zic eu, tu faci ceea ce-ti doreste inima!
Mai sunt pescari si din alba iulia!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran

PAI AR TREBUI sa cauti locuri mai umbrite, ca la cat e de mica apa, si se pare ca temperaturile sunt dinnou in urcare, e posibil sa nu traga, mai ales ca ai impresia ca e pisoarca apa, si in locurile unde sta, se aduna spuma de parca e frisca!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran

buna seara!
deci prieteni buni, si mai putin buni,am fost plecat 3 zile la bistrita, si din curiozitate am probat si apele de pe linga bistrita (riul bistrita si riul sieu), insa dezamagire total, pe linga faptul ca acele ape put pur si simplu, au un miros de mal, de namol, si nu prea sunt oxigenate, matasea broastei predomina, am incerc un pescuit la clean cu artificiale, insa nimic,se poate pescuit lejer la pluta, si chiar sunt ceva locuri de clean , din cate am vazut pe altii....
bun!
pe drum , la intoarcere , am intalnit n iste balti(desi nu le-am probat, )la ZAU DE CAMPIE si TAURENI, interesante.. dar altundeva vreau sa ajung, partea cea mai interesanta si satisfacatoare!
in drum , am trecut si peste podul care taie ARIESUL, si zic in mintea mea:hai sa incerc vreoi 3 ore, si spre marea mea surpriza, o apa, limpede, rece , si cu destule surprize, deoarece am luat 4 bucati de clean, doi mai rasariti , la vreo 30cm, spectaculos, sincer , nu ma asteptam ca la prima abatere sa iau, nu prea era nimeni , din cate am vazut, si am parcurs vreo cateva sute de metri in aval si amonte de po(inaite de unirea 2), la ce am luat cel mai fain,l un meps aglia, nr.1, alba!~o rupt gura tirgului, si un colonel, alb cu dungi rosii si puf rosu pe trining!nr. 1 sau mai mic parca!
voi??cum mai stati cu statisticile?

deci prieteni buni, si mai putin buni,am fost plecat 3 zile la bistrita, si din curiozitate am probat si apele de pe linga bistrita (riul bistrita si riul sieu), insa dezamagire total, pe linga faptul ca acele ape put pur si simplu, au un miros de mal, de namol, si nu prea sunt oxigenate, matasea broastei predomina, am incerc un pescuit la clean cu artificiale, insa nimic,se poate pescuit lejer la pluta, si chiar sunt ceva locuri de clean , din cate am vazut pe altii....
bun!
pe drum , la intoarcere , am intalnit n iste balti(desi nu le-am probat, )la ZAU DE CAMPIE si TAURENI, interesante.. dar altundeva vreau sa ajung, partea cea mai interesanta si satisfacatoare!
in drum , am trecut si peste podul care taie ARIESUL, si zic in mintea mea:hai sa incerc vreoi 3 ore, si spre marea mea surpriza, o apa, limpede, rece , si cu destule surprize, deoarece am luat 4 bucati de clean, doi mai rasariti , la vreo 30cm, spectaculos, sincer , nu ma asteptam ca la prima abatere sa iau, nu prea era nimeni , din cate am vazut, si am parcurs vreo cateva sute de metri in aval si amonte de po(inaite de unirea 2), la ce am luat cel mai fain,l un meps aglia, nr.1, alba!~o rupt gura tirgului, si un colonel, alb cu dungi rosii si puf rosu pe trining!nr. 1 sau mai mic parca!
voi??cum mai stati cu statisticile?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Poi Marius ... felicitari ! Ariesul este o apa "clenoasa" intr-adevar iar pe Sieu am pescuit destul de mult dar in copilarie ... acolo in Sieu-Odorhei era strabunica mea; suiam in pod cu o craca cat-decat lunga, dadeam jos oareshcateva cuiburi de viespe si apoi scoteam larvele. Evident pescuiam la pluta si totul mergea struna
Am doar amintiri grozave despre Sieu, acum imi pare rau sa aud ce aud de la tine. Sper ca e trecator.
Dar sa revin la statistici ca asta ma manca ... statistic vorbind .... jud. Alba e zero in domeniul spinning si sincer asta ma incanta. Anul asta am fost de X ori la peste pe te miri ce rauri sau balti din AB ... tot ce-am vazut au fost rotative si oscilante si asta pe balta; in rest ... everybody la stationar. Phoaaa ... poi lasa asa din partea mea ! Parerea mea !
Avatul e neam de crap ?
V-am pupat.
Raducu.
Dar sa revin la statistici ca asta ma manca ... statistic vorbind .... jud. Alba e zero in domeniul spinning si sincer asta ma incanta. Anul asta am fost de X ori la peste pe te miri ce rauri sau balti din AB ... tot ce-am vazut au fost rotative si oscilante si asta pe balta; in rest ... everybody la stationar. Phoaaa ... poi lasa asa din partea mea ! Parerea mea !
Avatul e neam de crap ?
V-am pupat.
Raducu.
- MARIUS POPA
- veteran

sa sti ca si eu am tras concluzia , pin aacuma (anul asta), pe mures, slabut!am avut ceva partide la clean , mai bune ca in alti ani, e drept ca m-am acsat pe clean si am lasat deoparte ceilalti confrati, insa nici salaul nici avatul nu s-o lasat prins( parerea mea)!
eu zuc ca avatul nu are nici o legatura cu crapul!
ceva somn, ati luat , c-o incepu sezonul, dar stiuca, pe unde( ce indiscret sunt)
!
sa vedem, maninca la scoica?
eu zuc ca avatul nu are nici o legatura cu crapul!
ceva somn, ati luat , c-o incepu sezonul, dar stiuca, pe unde( ce indiscret sunt)
sa vedem, maninca la scoica?

Fii pescar nu talhar.
Marius, sa stii ca baltile alea de la Zau si Taureni tin si salau. la Taureni mai putin in ultima vreme, dar acu vreo cativa ani se prindea salau frumos si pe Taureni. Din auzite, pe Zau ar fi si somn. Pe Aries ai pescuit prin zona pe unde e si Hanul Pescarilor?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
- MARIUS POPA
- veteran

la cine te refereai, cin dai zis , o iesire?
pai de lA pod (PODUL ACELA DINAINTE DE DRUMUL CATRE UNIREA 2)am facut dreapta pe sub pod si m-am dus vreun km, pina la o balastiera sau ceva, erau acolo niste repezisuri mari, trebuia sa runc pe partea cealalta ca era o intersectie de ape linistite cu ape repezi!
pai de lA pod (PODUL ACELA DINAINTE DE DRUMUL CATRE UNIREA 2)am facut dreapta pe sub pod si m-am dus vreun km, pina la o balastiera sau ceva, erau acolo niste repezisuri mari, trebuia sa runc pe partea cealalta ca era o intersectie de ape linistite cu ape repezi!
Teoo scrie:@ Albaiulienilor....
Pe duminica...organizam o iesire comuna prin zona.....?

Fii pescar nu talhar.