Locuri de pescuit stiuca pe langa Bucuresti??/
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu faceam misto de Dambovita, mai ales ca pe langa obletii aia care exista si ii prinde Vijelie (sau credeai ca nu stiu) eu am reusit sa scot si niste bibi pe la juma de kil si niste strapi pe la 2,5 kilemirceaef scrie:daca vrei sa vezi coada de peste pe mihailesti cel mai bine e sa mergi pe darvari sau valea argovei.mardale scrie: ... am fost la mihailesti de patru ori si nu am vazut coada de peste...
si hades nu mai face misto de Dambovita ca am auzit de unu care face ravagii la oblete pan zona operei![]()
si-am mai auzit de unu care rade la strapi la lingurita printre carcasele de televizoare si frigidere aruncate la varsarea canalului arges in lacu' morii ... ma gandesc ce colonii de bibani trebe sa fie prin masinile de spalat, prin tuburile elcrom sau arcticurile jumate ingropate in namol ... da e nasol de lansat in ele ... nu ca n-as fi incercat![]()

Doar ca nu mai este ce a fost

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Anul trecut cam pe timpul asta mai picatoni f scrie:hehe, in ce perioada hades?
ca asa si noi am prins .... da mai de vara nitzelush .......
Asta pana au vazut baietii de la ecluza si au inceput cu curentul.....
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.