a mai crescut fata de acu 2 sapt..am vazt si eu ca scade un pic...dar tot are 1m in plus.danr scrie:dunarea a scazut si probabil ca va mai scadea![]()
eu merg maine si poimaine ( cu cortul ) si cred ca e timpul sa scutur ceva pomi cu jig-urile, ca m-am cam saturat de avat
mai ales ca tocmai am facut iar rost de 40 si 50 grame, dezdoibile
Locuri de pescuit la Dunare...!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
danr scrie:asa-i, insa de 4 zile scade si o sa tot scada...
atunci sa scada metrul ala sa vezi ce prind... asa muncesc 5 secunde in plus per drill

Nu mai zic ca salaii sub 3 kile, lesina de bucurie cand sunt escavati de la 10m

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
eu stau cu teama in suflet... dar tot o sa ies si povestesc.danr scrie:si tot creste si iar creste si se tulbura
ce ziceti ?
ieri-azi daca a ajuns cineva si a prins un salau sa marturiseasca... sau pe mine asta ma intereseaza

Adevarat...Dunarea creste..copaci..busteni la vale...si peste toate ploaie 7h e ploaie de te uda la basca de oaie...DidelPro scrie:Din pacate ,pe asa vreme,vine cu valatuci!Cine poate ?,merita, incercat!!
Suferinta a fost placuta..aveam degetele murate dupa 3-4h., apa incepea sa se prelinga incizmoace. brrr... nici acumnu stiu cum naiba am stat.
dar a mushcat ca sa zic asa... chiar frumos pot spune, ca era sa ramanem cu masina pe acolo asta partea a2a

Rezultat mai multi (2-3 nu va ganditi la prostii) salai, nervosi, unii negri, altii albi..si un mascul de 5,3kg.