Mai sunt pescari si din alba iulia!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 05 Iul 2008, 15:38

sa sti ca eu stau in ampoi dar nu am incercat sa pescuiesc la microvoblere pe ampoi, stiu ca nu prea sunt pesti la noi in zona, si deaia, dar mai in sus e posibil orice!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 05 Iul 2008, 16:34

intrebare daca puteti raspunde: pe cincis daca stiti ce regim de apa este? (adik ce acte am nevoie) in cateva saptamani merg la o nunta in zona si o sa merg sa il visitez si intentionez sa arund ceva jiguri ca am inteles ca este si salau prin zona, asa de proba 1-2 ore. si nu vreau sa intru in conflict cu nimeni. am permis de la ajvps MH(carnet de membru cel putin) si sper sa imi ridic permisul cand ajung acasa. multumesc anticipat
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Iul 2008, 20:07

:lol: Frate , grija mare ca ai trecut in alt judet! :lol: Cincisul tine de Hunedoara si chiar este un topic de hunedoreni pe acest forum care include si Cincisul...De la apshd stiu ca ei recunosc orice permis de pescuit emis legal!Vezi ca este pe acest forum si el...Eu nu ma stresez de problema ridicata de tine! In primul rand INCA nu am permis, decat chitante! :twisted: Apoi , dupa cate stiu vignete nu au aparut asa ca eu zic sa mergi si sa pescuiesti linistit deoarece nu are nimeni ce sa iti faca! :P Romanie, dulce Romanie...Ai un permis emis de aceasta tara achizitionat ,doar, printr-o asociatie, asa ca atat timp cat lacul CINCIS este in RO, da-i bataie!Planurile de management pentru ape...

Ps: este salau , dar este stiuca mare...Plus pastrav pe coada lacului ,pe Cerna in sus...Dar sunt si multe vile, barci, etc... :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 05 Iul 2008, 20:19

@Marius Popa
Cand am zis pe Ampoi in sus, m-am referit la zona catre Ampoita. aici la noi intr-adevar nu prea iei mare lucru, desi mai jos de podul catre Drambar, prin gropanele lasate de aia cu balastiera a prins cineva vreo 3 somotei peste kil. or fi venit saracii din Mures.Este ceva clean si prin zona noastra dar micut si destul de rar.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 05 Iul 2008, 20:26

pai au urcat cind a fost mare ampoiul si sau refugiat in primul gropan, ca altfel nu-i vad explicatia! aha, ma gindeam eu ca mai in sus!pacat ca acum ae limpede, si ...degeaba !
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 05 Iul 2008, 20:58

si cand te gandesti ce peste era odata pe ampoi (pana nu l-a distrus zlatna). daca esti interesat si de somn, sunt ceva locuri faine pe la beca, mai sus un pic de totoi.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Iul 2008, 21:22

Ceva locuri de somn m-ar interesa si pe mine in judet la voi.Daca nu e secret dati-mi un mp.Mersi mult oricum. :wink:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 06 Iul 2008, 00:37

@zamfi: merci de info,cred ca o sa scald ceva shaduri pe acolo ca stiu ca nu e problema daca zici tu cu permisurile,asa ma si asteptam sa fie. am citit pe alte posturi dar acolo se vorbea de peste si faze din astea si nu am vrut sa ma bag peste ei cu intrebari din astea. de trecut o sa trec pe acolo la un "site seeing" si cum am zis o sa arunc ceva shaduri pe undeva pe acolo doar asa sa zic ca am trecut prin zona. daca pune ceva botu oricum e pt poza si posterioritate ca nu vreau sa il imput mai ales ca se anuntza calduri mari. multumesc ink o data pt info!!! si fir intins!!!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Iul 2008, 19:07

astazi am dat o tura pina la balta de la lancram cu gindul ca e mai libera, avind in vedere ca a batut vintul toata ziua, si au fost 18 grade la ora 8 dimineata, noroc cu foita din portbagaj :D , care se plimba linistita faar sa plateasca, ca altfel dirdiiam de frig!deci, inafara faptului ca am avut un atac la un vibrax blue fox si in acelasi timp si victima( o mirlita eliberata, ) niicc!ce m-a dezgustat martor fiind, niste petrecareti cu cortul , s-au plictisit cred de horcaitul ratustelor si al broastelor si si-au strins bagajutele!asta e partea buna, partea proasta e ca au adunat vreo doi saci de plastic plin cu resturi ( pentru mine si ei sunt niste resturi umane), sau uitat in stinga si in dreapta si repede le-au pitulat in tufisurile care tin umbra la calea ferata(linga multe alte pungi, lasate de alte resturi umane)!cum arata prin martie balta, si cum arata acuma! un baiat a luat o stiuca frumusica la vreo 2 kg si trecute un pic, la o tabla culoarea carasului, intr-un loc al baltei unde si-a facut loc o minunata draglina! :evil: !si ca sa termin cu o placinta cu mere, am tras un popas si la mures(la oancea, care si-o pus gard sub pod frate)!mi-a facut din coada un salau, si un clenut o gusta putin din ancora, nu indeajuns ca sa-l prind!e frumos muresul ,dar sa-l auzi cum curge, nu de curat ce ii!!!!!ca nu este deloc, pacat de unii oameni, traiesc clipa , de parca maine ar murii sigur, si uita de mama natura care ne da atitea bunatati!cam asta e naratiunea zilei de astazi!salut, marius!! 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 06 Iul 2008, 19:14

una peste alta, ai avut o zi plina.

Scrie răspuns