Mai sunt pescari si din alba iulia!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Aug 2008, 20:17

fisherman scrie:mai frate, voi pe unde pescuiti de prindeti! parca vorbim de ape diferite. am fost azi si n-am prins nici macar un oblete, nu mai vorbim de altceva.sa vad poate in weekend am mai mult noroc.
Are dreptate omu'! :lol: Unde dracu bat Marius salaii aia :shock: :roll: Ca as putea veni sambata la o partida... :lol: Deci?

Ps:cum ai dedus ca sunt salai?Please...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 25 Aug 2008, 19:43

Am tras o noapte pe mal de Mures intre Teleac si Totoi. Ideea de baza era berula, pretextul pt. neveste era pestele cel mare. Berula a fost ok, despre peste ... o joarda la mamaliga, una la pestisor, una la rama neagra, una la spinning, una la pluta(oblete). Mult am avut de munca in respectiva zona ca sa prind un oblete. Acel oblete a fost servit de un somn de 500g pe la 4 dimineata iar pana la acea ora am mai prins 4 tot de talia respectiva dar la rama neagra. Venit ploaia pe la 5, somn. A doua zi, de la 10 pana pe la 16 spinning de toate felurile si in diferite locatii dar in rezumat a fost un singur atac la un popper Rapala. Singura victima a fost acel obelete in rest am eliberat. Ma bucur ca locul de pescuit l-am gasit curat si evident asa l-am si "abandonat". Doamne ajuta.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Aug 2008, 08:16

zamfi nu pot sa-ti spun! :lol:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 26 Aug 2008, 08:23

pe la Beca a fost cineva recent? as face o iesire pe noapte si nu stiu daca merita.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 26 Aug 2008, 20:59

pe la METRO a fost cineva recent? as face o iesire si nu stiu daca merita :D :D :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Aug 2008, 21:30

Incearca in Alba la Trident...Cica merge curcubeul... :lol: :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Aug 2008, 18:21

mai mai , ia mai incercati si pe la fundul apei, ca tre sa merga la somn cu rama groasa :P !
ca zicea zamfi , cum desosebesc cind bate un avat sau un salau , sau o stiuca , poate un somn somnoros!
pai avatul se stie cind apare dupa bolovanul aruncat in luciul apei, in coltul repesisului sau in valtori, restul dupa intuitie :D , si nu prea da gres!
dar voi , ce ziceti cum deosebiti atacuile?
fusai aseara intre puntea de la drimbar si podul de la teleac dar niic, desi era activitate, aici mai am de munca, cum sa-l fac sa aleaga ce-i dau eu, si nu ce este in magazinul subacvatic.
credeti ca tablele nichelate sau argintii, cu puncte negre fac tot timpul diferenta sau mai intra si culorile in cadru!de exemplu la salau, cu ce prindeti cel mai bine, la avat se stie :alb si stralucitor, in viteza , si la suprafata!
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Aug 2008, 21:00

Marius nu pot sa-ti spun! :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 31 Aug 2008, 19:48

deci ma fratilor , eu zic ca atita timp cit sunt insecte pe luciul apei, si vezi cum vine si se hranesc la suprafata, nu ai cu ce sa-i pacalesti(pe cleni , normal)!am dat si astazi cu tot arsenalul dar nici macar un atac, cred ca ultima solutie e musca la ff sau la buldo!ce sa mai zic, asta e!voi ce ziceti, ati observat fenomenul , cred ca e normal, dar te dispera pur si simplu! 8) respect!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 02 Sep 2008, 06:46

vreau sa fac o iesire pe mures joi si vineri. ceva noutati? vreo sugestie? am inteles ca muresul e foarte scazut... a fost cineva recent?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Scrie răspuns