lacul varlaam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
-
- junior
Re: lacul varlaam
Dementa... la tine! Ar fi o explicatie pentru faptul ca tu (unul dintre ceilalti "vreo doi" care mi s-au adresat nerespectuos fara vreun motiv sau mesaj din partea mea) "o cauti" iar cu mine...stefanflorin scrie:Dementa in ultimul stadiu!
Ramane o intrebare... daca insisti si persisti... ti-o mai pun o data... esti subdezvoltat si fizic si intelectual sau esti doar inconstient?

mandravelo, mai date-n p.....ii noastre, asa pe romaneasca.
-
- junior
Vad ca trebuie sa ma cobor la nivelul vostru... al a'stora care imi scrieti dupa felul cum ati invatat.Gogol scrie:mandravelo, mai date-n p.....ii noastre, asa pe romaneasca.
Gogol_iule se pare ca tu ai fost crescut cu p... in gat. Daca te tine si esti tare in gura, atunci vino... sa ma iei in brate de la genunchi!
Nu vrei sa te gasesc eu pentru cele ce imi scrii... ORICINE AI FI!
Pana atunci nu mai fa deranj pe aici... Marche!

-
- junior
Dupa cum scrii esti o cioara operata... la amigdale.Gogol scrie:mandravelo, mai date-n p.....ii noastre, asa pe romaneasca.
Daca ai fi iesit si tu in viata, nu te-ai fi insemnat aiurea ca un fraier.
Probabil ca ti-ai furat-o de atatea ori ca a-nceput sa-ti placa!

-
- utilizator constant
Esti distrus rau...aici se discuta de Varlaam si tu iti arati frustrarile.
adrian 99...stiu pentru ce o fost conceput fluorocarbonul, eu vroiam doar sa spun ca poate fi folosit ca si struna pe Varlaam, nu o sa anunt inchiderea baltii din doua motive -nu este lacul meu/daca tot nu o sa vina nimeni
ce sens are sa o inchidem...e o gluma si sper sa nu degenereze si discutia asta.
Mandravela.... prin haiduc am vrut sa spun ca pescuiesc mai mult singur , in locuri cat mai inaccesibile , departe de minunata civilizatie.
lacul nu primeste niciodata apa din raul Arges(este cea mai apropiata apa), este alimentat de izvoare .
nu am inteles nelamurirea ta referitoare la ....[b]peste cativa ani cand stiucile vor avea 4-5kg[/b]...scuze.
Lacul este proprietate privata si nu cunosc amanuntele juridice cerute de tine.Taxa de 70 lei este pretul unei partide de pescuit la rapitor...parcarea este gratis(si pazita)

Mandravela.... prin haiduc am vrut sa spun ca pescuiesc mai mult singur , in locuri cat mai inaccesibile , departe de minunata civilizatie.
lacul nu primeste niciodata apa din raul Arges(este cea mai apropiata apa), este alimentat de izvoare .
nu am inteles nelamurirea ta referitoare la ....[b]peste cativa ani cand stiucile vor avea 4-5kg[/b]...scuze.
Lacul este proprietate privata si nu cunosc amanuntele juridice cerute de tine.Taxa de 70 lei este pretul unei partide de pescuit la rapitor...parcarea este gratis(si pazita)
Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam
Administrator Lacul Varlaam
-
- utilizator constant
Buna ziua! Am fost pe acest lac minunat si am ramas placut impresionat de frumusetea lui! Curatenie, locuri de pescuit...iar de pesti nu mai spun..in 2 ore de pescuit prin primavara dupa ce am deschis acest subiect,am prins cam 18-20 salai masculi negri si nervosi cam la 800-900g , o femela plina de icre la 2kg si 3 stiuci la 2kg..pescuind doar in cateva locuri..balta fiind ocupata in proportie de 60% de catre pescarii de crap. Taxa este ok,se merita sa mergi o data pe luna pt distractie.
Deci tu la 5 minute prindea-i cate un peste.....cred ca esti unul dintre cei mai buni pescari de rapitor de pe site-ul asta!
- crapmaniacul
- veteran
112foc scrie:Deci tu la 5 minute prindea-i cate un peste.....cred ca esti unul dintre cei mai buni pescari de rapitor de pe site-ul asta!