Mai sunt pescari si din alba iulia!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
AM DAT ZILELE astea seara dupa 6 , la clean slabut intradevar, cu rotative nr.1meps, alba puncte rosi, cu hornet marimi mici(2,5 gr) cred! dar nu prea o luat, mai mult dupa ce o asfintit soarele, dar nu finalizari, am dat cu visina aseara si nimic, la porumb am vazut ca misca( un coleg de breasla, o luat 2-3 bucati), dar su 500 gr!e posibil sa manince mai bine de acuma la porumb?!in locul unde am fost, pestii au hrana din belsug, in sensul ca sunt gaze seara care ajung in apa , si tot felul de paianjeni, tintari, si , nu prea se tipa dupa artificiale, daca dupa visna nu s-o arucat!!
va salut!
va salut!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
ieri am fost pe la totoi p emures mai in sus de balastiera de la florea dar pe partea cealalta cu totoiul, pe acolo pe unde coteste muresul, un clean la boaba de porumb, la visina niic, o mreana agatata de mijloc la vobler, si al doilea clean la vobler, in rest nimic, dezastru, nu stiu la ce ar putea minca
!a-ti incercta la podul de fier de la oarda(de cale ferata)pe partea cu sebesul in aval, daca ati fost pe acolo, rezulatate ceva????!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
pescuit de la podul de cale ferata de peste mures (in aval de cel de masini), pe partea cu sebesul, niic, si dor apa este mult mai rece si curata, absolut nimic!nu stiu ce sa le mai fac!

Fii pescar nu talhar.

-clean la 1,5 -2 kg la visine...
-clenuti de 500-600g la rotativa...
-somn de 7 kg, 11 kg, etc...la ...ce o fi...
-mrene de peste 3 kg la peste viu (oblete)
-crap frumos...
Ps: joi seara mi-a taiat PP de 10 lbs la twister mare pe cap de 14 g...ca nimic!

Singura observatie care o am este aceea ca pestele trebuie cautat intens...Are zone de refugiu, puternic oxigenate si cu hrana...As mai putea spune sa cautati locurile in care sta obletele adunat!

O seara buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.