Locuri de pescuit la Dunare...!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Locuri de pescuit la Dunare...!
Va salut cu mare stima as dori sa stiu care dintre voi mergeti la pescuit la dunare mai des si daca se poate sa faceti o descrie cit de cit a locurilor bune de pescuit la dunare.Poate la primavara facem o iesire in grup la pescuit la dunare impreuna cu cei ce scriu pe acest forum.Uite asa ne alegem si cu noi prietenii si schimburi de experienta benefice.Vor fi uni dintre voi care isi tin secret locurile de pescuit la dunare rog acele persoane sa se abtina nu de alta dar nu vrem polemici sau informatii gresite.Am dat start la.....LOCURI DE PESCUIT LA DUNARE...Sa vedem cine se baga la acest topic.Cu stima Niklai.
Re: Locuri de pescuit la Dunare...!
pai am impresia ca de intalnirea din toamna s-a cam ales praful,ce te face sa crezi ca v-a fi altfel in primavara?niklai scrie:.Poate la primavara facem o iesire in grup la pescuit la dunare impreuna cu cei ce scriu pe acest forum.Uite asa ne alegem si cu noi prietenii si schimburi de experienta benefice..
hmmm,locuri de pescuit pe dunare?sau mai bine zis,informatii pt locuri de pescuit?

eu unul nu pescuiesc la dunare ca e cam departe,dar tare as vrea sa vad ce se alege de acest topic.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Re: Locuri de pescuit la Dunare...!
mai ales dupa promisiunea unei "terapii a parului"adiwolf scrie: pai am impresia ca de intalnirea din toamna s-a cam ales praful,ce te face sa crezi ca v-a fi altfel in primavara?

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- junior
Da Mishule frumoase locuri de pescuit la Cernavoda sunt locuri minunate padure japse canale cred ca ai unde te distra acolo.Vara mai merg si eu pe acolo la pescuit mai ales in locurile unde spun localnici BOB FASOLE,PISICUTA.si GAZARU' sunt locuri bune de pescuit la malul dunari.Despre terapia PARULUI uni nu au inteles nici acuma cum ii este destinata aceasta terapie ii las in continuare in ceata sa creada ce vor ei iar pentru cei ce nu au mers niciodata la mal de dunare nu le pot spune decit ca nu stiu ce pierd.Dunarea ofera cele mai bune conditii de pescuit,relaxare,odihna,liniste s.a.m.d.Cu stima pentru cei ce au inteles mesajul acestui topic Niklai.
am inteles cui ii este adresata "terapia",dar am glumit mai Niklai...de asta am pus si smiley-ul.niklai scrie:Despre terapia PARULUI uni nu au inteles nici acuma cum ii este destinata aceasta terapie ii las in continuare in ceata sa creada ce vor ei

oameni suntem,mai si glumim,nu?

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- exu...
- utilizator constant
Asa tata...ia sa dai tu amanunte, relatii despre locu' tau seccret, din padure de la cumnatu, acolo unde nu traieste mosquito...da' sa faci frate descrierea traseului, incat sa ajunga oricine usor acolo...apoiniklai scrie:Ma bucur d-lw Michael nu ma supar dar eu nu pot face rau nimanui care vine lamal de dunare si se comporta civilizat nu ai ce face omului civilizat care respecta natura celoc ce incalca asa ceva e vai si amar de ei atita timp cit e cumnatul meu padurarul,padurar acolo.Cu stima Niklai.

ÃŽmi plac peştele...
Exule stiu ca esti tare interesat de locurile mele de pescuit la dunare dar chiar daca iti explic tot nu nimeresti acolo unde te trimit eu e greu de ajuns prin padure pentru ca sunt o gramada de drumuri si daca nu nimeresti pe drumul care trebuie te ratacesti prin padure si risti sa rupi si masina in doua pe acolo.Pe unde ma duc eu e drumul foarte bun dar trebuie sa sti poteca care trebuie asa ca vino tu la primavara si te invata tata drumul drept pina acolo.Locurile sunt superbe si gasesti bucuresteni mai mereu pe acolo au venit pe acele locuri cu localnici care au plecat din Giurgeni si stau la Bucuresti.Si apropo cu masinile de bucuresti numai cei ce nu respecta natura inconjuratoare au parte de un regim special de terapie pentru tine nu e cazul.NO COMMENT.Niklai.
Exule e frumos si acuma la Dunare toamna tirziu dar nu ai unde sa stai la cort e frig cit de cit si eu is operat proaspat si nu ma risc sa stau in padure dar de la anul reiau aventurile de iarna.Fiecare anotimp are farmecul sau mai ales acuma am fost de curind in padure doamne o splendoare frunza e cazuta pe jos dar padurea tot deasa este deci tine adapost merge sa stai la padure cu un cort.As dori sa fac o aventura cu prieteni mei de la bucuresti dar ..la anul.Cu stima Niklai.