Locuri de pescuit la Dunare...!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 05 Sep 2007, 21:41

umbli cu musteata ? ..sa nu te vopsesti daca te atingi de el..
Toti pescarii ajung in Rai...

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 06 Sep 2007, 19:41

care musteata? umblu doar cu cativa prietenii din copilarie.nu vin sambata .. lucram.. poate saptamana viitoare.

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 06 Sep 2007, 20:03

glumeam.vasile musteata..nu e unu mai colorat,care are otac la km 5?tu inseamna ca dai pe partea cu insula printre butuci.sa stii ca e loc bun de dat la somn chiar in dreptul canalului de pe insula.vin si de la harsova sa dea acolo la somn.vezi ca loc bun de crap e la km 7.acolo e un prag destul de mare si sunt si butuci.i-am trimis pe unii din slobozia acolo si s-au "ranit" toti.lansete rupte,fire rupte,carlige indreptate,mulinete date peste cap.noroc ca a luat unu un crap la 5 kile.putin mai jos de plaja aia de la km 5 ai loc de dat la salau si avat.

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

vladeni

Mesaj de laurentiucat » 09 Ian 2008, 21:47

http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=3&id=85
uitati aici un articol despre pescuitul la dunare.despre noi e vorba cred in fraza cu pescarii care nu beau vodka..normal,noi bem bereeeee :lol: .sunt multe locuri de salau si avat dar problema e apa.creste,scade tre sa fi meserias sa prinzi si sa ai felling.asta e parerea mea.nu am mai intrat demult pe forum dar acum promit sa fiu la zi cu informatiile de pe aici.sunt cateva inadvertente in articol.pe dn2a treci de tandarei si la padurea chirana exact 10 km de la tandarei se face intersectia cu dn3b(braila-fetesti-calarasi) soseaua e intre un peco si un restaurant din sticla sub forma de emisfera.de acolo pana la vladeni sunt 10 km in cap si dai de un complex zootehnic,fosta ferma de porci actualmente de capre( unde poti sa cumperi branza de capra la 100.000 kilu-asta ptr amatori) in fata ei se face un drum pavat cu piatra cubica care te duce pana la o cabana unde poti sa stai contra unei sume rezonabile zic eu(400.000/zi camera cu 2 paturi).acolo se vede digul de protectie si daca mergi ori in stanga ori in dreapta gasesti o multime de locuri de pescuit.meserias sa fi,sa le ghicesti.atentie totusi la echipament sunt unii bastinasi care se ocupa cu furtisagurile.nu toti dar e suficient unul,doi si ne strica reputatia. sa vedem cine e mare si tare in 2008 pe zona asta...io imi promit mie ca in fiecare duminica sa fiu pe apa cu betele....ca in restu saptamanii sunt tot pe apa dar la plase...

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

salau

Mesaj de laurentiucat » 09 Ian 2008, 23:22

referitor la poza din articolu "vladeni paradisu pierdut"http://www.rapitori.ro/.vine cineva prin zona si zice..unde-i salaul ca io am tot ce-mi trebuie la mine si-l prind!io il duc impreuna cu persoanele cu care venise,intr-un loc in care seara daca nu te feresti,sare pe tine pestele(aproape de locul din articol).pescuiesc ei toata ziua..si spre seara ma cheama sa-i traversez dunarea pe malul pe care lasasera masinile.una dintre persoane(de sex feminin)ma intreaba:nu aveti si ptr noi ceva peste de vanzare ca noi nu am prins nimic si ne ducem cu mana goala acasa?...cred ca le-am dat ce aveam io prin frigider si au plecat oamenii la treaba lor.acu la intrebarea tipului care dimineatza zicea "unde-i salaul ca-l prind io?" zic si io...in poooooooooom!!!! :lol:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 09 Ian 2008, 23:27

am prins mai atunci
da nu era de vanzare
si las-o reaq cu saritu pestelui pe mal, ca...era pustiu
:? :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

daca zici

Mesaj de laurentiucat » 09 Ian 2008, 23:33

sa ne arbitreze ionutz... :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 09 Ian 2008, 23:34

era acolo! ii puteai simti mirosul!!! partea mai proasta era ca avea zi libera si l-a durut in p**a de twisterele noastre :lol: :lol:

2door
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 2door » 10 Ian 2008, 09:39

si cum stateam noi pe mal (TOT LA VLADENI)si latram la luna ca nu tragea nici un peste ,si nici macar de bors n-aveam,vine si politaiu (cu care ne cunosteam de mai multi ani).bem o cafea,discutam despre pestele lipsa.la un moment dat trece o barca pe langa mal.politistul se ridica si striga:ba ,ia tragi la mal si da si tu de un bors.SI INCA O DATA ZIUA A FOST SALVATA :D .

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 10 Ian 2008, 18:51

care politai,chelariu?

Scrie răspuns