poze cu apa murdara si uzinata....
Mai sunt pescari si din alba iulia!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Asta este .
Nu ai ce face....
e pregatesti ...si cand ajungi pe malul apei , nu-ti mai vine nici poze sa faci..
In orice caz , parca cum e anul asta....mai rar....
Tarnita , Tileagd ,...nenorocite de goliri...
Anul trecut....Clujenii au fost loviti de " febra " golirilor...daca nu ma insel ....Somesul Rece...
Valea Sebesului ...e uzinata de o luna non stop....
Daca pe lac la Capalna acu 3 sapt era apa de 9 grd.Reusisera sa sch aproape tot volumul de apa in ultimele saptamani...
Oasa la 1 mai era cu 10 m sub nivelul normal...o lasasera mai jos pt ca urma sa se topeasca zapada pe munti.
Pe la jumatataea lui Iunie am mai fost odata ....era mai sus apa dar nu trecea de 9 grd...la suprafata....rece...Brrr.
Din 19-20 aug am programata o iesire pe Oasa de 4-5 zile.Poate atunci va fi sa fie.
In rest , se pare ca nu mai avem nici macar un lac in care sa pescuim la biban ...prin zona din barca....
Azi maine cautam si bibanul prin jurul Bucurestiului..
Nu ai ce face....
e pregatesti ...si cand ajungi pe malul apei , nu-ti mai vine nici poze sa faci..
In orice caz , parca cum e anul asta....mai rar....
Tarnita , Tileagd ,...nenorocite de goliri...
Anul trecut....Clujenii au fost loviti de " febra " golirilor...daca nu ma insel ....Somesul Rece...
Valea Sebesului ...e uzinata de o luna non stop....
Daca pe lac la Capalna acu 3 sapt era apa de 9 grd.Reusisera sa sch aproape tot volumul de apa in ultimele saptamani...
Oasa la 1 mai era cu 10 m sub nivelul normal...o lasasera mai jos pt ca urma sa se topeasca zapada pe munti.
Pe la jumatataea lui Iunie am mai fost odata ....era mai sus apa dar nu trecea de 9 grd...la suprafata....rece...Brrr.
Din 19-20 aug am programata o iesire pe Oasa de 4-5 zile.Poate atunci va fi sa fie.
In rest , se pare ca nu mai avem nici macar un lac in care sa pescuim la biban ...prin zona din barca....
Azi maine cautam si bibanul prin jurul Bucurestiului..
- MARIUS POPA
- veteran

cum va mai merge pescari din alba iulia?cu ce va mai mindriti?eu sunt plecat la bistrita si as fi vrut sa iau cu mine betele sa probesc un pic apele de pe aici, dar nu s- putu!asa ca pina vin in alba mai fac cite o achizitie doua si cind ajung , zbor pe ape!
cum e muresul, dar sebesul??
va salut!
cum e muresul, dar sebesul??
va salut!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran

clean mare, unde?la vobler?ce model?
!mreana, tot la vobler, mmmhh!sio schimbat poftele?inseamna ca pe cibd ajung acasa, dac nu ploua , e ca lacrima. ar trebui sa mearga cel putin la vobler, ca la visina si porumb niiiic!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran

spre dezamagirea mea , azi am ajuns acasa , am tras un pui de somn , si am zis sa ies sa probez niste vobelre si rotative!amadormit cu gindul la ce partida o sa fac, dar cind am ajuns la fata locului, dezastru!
!muresul crestea si era tulbure si era plin de :cadouri de pe mal"!si crengi , si sticle! am zis:ce nasol, aveam o poofta, mai ceva ca lupul cind sfisie prada!
NU MAI RAMANE decit sa astept iara vreo 2 saptamani pina isi revine, pina atunci revenim pe balta de la lancram!s-o bagat si acolo draglina, mincaiar lepra!
voi, cum o mao duceti, cu ce va mai laudati??
cu respect , marius!

NU MAI RAMANE decit sa astept iara vreo 2 saptamani pina isi revine, pina atunci revenim pe balta de la lancram!s-o bagat si acolo draglina, mincaiar lepra!
voi, cum o mao duceti, cu ce va mai laudati??
cu respect , marius!

Fii pescar nu talhar.
-
Montecarlo
- utilizator nou

- MARIUS POPA
- veteran

nimic interesant, doar bite si bite de crapisti , si putina actiune cu mirlitele, asteptam inca, captura cea mare!ce am vazut eu prinsa, o stiuca la vreo 2,5 kg!siuna la vreo 2 kg scapata de mine(se pune
)!
o zi buna fratilor
o zi buna fratilor

Fii pescar nu talhar.