Locuri de pescuit la Dunare...!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 11 Noi 2006, 21:36

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 16 Noi 2006, 11:12

Da interesanta zona ta de pescuit la dunare.Poti aduce mai multe argumente la zona ta de pescuit daca e padure cum e malul pragurile cum sunt ce peste predomina in zona?Astept raspunsul tau.Niklai.

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 07 Dec 2006, 22:54

bre nikalai daca te plictisesti de giurgeni ,vino mai sus 10 km si ne gasim pe apa..sa-ti arat si io locuri la vladeni..daca ma plictisesc aici cobor si eu la tine..da sa-mi vina motoru...ca nu mai pot de dorul lui... :wink: si cu barca cu motor om gasi noi locuri de stiuca,avat si salau...

niklai
junior
junior

Re: sal

Mesaj de niklai » 09 Dec 2006, 18:52

Da Man cum sa nu lasa o adresa de messenger si ne gasim si vorbim cu ne putem intilni si la tine k si la mine sunt multe locuri frumoase de pescuit hai sa facem un schimb de experienta si locuri.Mai ales daca spui ca iti vine motor la barca te duc in niste locuri de cazi pe spate.Astept cu mare nerabdare sa ne gasim.E-mailul meu este dar nu e si adresa de messenger:nik_dumitrache@yahoo.com.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Dec 2006, 21:16

niklai scrie:Da interesanta zona ta de pescuit la dunare.Poti aduce mai multe argumente la zona ta de pescuit daca e padure cum e malul pragurile cum sunt ce peste predomina in zona?Astept raspunsul tau.Niklai.
pe malul drept se observa o balta, acolo este apa adanca, am prins prima mea stiuca dar la pestisor, in general la baltile din padure merg la stationar la pasnic pentru ca sunt fff multe agatatori pt dat la spinning, la salau merg mai jos de sat unde este fund tare, curent mai puternic, dar tot la stationar. Anul asta in toamna am dat la spinning si am prins stiuca in balta din spatele pontonului si am scapat una destul de mare pe latura dinspre sat, tot acolo s-a prins foarte multa stiuca anul asta.
Ma indoiesc ca vei ajunge vre-odata pe-acolo avand in vedere distanta, dar...nu se stie niciodata nu? :D

poti naviga direct pe google: http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q ... .10849&t=k
pentru mai multe detalii despre locurile respective.

dane, muta topicul te rog la locuri de pescuit.

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 10 Dec 2006, 08:19

Da Johnybravo frumoase locuri de pescuit si la tine acolo nimic nu se compara cu o partida de pescuit la mal de dunare.In viata nu se stie niciodata ce se poate intimpla cind nici nu te astepti te poti intilni cu persoane pe care niciodata nu credeai ca o sa le intilnesti.Ai facut o frumoasa descriere a locurilor tale de pescuit iar daca cineva va ramine impresionat de locul tau de pescuit te va invita sa mergi la o partida de pescuit si uite asa te-ai ales si cu prieteni noi.Cu stima si respect Niklai.

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de PsiHo » 05 Sep 2007, 09:06

Pe Bratul Borcea :D akolo merg de obicei ca am bunicii in comuna Vladeni :-) locuri sunt pe toata balta dar tre sa le cauti..akum cu debitul apei..ba mare ba mic :-) cel mai bine e la Km 5 ai Rene de nisip sa dai dupa avat-salau (stiuca n-am mai vazut de mult..) ai si pamant cu buturugi in apa sa dai dupa Crap-Somn :)

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 05 Sep 2007, 10:46

Marfa topicul. Dn. johnnybravo nu stiam ca sunteti originar din crivina. Interesante locuri pe acolo.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 05 Sep 2007, 17:56

care esti bre cu vladeniu.da de stire cand vii prin zona.eu sunt si pescuiesc in vladeni.adica in borcea,dar in dreptul localitatii vladeni.de la km 0 pana la km 8.va pot indica chiar locuri in zona.
Toti pescarii ajung in Rai...

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 05 Sep 2007, 21:21

:) io..am bunicii akolo .. s-ar putea nu stiu sigur sa vin sambata dimineata.La km 5 sa ne treaca Nea Vasile pe malul celalalt :))

Scrie răspuns