lacul varlaam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: lacul varlaam
Maine cica nu ploua.
- crapmaniacul
- veteran
Multe stiucane au gustat din voblere ... frumos ...
Se anunta vreme frumoasa weekendul asta, numa bine de iesit din casa la o partida cu dintoase flamande ...
Se anunta vreme frumoasa weekendul asta, numa bine de iesit din casa la o partida cu dintoase flamande ...
daaaa, sunt nervoase rau de tot
in marea majoritate dau la voblere si linguri, gume folosesc numai in cazurile cand tot restul din trusa nu dau rezultate, asta inseamna rar de tot
daca te prinzi ce vrea, pe Varlaam, cam greu e sa dai gherla
Poate duminica le mai fac o vizita, ce zici Brad ?
in marea majoritate dau la voblere si linguri, gume folosesc numai in cazurile cand tot restul din trusa nu dau rezultate, asta inseamna rar de tot

bucuros de oaspeti.....dar eu sunt sambata, duminica-i madalin....oricum gasesti cumetrele 

Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam
Administrator Lacul Varlaam
- crapmaniacul
- veteran
Pe Varlaam am avut singura partida din viata mea unde primele doua lanseuri mi-au adus si primele doua stiuci (cu martorGhenadie scrie:daaaa, sunt nervoase rau de tot
in marea majoritate dau la voblere si linguri, gume folosesc numai in cazurile cand tot restul din trusa nu dau rezultate, asta inseamna rar de tot![]()

Asta a fost tot? Sau asa a aratat recordul. Sunt curios ce toane are cumatra 

S-a prins, zic eu, destul de bine.
Pentru mine-i prima vizita pe lac, asa ca n-am termen de comparatie cu alte dati.
Din pacate apa era destul de tulbure, m-a cam limitat in alegerea nalucilor care au avut randament.
Mi-a facut o placere deosebita sa pescuiesc aici si sa descopar lacul.
Gazdele de nota 10.
Pentru mine-i prima vizita pe lac, asa ca n-am termen de comparatie cu alte dati.
Din pacate apa era destul de tulbure, m-a cam limitat in alegerea nalucilor care au avut randament.
Mi-a facut o placere deosebita sa pescuiesc aici si sa descopar lacul.
Gazdele de nota 10.