contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
mirceaef
- utilizator constant

-
tali scrie:Si pana la urma care ar fi cele mai bune locuri d spinning d pe lacul Mihailesti

nu stiu, ca eu le cautam doar pe alea de crap
dar daca vrei pot sa ti le spun pe alea cu plase monofilament.
Carping Club
-
hades
- veteran

@mirceaef
@toni f
Poate aveti dreptate cu ceea ce se intampla acum, dar eu sunt convins ca daca merg in locul despre care va spuneam, baboiarii raman undeva in spate pe malul lacului

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
toni f
- veteran

@ hades
te bagi cu wadersi d-aia pana la piept ?
-
hades
- veteran

toni f scrie:@ hades
te bagi cu wadersi d-aia pana la piept ?
pana mai acum 2 saptamani intram dezbracat, si cand ajungeam acolo eram femeie....
Dar acum va trebui sa fac ceva in privinta asta.....

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
toni f
- veteran

ahahahahhahahhahahahhahahahahhahahha ........
m-am stricat de ras de faza cu femeia .... pai cum patroane, nu te-ai gandit deja la o solutie? ca apa merge numa inspre rece acu ....... si nu fii sigur ca nu te urmeaza baboerii ... iar daca ei nu se baga, o sa se bage baetii cu plasele si cu corentu
gata, am facut niste partide super misto acolo anu asta, acu s-a stricat , gata .... cautam altceva .... nu sunt de loc fan inghesuiala ....
-
mirceaef
- utilizator constant

-
hai, mai toni, asta-i zona civilizata, nu se mai da cu curent
sambata trecuta si-au tras joint-venture, au pus mana de la mana si au cusut la un loc cateva sute de metri de plase monofilament. au ramas incantati de experiment, au prins nu stiu cate kile de sabioara.
vasile (e un baiat care ma mai ajuta cu muncile agricole la teren) mi-a zis asa cu juma de voce "domnu mircea io sunt singuru prost care n-are plase p-aicea, rad toti de mine, ma gandesc sa mi'au shio'
tot ce i-am putut spune e ca pe viitor s-ar putea sa fie singurul fara dosar penal, nu ca aia care au deja ar suferi de ceva ...
Carping Club
-
toni f
- veteran

@ mircea
jeane, mi s-a luat de mihailesti , bre ... prea e autostrada .... nu ma duc sa dau la peste, ma duc sa ma inghesui ca in tramvai .... si nu am mai mers cu transportul in comun de 10 ani , ce mama dracului ...
-
mardale
- utilizator nou

fratilor ...!!! am fost la mihailesti de patru ori si nu am vazut coada de peste, am incercat 1001 moduri si NIMIC. Dau o bere pentru un pont.
multumesc si fire intinse !
-
hades
- veteran

mardale scrie:fratilor ...!!! am fost la mihailesti de patru ori si nu am vazut coada de peste, am incercat 1001 moduri si NIMIC. Dau o bere pentru un pont.
multumesc si fire intinse !
Pai tu nu auzi ce zice mirceaef si tonif ca nu mai e de mers pe acolo...
Incearca si tu altceva, de ex Dambovita
Acum serios vorbind, la cat e de intins lacul si la cat de putin peste a ramas e f greu de localizat, dar incearca mai spre coada...

-
mirceaef
- utilizator constant

-
mardale scrie: ... am fost la mihailesti de patru ori si nu am vazut coada de peste...
daca vrei sa vezi coada de peste pe mihailesti cel mai bine e sa mergi pe darvari sau valea argovei.
si hades nu mai face misto de Dambovita ca am auzit de unu care face ravagii la oblete pan zona operei
si-am mai auzit de unu care rade la strapi la lingurita printre carcasele de televizoare si frigidere aruncate la varsarea canalului arges in lacu' morii ... ma gandesc ce colonii de bibani trebe sa fie prin masinile de spalat, prin tuburile elcrom sau arcticurile jumate ingropate in namol ... da e nasol de lansat in ele ... nu ca n-as fi incercat

Carping Club