Locuri de pescuit stiuca pe langa Bucuresti??/
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Locuri de pescuit stiuca pe langa Bucuresti??/
Salut!
Sunt nou p-aci prin forum si vreau sa stiu si eu pe unde se poate duce un pescar de rapitor pe langa Bucuresti dupa stiuca sau biban...
La salau nu ma bag ca nu prea ma pricep!
Daca are cineva bunavointa sa ma ajute cu ceva informatii i-as ramane profund indatorat...
Sunt nou p-aci prin forum si vreau sa stiu si eu pe unde se poate duce un pescar de rapitor pe langa Bucuresti dupa stiuca sau biban...
La salau nu ma bag ca nu prea ma pricep!
Daca are cineva bunavointa sa ma ajute cu ceva informatii i-as ramane profund indatorat...
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Stiuca este si in Bucuresti nu numai pe langa
Lacul IOR si lacul Tineretului,pe ultimul am fost vara asta si nu am avut capturi dar poate toamna merge mai bine!!!
Si mai este un lac care se numeste Riviera,acolo nu am ajuns dar am inteles ca are stiuci capitale dar cica nu te lasa cei de la Jandarmerie sa pescuiesti,asta am inteles de la mai multi pescari care au vrut sa pescuiasca,unii au reusit altii nu,cica unii jandarmi te-ar lasa contra unor sume de bani si ai voie sa pescuiesti doar cat sunt ei in tura,n-am fost pana acum sa vad care e treba pe acolo,cand eram mic am fost si se prindea stiuca (inca nu eram lingurar
) si se vedeau pe fund niste torpile adevarate,mentionez ca lacul este foarte mic!!! Daca mai stie cineva ceva despre Riviera poate ne spune si noua care e treaba pe acolo!!!

Si mai este un lac care se numeste Riviera,acolo nu am ajuns dar am inteles ca are stiuci capitale dar cica nu te lasa cei de la Jandarmerie sa pescuiesti,asta am inteles de la mai multi pescari care au vrut sa pescuiasca,unii au reusit altii nu,cica unii jandarmi te-ar lasa contra unor sume de bani si ai voie sa pescuiesti doar cat sunt ei in tura,n-am fost pana acum sa vad care e treba pe acolo,cand eram mic am fost si se prindea stiuca (inca nu eram lingurar

-
- utilizator constant
salutare,
stie cineva daca pe lacul asta din parcul Titan e ceva stiuca? eu tin minte ca acu vreo 2 ani (vara) am vazut o marlita cam la 150 de grame facand plaja langa niste bradis
. Si-asa sunt foarte aproape de parc, m-as duce sa intreb daca si cum e permis pesuitul, numai sa stiu unde sa intreb. A fost cineva la peste aici?
Nu in ultimul rand...daca e cineva din Titan sau din apropiere dornic sa mearga undeva la stiuca, chiar si la Mihailesti, Buturugeni sau unde o fi...dati un semn!
stie cineva daca pe lacul asta din parcul Titan e ceva stiuca? eu tin minte ca acu vreo 2 ani (vara) am vazut o marlita cam la 150 de grame facand plaja langa niste bradis

Nu in ultimul rand...daca e cineva din Titan sau din apropiere dornic sa mearga undeva la stiuca, chiar si la Mihailesti, Buturugeni sau unde o fi...dati un semn!
Lacul Titan sau IOR e acelasi lucru!!!Are stiuci lacul dar problema e unde le gasesti ca e destul de mare lacul si taxa e de 30 ron pe zii la rapitor si te pazeste BGS-ul sa vada c-am ce ti se agata de ancorele lingurii
!!!Si inca ceva,de cate ori am trecut prin parcul respectiv nu prea am vazut pescari care sa dea la stiuca,doar 2 insi am vazut si nu prea au prins cat i-am monitorizat eu vreo 1-2 ore de la distanta ca nu imi place sa stau pe capul oamenilor si sa pun tot felul de intrebari
!!!Cica ar avea si somn destul de baban!!!

-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Daca nu sti mai bine taci din gura
asta apropo de Jandarmi.
Nu confunda firmele de paza cu Jandarmii te rog
Nu confunda firmele de paza cu Jandarmii te rog