Mai sunt pescari si din alba iulia!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Iul 2008, 13:08

mai zamfi ce balti sun pe la voi pe la aiud?
pe unde iti petreci veacul? 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Iul 2008, 16:33

Balti bune pe la noi NU MAI SUNT! :? :cry: Veacul...plec in concediu :lol: La mare si sper si in Delta,dfar dupa ce trece valul asta de ploi...Daca nu , am sa merg in Ungaria! Aia chiar au balti!Si ce salai...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 26 Iul 2008, 16:38

zamfi, balta de la tifra mai tine ceva peste? acum vreo cativa ani se prindea stiuca pe acolo...
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Iul 2008, 17:29

:lol: Slab...Mai sunt doua stiuci, 1 biban si 3 carasei :lol: Mai este ceva ,dar foarte slab ,braconat rau acel brat mort :evil: Toamna este plin de pescari( :shock: ) care dau cu 4-5 bete la peste viu si strang toate "bricegele"...Gunoaie...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Iul 2008, 17:45

si eu detest acei pescari care isi insiruie betele de parca au cumparat malurile, si ca nu cumva sa dai in zona lor ca vezi doamne se rascoala!
astias daia ce nu au auzi de c&r, nu au auzit de aruncarea gunoaielor la cos, sau de bunul simt de ati lasa macar un pic de spatiu sa poti sa arunci macar in fata, daca nu in stinga sau in dreapta!mai sunt citiva si pe acest forum , banuiesc, care nu sunt pe departe ca si ei!, dar lasa, sa revenim la locurile noastre!
pe la daia ati fost, merge ceva rapitor!
8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 27 Iul 2008, 07:38

am auzit ca se prinde ceva somn clarias, dar la ala e cam greu sa-i zici rapitor, chiar daca este. mananca la orice. nu stiu daca a incercat cineva la artificiale. plus regula cu max. 4 kg. ai sansa sa arunci batul la 6 dimineata cand se deschide si la 6.30 sa termini partida, ca ai prins cele 4 kg.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Iul 2008, 10:16

Deci: la Daia (mai) este clarias...Putin! :cry: Tocmai ca mananca la orice!Eu am prins si la rotativa si la twister.
Insa...La Daia mai este somn de al nostru...Care nu prea mananca :lol: Cred ca mai este si o stiuca si doi salai... :lol: Nu este o balta de rapitor!Rapitorul este doar accidental pescuit in Daia.In schimb ,la toamna se vor da lupte grele pe Iernut si pe Zau :lol: Acolo chiar este rapitor...Salau...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Iul 2008, 10:20

regula cu max. 4 kg. ai sansa sa arunci batul la 6 dimineata cand se deschide si la 6.30 sa termini partida, ca ai prins cele 4 kg.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 01 Aug 2008, 13:30

fratilor, vreo sugestie pentru weekend... ??? Muresul am auzit ca-i varza, nu stiu cum o fi sebesul maine, desi la cum se joaca astia cu apa...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 02 Aug 2008, 08:13

apai daca ultima solutie e sebesul e bai, nici pe sebes nu merge!vreo balta ceva, pe la aiud pe la zamfi! :D !si eu tre sa vad!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns