Lostrita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Bogdan, pe piata din Ro se lanseaza din ce in ce mai multe firme de consultanta care intentioneaza sa'si desfasoare activitatea in multe domenii, inclusiv piscicultura
. Se ocupa ei de tot, de avize, etc. Pana la urma putem contracta o firma de consultanta din strainatate. Si exista si fonduri europene nerambursabile destinate amenajarilor piscicole. Musai trebuie o firma de consultanta.
Eu doar am dat cu batul in balta, desi nu ma atrag apele de munte, dar as pune un ban de la mine pentru o chestie din asta.
Numai bine!

Eu doar am dat cu batul in balta, desi nu ma atrag apele de munte, dar as pune un ban de la mine pentru o chestie din asta.
Numai bine!
Anul acesta am fost pe Somesul Cald. In zona pescuiau niste baieti din Cluj la buldo. Intr-o zi s-au dus pe riul Belis si mi-au povestit ca au agatat un clean de vreo 500g iar in timpul recuperarii o lostrita de vreun metru a atacat cleanul si l-a luat cu tot cu fir. La plecarea spre Buc. am trecut pe linga Belis si parea cam mic pentru un asemenea peste asa ca nu stiu ce sa zic. Tu fiind din zona te-ai putea interesa pe la pescari.
-
- utilizator constant
la ce iti trebuie autorizatie pt lostrita?
dai pur si simplu la vobler/lingura/rotativa sau ce vrei tu si prinzi la rand (oare?) clean, pastrav, lostrita si ii si eliberezi, crezi ca te-ar amenda cineva daca in mod cu totul si cu totul intamplator ai prinde o lostrita?
lostrite mai gasesti pe tarnita, somesul cald, belis, vidraru etc.
pe belis am vazut de sus de pe stanci niste torpile uriase, nu stiu ce era, fane (mare cunoscator al acelui lac) spunea ca sunt lostrite, de prins nu am reusit sa prind.
pe vidraru am vazut rata (ratusca) atacata si prinsa de lostrita la mal.
pe pecineagu am avut zi cu 4 lostrite peste 10 kg si multe mai mici iar padurarul statea langa mine si se minuna fara aiba macar habar ca lostrita este ocrotita de lege.
din pacate acest lac a fost golit la blana si secat de toate acele exemplare uriase de lostrita si pastrav.
dai pur si simplu la vobler/lingura/rotativa sau ce vrei tu si prinzi la rand (oare?) clean, pastrav, lostrita si ii si eliberezi, crezi ca te-ar amenda cineva daca in mod cu totul si cu totul intamplator ai prinde o lostrita?
lostrite mai gasesti pe tarnita, somesul cald, belis, vidraru etc.
pe belis am vazut de sus de pe stanci niste torpile uriase, nu stiu ce era, fane (mare cunoscator al acelui lac) spunea ca sunt lostrite, de prins nu am reusit sa prind.
pe vidraru am vazut rata (ratusca) atacata si prinsa de lostrita la mal.
pe pecineagu am avut zi cu 4 lostrite peste 10 kg si multe mai mici iar padurarul statea langa mine si se minuna fara aiba macar habar ca lostrita este ocrotita de lege.
din pacate acest lac a fost golit la blana si secat de toate acele exemplare uriase de lostrita si pastrav.
[quote="dragos_g"]Anul acesta am fost pe Somesul Cald. In zona pescuiau niste baieti din Cluj la buldo. Intr-o zi s-au dus pe riul Belis si mi-au povestit ca au agatat un clean de vreo 500g iar in timpul recuperarii o lostrita de vreun metru a atacat cleanul si l-a luat cu tot cu fir. La plecarea spre Buc. am trecut pe linga Belis si parea cam mic pentru un asemenea peste asa ca nu stiu ce sa zic. Tu fiind din zona te-ai putea interesa pe la pescari.[/quote]
E pescareasca. N-am vazut "picior" de lostrita in raul Belis. Si nici un amic n-a vazut vreuna. Iar raul e chiar firav.
E pescareasca. N-am vazut "picior" de lostrita in raul Belis. Si nici un amic n-a vazut vreuna. Iar raul e chiar firav.
- costica_fishing
- veteran
-
- utilizator constant