani, e drept ca m-am acsat pe clean si am lasat deoparte ceilalti confrati, insa nici salaul nici avatul nu s-o lasat prins( parerea mea)!
eu zuc ca avatul nu are nici o legatura cu crapul!
ceva somn, ati luat , c-o incepu sezonul, dar stiuca, pe unde( ce indiscret sunt) :lol: !
sa vedem, maninca la scoica?
Imagine
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 26 Sep 2008, 08:16

Marius, sa stii ca baltile alea de la Zau si Taureni tin si salau. la Taureni mai putin in ultima vreme, dar acu vreo cativa ani se prindea salau frumos si pe Taureni. Din auzite, pe Zau ar fi si somn. Pe Aries ai pescuit prin zona pe unde e si Hanul Pescarilor?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 26 Sep 2008, 09:08

Avatul este ciprinid.
Clasa ciprinidelor contine pe langa pestii consacrat ( crap , platica , etc ) si 2 pesti care au comportament de rapitori....Avatul si cleanul...

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 26 Sep 2008, 09:25

@ Albaiulienilor....

Pe duminica...organizam o iesire comuna prin zona.....?

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 26 Sep 2008, 09:27

maine fac o iesire la Aurel Vlaicu. daca ma tin curelele, mai ies si duminica pe Mures.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Sep 2008, 10:18

la cine te refereai, cin dai zis , o iesire?

pai de lA pod (PODUL ACELA DINAINTE DE DRUMUL CATRE UNIREA 2)am facut dreapta pe sub pod si m-am dus vreun km, pina la o balastiera sau ceva, erau acolo niste repezisuri mari, trebuia sa runc pe partea cealalta ca era o intersectie de ape linistite cu ape repezi!

Teoo scrie:@ Albaiulienilor....

Pe duminica...organizam o iesire comuna prin zona.....?
Imagine
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 26 Sep 2008, 10:33

acolo e, Marius. acolo daca mai tin bine minte e si locul unde se intalnesc trei judete (AB,CJ,MS). Luni, cand am fost la Cluj, am vazut Ariesul si era destul de murdar, chiar daca nivelul era mic.

Scrie răspuns