buna seara!
deci prieteni buni, si mai putin buni,am fost plecat 3 zile la bistrita, si din curiozitate am probat si apele de pe linga bistrita (riul bistrita si riul sieu), insa dezamagire total, pe linga faptul ca acele ape put pur si simplu, au un miros de mal, de namol, si nu prea sunt oxigenate, matasea broastei predomina, am incerc un pescuit la clean cu artificiale, insa nimic,se poate pescuit lejer la pluta, si chiar sunt ceva locuri de clean , din cate am vazut pe altii....
bun!
pe drum , la intoarcere , am intalnit n iste balti(desi nu le-am probat, )la ZAU DE CAMPIE si TAURENI, interesante.. dar altundeva vreau sa ajung, partea cea mai interesanta si satisfacatoare!
in drum , am trecut si peste podul care taie ARIESUL, si zic in mintea mea:hai sa incerc vreoi 3 ore, si spre marea mea surpriza, o apa, limpede, rece , si cu destule surprize, deoarece am luat 4 bucati de clean, doi mai rasariti , la vreo 30cm, spectaculos, sincer , nu ma asteptam ca la prima abatere sa iau, nu prea era nimeni , din cate am vazut, si am parcurs vreo cateva sute de metri in aval si amonte de po(inaite de unirea 2), la ce am luat cel mai fain,l un meps aglia, nr.1, alba!~o rupt gura tirgului, si un colonel, alb cu dungi rosii si puf rosu pe trining!nr. 1 sau mai mic parca!
voi??cum mai stati cu statisticile?